Predĺženie výstavy v Banskej Štiavnici

Založil Micho, 13.01.2010, 21:21:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Na základe veľkého záujmu verejnosti o výstavu vedenie múzea požiadalo už koncom roka o predĺženie výstavy. V spolupráci s organizátormi výstavy v Prahe - Roztoky a za predbežného súhlasu vystavovateľov sme našli nasledovné riešenie. Propagáciu predĺženia zabezpečí marketingové oddelenie múzea.

Termín výstavy: december 2009 až február 2010 (presne pondelok 30.11.2009 až piatok 26.2.2010).
Búrací víkend (sobota, nedeľa): 27.-28.2.2010 - berú sa všetky veci do Prahy
Prípadná rezerva na odvoz vecí: sobota 6.3.


Tým sa rušia pôvodné termíny:
Termín výstavy: december 2009 až január 2010 (presne pondelok 30.11.2009 až piatok 5.2.2010).
Búrací víkend (sobota, nedeľa): 6.-7.2.2010

Prípadná rezerva na odvoz vecí: sobota 13.2. + nedeľa 14.2.2010


Micho

#1
Prosím vystavovateľov hlavne zo Slovenska potvrdiť cez SZ reálnosť termínu búracieho víkendu, prípadne sa dohodneme inak. Napíšte mi prosím, kedy by ste došli. Ak by sme to zvládli za sobotu 27.2., bolo by to super.  8)

Priebežne spracujem aj zoznam vecí, ktoré idú do Prahy. Vasyk podal pomocnú ruku (moc dík  8) 8) 8)), takže okrem svojho parníka zoberie aj ďalšie veci do Prahy. S Cavelonom čiastočne rozoberieme aj koľajište, časť materiálu poskytneme na základe Pekiho požiadavku pre Prahu.

Micho

Aj múzeum v BŠ to má na svojej stránke - http://www.muzeumbs.sk/index.php    8) 8) 8)

CitaceBanská Štiavnica
VEĽKÝ ÚSPECH LEGA - VÝSTAVU PREDLŽUJEME DO 26.FEBRUÁRA!
6:33 am Január 16th, 2010

Vážení návštevníci Slovenského banského múzea.
Kvôli ohromnému záujmu verejnosti o návštevu tejto výstavy, ktorú si len v decembri prezrelo zhruba 3000 návštevníkov, sa vedenie nášho múzea rozhodlo predĺžiť trvanie výstavy takmer o mesiac, a to až do 26.februára. Chceme tak umožniť aspoň deťom z východného a stredného Slovenska, ktoré majú v tom čase jarné prázdniny, aby si mohli prísť pozrieť toto krásne a výnimočné dielo, zostavené zo státisícov LEGO-kociek. Žiaľ, ďalšie predĺženie výstavy, keď budú mať prázdniny "západoslováci" už nie je možné, pretože väčšina exponátov poputuje do Roztokov pri Prahe na ďalšiu medzinárodnú výstavu LEGA.


Micho

Informácie sa posunuli aj na TASR (tlačová agentúra Slovenskej republiky), z kadiaľ ju preberajú aj ostatní. Nemám prístup do TASR, takže ako ukážka napr. portál denníka SME.   8)

http://ziar.sme.sk/c/5195502/vystava-lego-modelov-potrva-az-do-konca-februara.html

CitaceVýstava Lego modelov potrvá až do konca februára

Výstava modelov z Lego kociek v Slovenskom banskom múzeu (SBM) v Banskej Štiavnici sa ešte nekončí. Pre veľký záujem návštevníkov sa ju rozhodli predĺžiť až do konca februára.

BANSKÁ ŠTIAVNICA. Unikátna výstava stavebníc pod názvom Lego hračka i hobby, ktorá sa na Starom zámku mala skončiť už o dva týždne, potrvá až do 26. februára. O jej predĺžení rozhodlo vedenie SBM vzhľadom na mimoriadne veľký záujem verejnosti. "Výstavu si za 1,5 mesiaca prišlo pozrieť takmer 4500 návštevníkov," povedal TASR tlačový tajomník múzea Ľuboš Krno.

Výstavu Lego v spolupráci so SBM nainštalovali slovenskí a českí nadšenci týchto svetoznámych stavebníc združení v česko-slovenskom internetovom fóre. Najväčším unikátom je desať metrov dlhý a dva metre široký model krajiny so železničnou traťou, tromi tunelmi, nadjazdmi či jazdiacimi legovláčikmi. Po skončení výstavy mnohé jej časti poputujú na medzinárodnú prezentáciu do Roztokov pri Prahe.

Čítajte viac: http://ziar.sme.sk/c/5195502/vystava-lego-modelov-potrva-az-do-konca-februara.html#ixzz0d2zDJRcB