Koupě použitých figurek a jejich výměna poškozených nebo okousaných částí

Založil Petrz, 14.02.2018, 20:00:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petrz

Zdravím,
Potřeboval bych poradit, právě jsem nakoupil mnoho figurek Fright knights z roku 1993 a spousta figurek má praskliny na rukou a nebo okousané nohy. Chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo na prodej starší díly lega v dobrém stavu(ruky, nohy nebo hlavy) a nebo jestli někdo nezná nějakého dobrého prodejce s USED PARTS na bricklinku. Jeden prodejce na bricklinku mi prodával tyto díly nešpokozené, ale už skončil. Nechci kupovat na tyto figurky nové věci, protože mé zkušenosti jsou, že úplně tak dobře nepasují a nechci objednávat z více shopů na bricklinku než zjistím, jaký nabízí v dobrém stavu použité díly pro figurky.
Děkuji za rychlou odpověd a snad chápete moji prosbu

znouzectnost


skywalker007

Citace od: znouzectnost kdy 14.02.2018, 22:19:35
Můj oblíbený prodejce a velkým výběrem a velmi dobrou kvalitou dílů z 80 a 90 let z Německa
https://store.bricklink.com/bricksy?p=bricksy#/shop?o={%22showHomeItems%22:1}
Též doporučuji levné poštovné i dílky nebo ještě ZOCIALPLUS z polska.

Villa Legina

Citace od: znouzectnost kdy 14.02.2018, 22:19:35
Můj oblíbený prodejce a velkým výběrem a velmi dobrou kvalitou dílů z 80 a 90 let z Německa
https://store.bricklink.com/bricksy?p=bricksy#/shop?o={%22showHomeItems%22:1}

Aj ja sa pripájam k tomuto odporučeniu. Bricksy je fajn, objednávala som uňho mnohokrát za posledné roky. Avšak je to i lotéria. Je to medzičasom veľký podnik so zamestnancami, a závisí od šťastia podľa toho aké momentálne obchod dieliky má, to po prvé. A to po prvé, po druhé závisí od toho, kto to triedi a vyberá. Čiže, môže sa stať že Bricksy pošle čiastočne i odpad (dokonca raz, mi to tvorilo až cca 15 percent objemu, čo je nehorázne číslo), ktorý ale po reklamácii samozrejme zrefunduje. Proste ak človek uňho objednáva pravidelne, presne sa dajú vytušiť tie vlny kvalitnejšieho a inokedy menej kvalitného čerstvého tovaru, plus samozrejme typ osoby (nový človek, šlampetný človek, už profík atď) ktorý objednávku mal na starosti. Čiže len toľko by som doplnila ku Bricksy. Ako každý obchod na BL, ktorý predáva used diely.

Využívam toto miesto aj na upozornenie na predajcu Brasletty (aj keď ten vedie iný tovar než Ty asi potrebuješ), s ktorým mám skúsenosti také, že vychváli svoj tovar a sety ako úžasné, v super stave, nasadí tam aj nekresťanské ceny, ktoré človeka akoby presviedčali, že ak sa odváži dať takú sumu, ten tovar musí byť v poriadku - opak je pravdou. Tak zúbožené veci čo pošle, sú okrem vyhodenia vhodné ešte akurát na zaplakanie. A keď sa človek ohradí, tak sa ešte uráža, že čo od neho zákazník chce, veď on je "iba vetešník so starými rárohami". 

Petrz

Děkuji Vám moc za rady. BL obchody jsem si prohlídl, ale at se divám kde chci v málo kterém obchodě najdu prodávat samostatně ruky, dřív to bylo na každým roku a ted málokterý shop je prodává samostatně :O