Bionicle 10204 used, top stav - cena?

Založil verxes, 02.01.2017, 14:26:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

verxes

Ahoj,
můžu sehnat Bionicle 10204 v used top stavu - jednou složený, vystavený na vitríně, s originál krabicí i manuálem za 900Kč.
Bionicle není můj šálek kávy, vůbec se v tom neorientuju a nwm, jaká je jeho aktuální cena a jestli ho mám vzít - možná, že až to budu mít v ruce, tak si to nechám, ale cenově se mi to na ebay.com zdálo nějak přemrštěný - tam to rozbalený prodávají za 3tis.Kč.. Podle Bricklinku se to prodává used za 5000Kč - to už je nějak hodně přestřelený, nebo ne? Nový se to snad prodávalo v roce 2006 za 69$.
Chci jen vědět, jestli je reálný to pak za podobný peníze (kolem toho litra) zase střelit? Díky

Pool

Jestli je to 10204 (http://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?S=10204-1&name=Vezon%20&%20Kardas&category=%5BBionicle%5D%5BTitans%5D#T=S&O={}) tak tohle má evidentně mnohem vyšší cenu. V Bioniclu se taky prd vyznám, ale jestli chápu dobře BL, tak 10204 je balení 3 bioniclů a konkrétně těchto (http://www.bricklink.com/catalogItemInv.asp?S=10204-1&viewItemType=S) a každý z nich má pak už mnohem, mnohem nižší hodnotu. Takže otázkou je, jestli to co ti nabízí je opravdu 10204 který obsahuje všechny 3 nebo už je to pouze nějaký 1 z těch 3 setů z kterých se skládá, což už ovšem není 10204.

verxes

No podle všeho a fotky v inzerci se jedná o ten velkej - koukal jsem na to na netu a docela se mi to i líbí, okouknu osobně, ale možná si to nechám ;) ale jedná se o místní inzerci, kam občas kouknu a proto jsem se docela divil, že se to cenově pohybuje všude úplně někde jinde.
Pokud jsem to dobře pochopil, tak by to mělo být ono - jeho origo fotku dávám do přílohy - vzadu je vidět origo krabice. Tak uvidíme na místě, musím to teď projet na nettu, abych věděl, že to je kompletní.



verxes

Tak jen pro info, set jsem si dojel prohlédnout a nakonec zakoupil za těch 900Kč - jedná se opravdu o 10204 - byl ve složeném stavu (viz. obrázek v předchozím příspěvku) + zbývající části byly v pytlíku v originál krabici + oba návody, krabice byla pouze potrhaná na rozích víka (klasika - takže podlepeno izolepou), nicméně celý večer jsem dělal rozborku a všechny části jsou v krásně zachovalém stavu - paní asi nelhala, kdy říkala, že to jen jednou sestavili a vystavili na poličku. Přepočítám kostičky, pak z toho složím všechny modely a časem prodám/vyměním.
Každopádně dle cen z BL to byla velice dobrá koupě - mě spíš berou edice City/Creator/Technics.. takže až dojde místo, tak vyměním za něco z toho - ideálně nějaké vlaky apod.

otaznik

Citace od: verxes kdy 05.01.2017, 11:36:25
mě spíš berou edice City/Creator/Technics.. takže až dojde místo, tak vyměním za něco z toho - ideálně nějaké vlaky apod.
Osobně neznám nikoho, kdo by takovou výměnu udělal, ale třeba budeš mít štěstí.

A pozor na ty názvy témat, tedy pokud tě nebere stará značka Panasonicu.  >:D

verxes

OT: to je v poho - Panasonic Technics mě taky bere - to se ještě pořád vyrábí - akorát ten nápis "Technics" tam musí asi malovat ručně za ty prachy, co to stojí:
http://www.panashop.cz/technics-hifi

Tak abych to uzavřel - ve výsledku stejně počítám, že si přepočítám kostičky, sestavím všechny modely (teď stavím ty 3, ze kterých to je složené), chvíli to nechám okolí obdivovat na vitríně a pak to střelím dál - výměna by sice byla dobrá, ale taky pochybuji, že bych někoho našel.