Společný projekt: Krajina strašidel

Založil milanv, 20.01.2019, 22:46:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

milanv

Jsem rád, že se líbí! Byl jsem zvědavý, kdo se ozvete, jak se vám to povedlo postavit a jak se vám líbí hotové modýlky.

Matthes_CS: Díky za fotku!
Pán na Žlutém hradě

šipka

Také se musím přidat! Milane VELKÉ DÍKY,  u kočáru jsme si trochu vyhráli ( návod jsem našel až teď) , takže to byla úžasná pověstná třešnička  ;D

milanv

Zpráva z Olomouce

Strašidla se vrátila a ještě teď v krabicích se trošku červenají. Milan se sice obával předem, jak bude celé dva dny čelit nejčastější otázce ("Z kolika je to kostek?"), ale teď už všichni víme, že nejčastější otázka byla úplně jiná, a to: "Proč nemáte soutěžní číslo, když se mi líbíte nejvíc z výstavy?". Až se Milan červenal spolu se strašidly!

A k tomu je potřeba dodat, že se nenaplnila ani Milanova druhá obava, tj. že všichni se kouknou jen na jedoucí kočár a zase půjdou. Vůbec ne! Sami si všímali úplně všeho: fotbalu, oběšenců, bludiček, vlkodlaků... A k tomu všechna podzemí - často teda tak, že děti je uviděly první a táhly rodiče dolů, "Mamííí, koukni taky tady!"

Takže veliké díky vám všem ještě jednou! Věřte, že jsem s velikou radostí všem ukazoval seznam autorů (na té "naučné stezce"). To se lidem moc líbilo, protože si zároveň kontrolovali, jestli viděli všechny scénky :)
Pán na Žlutém hradě

milanv

Dárečky z Olomouce

Tomáš nám dal pro každého účastníka Strašidelného projektu malý dáreček a  na mě je nezapomenout, kdo už dostal :) Vezmu to tedy na příští výstavy a tam to dám přítomným. Děkujeme, Tomáši!
Pán na Žlutém hradě