*TOP* (vlastní) Legend of Sherwood

Založil Chikos, 10.12.2019, 15:55:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chikos

Trochu budu muset předělat a přistavit vesnici, to jediné se v původním modelu bude předělávat

Citace od: Petronel kdy 06.02.2021, 14:38:07
Super nápad! Těším se!
Tvůj dosavadní model je moc pěkný. Tak se těším co bude dál.

Borun

Citace od: Chikos kdy 06.02.2021, 17:15:55
A jak řešíš stromy na přepravu? necháváš je v terénu, nebo je stavíš tak, že jsou lehce odnímatelný a demontuješ je?
Tak i tak.V každém případě příště postavím raději deset hradu než deset stromů.přeprava bude asi problém😀.

Citace od: Borun kdy 06.02.2021, 17:11:34
Mám to spíše v Jarním vzhledu.Rozkvetlé stromy,hodně květin atd.A už v krabicích připravené na snad někdy nêjakou výstavu.

poMOCník

Citace od: Chikos kdy 06.02.2021, 17:15:55
A jak řešíš stromy na přepravu? necháváš je v terénu, nebo je stavíš tak, že jsou lehce odnímatelný a demontuješ je?


Citace od: Borun kdy 06.02.2021, 17:11:34
Mám to spíše v Jarním vzhledu.Rozkvetlé stromy,hodně květin atd.A už v krabicích připravené na snad někdy nêjakou výstavu.

U mě je to strom od stromu :) Ty, které se nedeformují a nepoškodí vlastní vahou, když je dám na bok většinou mám odnímatelné a zabalím je zvlášť. Ty, které musí při přepravě stát nechám v terénu (tam jsou nejlíp ukotvené) a pak to v krabici musím dobře proložit. Nicméně lehko odnímatelné jsou i tak všechny, protože to se hodí jednak při předělávání terénu nebo samostatné práci na jednom ze stromů a taky když je potřebuju prohodit.

Chikos

Jak se dostat za stráže? ... za pomoci dobré lsti  >:D

Velunek

Moc pěkné Chikosi, těším se co zase nového vymyslíš, akorát ti koníci už jsou nějací staří :-), je třeba to oživit novými třeba nějakým tím krémovým z nové IDEAS kovárny :-) a dobrá zpráva oprášil jsem Western a stavím a možná dojde i na Piráty :-)

Ryxe

Pecka! Sledoval jsem fotky na FB a je to opravdu luxusní model  ;).

Hardegon


Chikos

Děkuji za ocenění. Pokusím se, aby pokračování modelu dosahovalo minimálně stejných kvalit ;D

Citace od: Hardegon kdy 12.03.2021, 21:11:40
Udělena TOPka :)

Chikos

#68
figurky se rozrůstají. Zhotovena Robinova družina. "Robin Hood, Malý John, bratr Tuck, Will Scarlet.  Nový povoz pro převoz pokladnice. Boky jsou zhotoveny z košťat  ;D

Chikos

#69
Další modul je téměř hotov. Chybí už jenom strom v rohu. Ale ten se bude dělat až jako poslední spolu se zalesněním druhého modulu.

Chikos

Model už je téměř hotov, zbývá jen zalesnění nových modulů. (zatím s jedním stromem)

Clermont

Jako vždycky mi spadla čelist na klávesnici.  :o

Chairudo

To bude rozbitých klávesnic  ;D

Nevím jestli někdy někdo udělal vyschlé zablácené koryto potoka, nebo strouhy, máš prostě suprové nápady a o zpracování ani nemluvím :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

poMOCník

Čiší z toho drsná bahnitá atmosféra, ten terén je fakt originální. A hodně se mi líbí i ten strom, jsem zvědavý na další! Jo a abych nezapomněl, slintám tady z té zvlněné střechy (na klávesnici samozřejmě).

matka

Máš propracovaný každý kousíček, radost pohledět.
Paní na Žlutém hradě

Borun

Já si ty fotky dneska dávám místo večerního filmu.Paráda

milanv

Opravdu moc pěkné.  Přimlouvám se za ucelenou galerii, protože tyhle fotky ukazují jen malou část modelu. A že je na co koulat!
Pán na Žlutém hradě

Chikos

Děkuji za komentáře plné chvály. To člověka vždy potěší ;D. Jakmile model dostavím, pokusím se zajistit velkou zásobu fotografií, pokud možno se zachycením co nejvíce detailů modelu a někam je na internet umístit. Budu ale také spíše doufat v to, že letos se už konečně rozloučíme s přísním  covidovím opatřením a zrealizují se konečně výstavy. Velice rád bych už nějakou zažil a raději tento model ukážu i na živo. Neboť mám takový pocit, že fotografií mohu udělat kolik chci, ale nikdy nezachytí ten "opravdový" pohled. LEGO je v tomhle hold takové specifické.

linhi

Je to pastva pro oko! Prostě wau...

Bard

Tohle téma sleduju už dlouho. Před časem jsem byl fascinovaný provedením vody, je to možná nejlepší LEGO-voda, jakou jsem viděl.
Kromě výborného provedení prakticky všeho, je tam spousta detailů a vychytávek, kterých si na první pohled člověk snad ani nevšimne. Nevím, kolik času by musel divák u tohohle modelu strávit, aby dokázal vše prohlédnout a ocenit.

Chikos

Přidávám foto druhého stromu a jeden pohled do vesnice.

Daniel

Jak už zaznělo mockrát... Máš to hodně pěkné :)

richchie

Nádherné dielo,  v porovnaní s tvojim diorama sa cítim pri pohľade na moje diela ako uplny amatér, ono to chce asi roky praxe, stavať, skúšať, rozoberať a opäť stavať, kým sa človek naučí takéto majstrovské dielo dostať na svetlo sveta. Proste paráda a ticho závidím lebo mi je jasne ze takúto úroveň mam ešte na milé vzdialenú a je vôbec otázne ci ju vôbec (vzhľadom na moje možnosti) niekedy dosiahnem.
Topka udelená absolútne oprávnene,  toto je topka nielen na Česko slovenskej úrovni ale aj celosvetovej

milanv

Díky za další fotky. A musím přiznat, jo dostal jsi mě :) Ještě víc mě to nalákalo a o to víc toho chciještě vidět. Takže nakonec stejně čekám, až to budu mít možnost vidět naživo. Přesně jak jsi předpovídal...
Pán na Žlutém hradě