Borunovy zvířátka

Založil Borun, 02.04.2021, 22:50:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Borun

Jaro je v plném proudu a s ním se začínají vracet i čapi.
 Ten můj přiletěl už v zimě a jen jsem čekal na jarní počasí s premiérou. Použito bylo něco kolem 3000 dílků a váží pět kilo. Je o pár centimetrů menší než skutečný,ale to zase dohnal váhou, kterou má oproti skutečnému zhruba o jeden a půl kila více.

Hana129

Další jak skutečné zvířátko. Moc pěkná práce.

milanv

Abych se přiznal, tak nejdřív jsem si říkal, že na mě je to už moc velké - ale pak jsem se na to začal koukat pořádně a je tam tolik pěkných nápadů a stavebních technik a celkově je to "jak živé", že se ti omlouvám za svůj první dojem :)

Jo, a abych nezapomněl: Dita se tě chce na něco zeptat, ale já ji nechám, ať za ní netlumočím :)
Pán na Žlutém hradě

Izabella08

Pavli, borec jsi! Výběr motivu i provedení v životní velikosti...krása! Navíc se mi líbí, jak jsi jednoduše zajistil jeho stabilitu:)

Mcmatus

Na to nejde říct nic jinýho než že je to dokonalý. Ale tu žábu mohl držet v zobáku  ;D

Anatyt

Až teraz som si to všimol - dokonalosť sama!

Pool

Pecka, ježík i čáp (tady by chtělo přidat pár palců nahoru, chybí mi tu mezi smajlíky ;D

Borun

#67
Těším se vždy až přijdou letní vedra a já se zavřu do pracovny a s pohodovou muzikou a ošlehanou tváří od ventilátoru se vrhnu na další položku ze seznamu staveb . Opět jsem si vybral barvu některými staviteli oblíbenou a některými nenáviděnou. V každém případě u nás těžce sehnatelnou ve větším množství. Krajta zelená ("Boženka") je v životní velikosti a má 1.6 metrů z téměř 5 tis. dílků.