(Vlastní) Zetor 6718 s diskovým podmítačem

Založil Ondrej, 15.02.2016, 12:13:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondrej

Postavil jsem ve volné chvíli trochu jiný Zetor oproti předchozí 7745, jde o typ 6718, který se liší přední nápravou, světly, střechou a blatníky. Rozvor náprav a kabina je skoro stejná tak jsem hodně vycházel z předchozího měřítka a kabiny. Přední část mřížky chladiče jsem vyřešil nálepkou ze setu 7723. Aby toho už nebylo moc tak tohle bude na nějakou dobu poslední Zetor, možná v tomhle měřítku už poslední. Doufám, že se bude líbit.






milanv

Nádhera. Srdce vinětáře pumpuje radostí :) Nestíhám teď koukat na všechny detaily, kouknu večer, ale už teď vidím, jak je to "nadupané". Všiml jsem si třeba využití toho nového dílu na přední světla, to je vtipné! Nebo to naznačení motoru v takovém mikroprostoru, navíc z každé strany jiné...
Pán na Žlutém hradě

linhi


HD

Ten je...

Drzé PS: Máš v plánu Zetory někdy někde ukázat na nějaké výstavě?
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

milanv

Tak jsem si to prohlédl pořádně. Opravdu je na co koukat. Líbí se mi, jak jsi z původního traktoru nenechal kámen na kameni, ačkoliv vypadají na první pohled velmi podobně. Spousta snotu, vlastní řešení téměř všech částí traktoru. Pěkné. Taky je to óda na chňapku, jak jsem koukal :)
Jedna věc mi vrtá hlavou a mám nápad na jedno malé vylepšení, kdybys chtěl. Hlavou mi vrtá, v jaké barvě vlastně ten traktor je? Myslel jsem, že v Medium Blue. Ale pak mi nesedí ten volant, v Medium Blue jsem neviděl, že by ho kdy kdo měl. Nebo to je photoshopem?
Nápad na vylepšení: vnitřní disky předních kol by se daly udělat z tile a nebyly by vidět study. Nebo dokonce z potištěné tile. Ale to je jen takový nápad, na traktor jako takový to nemá velký vliv.

Jo, a abych nezapomněl: ještě lepší fotky než minulého Zetoru, jsou líp vidět i černé díly, nesplývají tolik v černou tmu. Zkrátka celé je to moc pěkné, máš ode mě několik "favorites" na Flickru :)
Pán na Žlutém hradě

AFOL

Opět skvělá práce . Nemám slov krásný traktor i ten předtím byl super .
La sante des hommes www.viagrasansordonnancefr.com patients en France

Ondrej

#6
Děkuji za komentáře,
odpovím na otázky:
HorcikDesigns:
Na výstavu půjdou pokud o ně bude zájem a místo pro ně. Stejně tak bych rád viděl tvoje space MOCy na živo někde na výstavě.

MilanV:
Přesně tak ten malej bar teď dost používám, není to sice nejpevnější řešení, ale dá se tak upevnit v podstatě cokoliv. Barva je základní modrá, ta medium blue mě ani moc nenapadla tam dát, ale koukal jsem a pár dílů bych v ní neměl (bracket 44728, slope 85984 např.), který mi to tam drží pohromadě. Fotil jsem to venku na světle tak to asi zkresluje. Ty vnitřní disky jsem chtěl nějaký plastický, tak jsem použil tenhle. Ten tile round s dírou je jen tmavě šedej a ten potisk je spíš na sporťák. Nechám to zatím takhle, ale děkuju za připomínky, ta barva medium blue jak si říkal tak to časem jestli budou ty chybějící díly tak to předělám na světlejší.
Edit: Koupil jsem si kvůli němu Friends vláček s tím novým trans clear dílem, zvažoval jsem mezi vláčkem a turistickým stánkem, nakonec vyhrál vláček protože měl dva křečky, jeden už v trávě u cisterny  ;D

Ostatním také děkuji

Martins

Obě stavby jsou parádní! Tady mi trochu chybí ten příběh, ta akce... inu vinětáři to tak mají rádi. Ale kvalitu provedení to nijak nesnižuje.

Ondrej

Citace od: Martins kdy 16.02.2016, 11:26:25
Obě stavby jsou parádní! Tady mi trochu chybí ten příběh, ta akce... inu vinětáři to tak mají rádi. Ale kvalitu provedení to nijak nesnižuje.
Taky jsem chtěl nějaký vtípek přidat, ale tady mě zatím nic nenapadlo a bohužel jsem si koupil jen jednoho velkýho figa z Toy story. Je to takový smutnější no, zkusím něco dodělat.

zdenek.f

Oba Zetory se mi moc líbí. A líbí se mi i užité měřítko.