(Vlastní) Locika ve věži

Založil Hardegon, 02.12.2022, 08:32:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Když dostala dcera k narozeninám 43187, už při stavbě jsem přemýšlel, jak celou věž zvětšit a upravit. Nedostal jsem k tomu ale povolení, tak jsem si postavil vlastní  :)



ditetemnaporad

Pěkná zvětšenina. Trochu mi připomíná 18+ maják. Je interiér věže a zarostlý vstup hratelný? A nejdůležitější otázka. S jakou z těchto dvou věží si nyní chce dcera víc hrát? :)

poMOCník

Citace od: ditetemnaporad kdy 02.12.2022, 09:24:12... S jakou z těchto dvou věží si nyní chce dcera víc hrát? :)

Já doufám že s tou původní, protože tuhle bych si rád prohlídnul někde na výstavě. Fakt pěkná, já kupoval taky tu originál a skřípal jsem u toho zubama. Samý velký panely, nic zajímavýho. Ale tuhle bych si klidně koupil pro sebe, kdyby ji vydali.

Hardegon

Rozdělení je doma jasné. Každý máme svou. Né proto, že bych tuhle nechtěl půjčit, ale nic neumí. Tradičně jsou dveře "jen jako", nemá to žádné interiéry a každou chvíli z toho při hraní upadne nějaký díl.

A děkuji za komentáře. ;)

richchie

veža je paradna, tiez som dcerke kupil ten original set a tiez som rozmyslal nad stavbou niecoho podobneho. Skoda ze nie je odnimatelna strecha ze by boli aj interiery, ale aj tak je to parada.
ake je to cele vysoke cca ?

milanv

Citace od: richchie kdy 02.12.2022, 11:43:26veža je paradna, tiez som dcerke kupil ten original set a tiez som rozmyslal nad stavbou niecoho podobneho. Skoda ze nie je odnimatelna strecha ze by boli aj interiery, ale aj tak je to parada.
ake je to cele vysoke cca ?
Podle fotky cca 70 cm.

Jo, je na tom krásně vidět rozdíl mezi setem na hraní a na výstavu. Mě kdysi takhle poučila nejmladší dcera, takže to znám. Marku, na výstavu je tahle věž super, fakt se mi líbí! A ještě že má dcerka na hraní jinou :)
Pán na Žlutém hradě

Pool

Super věžička, ale nikde to nešiřte, jak se to dostane k mé neteři, tak bych musel taky nějakou postavit >:D .