Kostky.org

Diskuse o stavebnicích => Castle & Pirates => Soutěžní MOC => Téma založeno: kamil kdy 15.01.2012, 23:52:51

Název: #14 PBC (Vlastní) Vojenská loď Čierny admirál
Přispěvatel: kamil kdy 15.01.2012, 23:52:51
Na poslednú chvíľu pred vyplávaním lode Čierny admirál z prístavu, sa nalodil nečakaný pasažier. Ide o slečnu Marry, ktorá je dcérou guvernéra Harta jedného ostrova v Karibiku. So sebou nesie aj naliehavý list s novými inštrukciami pre kapitána Lontona a jeho posádku.
V liste stojí, že sa má kapitán Lonton so svojou loďou a so slečnou Marry ponáhlať do domova slečny Marry v Karibiku. Práve tam sa má nachádzať obávaný pirátsky kapitán Barbarrosa ktorého má kapitán Lonton so svojou posádkou pomôcť chytiť a predviesť pred spravodlivosť.
Preto dal kapitán Lonton rozkaz vyplávať z prístavu a ponáhlať sa na miesto určenia. Kapitán práve ukazuje slečne Marry svoju kajutu a všetky artefakty ktoré zozbieral zo svojich ciest po celom svete.
Sú medzi nimi paravan a samurajský meč z ďalekej Číny, kopija z Madagaskaru, luk z juhu Afriky - tam ulovil aj žirafu z ktorej kosť má tiež vystavenú v kajute, tiež jej ukazuje vypchatého hada a sošku nejakého bôžika ktoré pochádzajú z južnej Ameriky. Z týchto artefaktov si ale najviac cený meč ktorý mu daroval anglický kráľ.

Z príchodu slečny Marry nemá radosť dôstojník Sundon, ktorý musí počas pobytu slečny Marry na lodi, uvolniť svoju kajutu.
Kuchár už pripravuje slávnostnú večeru na počesť vzácnej návštevy.
Název: Re: PBC (Vlastní) Vojenská loď Čierny admirál
Přispěvatel: votrelec kdy 16.01.2012, 00:08:04
Celkom OK, len z tak 60 percent to je imperial flagship.
Název: Re: #14 PBC (Vlastní) Vojenská loď Čierny admirál
Přispěvatel: Colonel32 kdy 16.01.2012, 00:42:54
Soutěž