Invitation to Fantasticka Ostrava convention

Založil peki, 10.02.2020, 15:41:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Měl by o to někdo zájem?

Info o akci se k nám pře Chairuda dostalo od Rakouského Lugu  :). Který zvažuje účast, ale chtěli se zeptat co mi jako kosktky.

We would like to approach you with the invitation to the Fantastická Ostrava convention, which will take place in Ostrava, the Czech Republic, in June 2020 (27.-28. June)

Fantastická Ostrava is a two-day sci-fi/fantasy convention. In 2020 we will celebrate the third year and we would be honoured to have you as part of the program.

More about the convention: https://www.fantastickaostrava.cz/
Video-report: https://www.youtube.com/watch?v=ddeUPItilqU&t=2s
Facebook: https://www.facebook.com/fantastickaostrava/

We would be very interested in LEGO exhibition. Last year we noticed great success with Star Wars models. And as LEGO is probably the most popular block building system, we believe LEGO exhibition would also be this popular. 

We are not aiming for any specific theme - we only look for sci-fi/fantasy theme (and it can be Star Trek, Star Wars, Game of Thrones, Lord of The Rings...anything goes :) ).

Do you have a price-list for your exhibition?

Chairudo

Nějak to tu spí tak jsem se nakonec chopil iniciativy a domlouvám účast na akci.... jestli vůbec bude  ;D

Co jsem se bavil s pár lidmi z Ostravy má zájem se zapojit.

Paní pořadatelka nás chce řešit ideálně jako skupinu, tak kdo má zájem tam něco vystavit z témat Sci-fi nebo Fantasy....
pošlete mi prosím SZ s informacemi co můžete přivézt, kolik to zabere místa (stolů 80x120) popř. přesný rozměr, jestli máte fotku a co by jste chtěli za účast.
Hodím to do excelu nebo jestli někdo vytvoří google dokument taky může být.
Já si řekl jen o litr za dopravu, ale každý jak se cítí, s nějakými výdaji počítají a podle potřeb se to doladí.


Citacesnažíme se přispívat na dopravu, příp. ubytování, pokud to finanční rozsah dovoluje. Jinak umožňujeme ubytování v Trojhalí Karolina ve spacácích (je zde možnost využívat zamykatelných skříněk na osobní věci).
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr