Sousedské Vánoce

Založil milanv, 01.03.2020, 23:22:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

Sousedské Vánoce

Společný projekt značky matka & šroubek :) První společné stavění na jednom projektu dohromady, čistě pro radost: náš oblíbený minisvět a k tomu vánoční téma. Užijte si radost taky!

@Petronel: Díky za Sousedy, překrásný projekt, na který pořád myslíme - tohle ber jako vzpomínku a poděkování!

(Pozn.: Ani přes veškerou naší snahu není na fotkách zdaleka vidět všechno, co je naživo, takže to berte jako pozvání na výstavy :) )


Sousedské Vánoce
Pán na Žlutém hradě

peki

Perfektní stavba, nadupaná nápady, krásné zpracování detailů. V Dánsku bylo vidět "podobné zpracování " hvězdy smrti. Která měla uvnitř tématické interiéry třeba Harry Potter, Sipsni atd. 

Izabella08

Milane, ještěže o víkendu svítilo sluníčko kvůli focení...jak jsem již psala...Milan+Dita nenahraditelná dvojice se smyslem pro detaily, vtip a rozpohybovanost! Skvělý model, který bude chloubou všech výstav:)

HD

Hmmm... To se vám vážně povedlo. Doufám, že jej někdy uvidím naživo, detaily ve vašem stylu je přímo prosycen. A přestože se neřadím k příznivcům ztvárnění pohybu figurek pomocí otočení nožek, jejich rozdělení, nebo přemístění hlavy, tady musím uznat, že je to provedeno jen k prospěchu celku.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

poMOCník

Jak už jsem psal, byl jsem nadšený, když jsem viděl tento model na výstavě. Není na něm kousek, kterému by nebyla věnována pozornost při zpracování detailů, doslova překypuje nápady jak stavebních technik tak v modelování života v místnostech. Jako celek přitom působí kompaktně díky několika propojujícím prvkům prostupujícím patry domu.

Musím souhlasit, že fotky v tomto případě zdaleka nenahradí dojem z živého modelu. Na dalších výstavách, bych doporučil o hodně snížit rychlost otáčení, jinak není možné si v klidu vše prohlédnout.

milanv

Díky za všechny reakce. Jsme rádi, že vás baví ty detaily objevovat jako nás bavilo je stavět!

@PoMOCnik: Zatím nevím o tom, že bychom na jiných výstavách měli vůbec nějakou točnu :)
Pán na Žlutém hradě

Chikos

Tak tohle je naprostá paráda!  :o Je až neuvěřitelný, jak jste dokázali zachytit ty detaily. Fotky jsem sjel několikrát dokola a určitě se k ním ještě vrátím.

Petronel

Milane, Dito, vítečná práce! Tolik detailíků... tak jak v sousedech má být... 8)
Děláte čest všem Sousedům. :D
Takový modýlek by se bezvadně hodil na tu Pavlíny otáčecí podložku co měla na výstavách. Na příští akci by to chtělo využít. ;) A já se moc těším, až to uvidím naživo.

milanv

Petře, to je skvělé, že se ti líbí. Je nám ctí dělat Sousedům čest! :D

Točna: však také za ni Pavlíně děkujeme, slíbila nám ji ještě dřív než byl model hotový, a v Olomouci už se domeček krásně točil :)
Pán na Žlutém hradě

Chairudo

Tohle mi nějak uniklo.... ty detaily v každém bytu jsou fakt úžasné že by mi nestačila A4 na  vypsání, tak aspoň vypíchnu to skládání uhlí před domem... fakt pobavilo  ;D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr