Opravený díl 32072 (Technic Gear 4 Knob) v ldraw

Založil milanv, 11.11.2013, 14:59:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

Ahoj,

domluvil jsem s lidmi od ldraw opravu dílu 32072 - Technic Gear  4 Knob. Teď už mají díry v jednotlivých "knob" správný průměr, akorát na Bar. Můžete si  stáhnout opravenou verzi dříve než bude součástí oficiálního update balíku. Ověřoval jsem to v SR 3D Builderu a pasuje to jak má. Ještě zkusím nastudovat, jak se vyrábějí ty "Conns soubory" pro SR 3D Builder, aby správně znal napojení a možnosti otáčení kostek. Pokud se to povede, tak sem připíšu vylepšení.

Díky malému Měchovi za upozornění na problém a Tomíkovi za přeměření.
Pán na Žlutém hradě

milanv

Tak se zadařilo. Pokud používáte SR 3D Builder, tak soubor s patchem uložte do podadresáře Conns pod LDraw. Potom v SR 3D Builderu klikněte na Tools -> Rebuild parts list (trvá nechutně dlouho) a restartujte SR 3D Builder.

Od teď můžete vyzkoušet Technic Gear  4 Knob ve spojení s Bar a díly tohoto typu. Samozřejmě předpokládám, že v podadresáři PARTS máte už od předtím uloženou novou verzi 32072.DAT z mého minulého příspěvku.

Užívejte (si) :)  a samozřejmě dejte vědět,  pokud by něco nefungovalo.  A i naopak, že funguje, to potěší :) Je to moje první oprava Conns souborů (tzv. "patchů") pro SR 3D Builder.
Pán na Žlutém hradě