Dotazník - Bluetooth alternativa k Power Functions i pro vlaky

Založil PetrBrick, 24.03.2012, 18:44:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

PetrBrick

Zdravím,
jmenuji se Petr a jsem jednatelem "Core" developers team. "Core" developers team se snaží vytvořit alternativní bezdrátovou řídící jednotku založenou na technologii Bluetooth pro AFOLy ke kontrole motorů a LEDdiod v systému Power Functions (a také jiné hobby elektroniky). Prosím vyplňte náš dotazník, vaše odpovědi nám umožní "Core" vyvinout správně.

Díky

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHk5MWkwb0RLTHdua1RCX05JaTNyZ0E6MQ

PetrBrick

Také oceníme vaše náměty a připomínky na zaplastování "Core", v podstatě vycházíme z řešení bočních úchytů jako v případě 9V Lego Battery Boxu s 6AA bateriemi viz 3D obrázky.

Pište své názory    ;)

merlog


PetrBrick

Citace od: merlog kdy 24.03.2012, 21:27:22
Nevím, jestli to nebude pro vlaky moc velké...

11x7x2 je moc bez zdroje?

co takhle 9x7x3 ?

merlog

Z fotek mi přijde, že rozměry jsou 11x7x4. Výšku ještě hádám zvýší konektor k motoru?

PetrBrick

Ahoj
ano 11x7x4 na obrázku se zdrojem, ale v dotazníku je ještě alternativa bez zdroje tj. 11x7x2, takže je potřeba si Core  představit dvakrát užší než na  obrázku.

Na 99% jsem schopni rozměr ještě snížit na 11x6x2. Co vy na to? Konektor zabere 1 holes.

Petr

germik

Jakožto nevláčkaři mi to přijde pořád strašně vysoké - myslím že by asi ani nevadilo trochu rozšířit, pokud by se snížil třeba na 4 study ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Colonel32

#7
Co se vlaků týče, asi by se spíše než rozklepávání nejtku hodila nějaká koncentrace... řekněme do bloku 12x4x4 study. A kdyby to první číslo šlo zkrouhnout na 10 nebo 8, bylo by to ještě lepší.

EDIT... ještě lepší by bylo, kdyby to mělo po stranách výbrus tak, aby se na to daly nasadit panely http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=4215a, a s tím panelem by to mělo rozměr přesně něco x 4 x 3. Bylo by to jen 4 study široké a přitom by si člověk mohl snadno měnit barvu. To už by šlo do města docela dobře použít.

Wabbajack

No hodilo by sa to navrhnúť tak, aby sa to dalo použiť vo všetkých PF vlakoch, teda rozmer PF prímač + Battery Box. Ak to ale má byť na 6 x AA batérií, tieto rozmery asi nebudú stačiť.