Koniec a zvonec:Mata-n špekulácie....

Založil Mata-n, 24.01.2010, 18:37:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mata-n

Ako vite,ako nie,Bioniclovia mali skončiť už v roku 2006.No na údiv Lega,mali Pirakovia a Inikovia veľký úspech.Aj boj o Masku života v hlbinách Mahri-Nui,spodnej časti Voya-Nui,dá sa povedať,mali tiež úspech.No v roku 2008 sa príbeh z názvom Batlle for Power,úspech mala už len pri fanatikoch,ako sme mi ;D.Bionicle malo úsudok,že skončia už v 2009.No zase udivený,zistli,že Gresh,Strakk a Skrall,predovšetkým,i ked´sa podobali,mali v celku úspech.
No séria Legendsov možno okrem výnimiek ako Mata-Nui,Stronius,mali úspech zas len pre nás-zberateľov.Tak Lego usúdilo,že s tým sekne.
Síce film Bionicle:the Legend Reborn v ktorom Mata-Nuia Makuta obabral o celú Zem-Aqua-Magna,jedna časť prežila-Maska Života.Príbeh o tom,ako si Mata-Nui našiel verných priateľov,bojaval pre dobro z Metusom a Tumom,hordami SKrallov,Staroniusov,Atakusov,Lovcami kostí a Voroxami zažal úspech hlavne v Europe už v dňoch vydania.
No 2010 príbeh sa začína tu.Boj,v ktorom Mata-Nui premení Tahua,Takanuvu a svojho priateľa Gresha na Toaov,zas Makuta premení Nektanna,Rahkshiho a SKralla na Makutov.Boj o zlaté súčiastky,ktoré smajú pomôcť aby sa Bara-Magna zmenilo na také aké bolo,sa začal.
Fakty,prečo by mali skončiť:
1.Už sa na seba strašne podobajú§ (až na výnimky)
2.Mená sa opakujú.
3.Príbehy takisto
A tu sú fakty,prečo nie:
1.Lego by stratilo veľké zisky!
2.Prečo by malo Lego zmluvu na film v roku 2010,2011?
3Už viac krát mali skončiť!

Ostrovy,Agori,Toaovia,Matorani,zlosynovia,Vesmiry,to všetko končí lusknutím prsta!
Mata-N.
ww.mata-n.blog.cz
Bio je mojou zálubou od 4. rokov.V škole sa učím na samé jedničky (no chybička se vloudí.)xj.Mám aj blog.cz o legu a predovšetkým Bionicle.www.mata-n.blog.cz!

Hardegon

Asi nějak nechápu smysl příspěvku. Nevím jestli je to tím, že nerozumím slovensky, bionicklácky nebo jsem ztratil dětskou fantazii...  :-[

tazzy

Myslím, že chyba nebude na tvém přijímači :)

Ondra

#3
To by mohlo dostat nálepku "Adminy podporovaný spam"  >:D


stomcova

Batman, forever...

Ondra

Citace od: stomcova kdy 28.03.2010, 17:10:00
Na you tube se objevila hláška o opravdovém konci Bionicle

http://www.youtube.com/watch?v=LmQzRTt0q0o&feature=related
Opravdový konec už je znám témeř rok dopředu  :-*

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Hardegon kdy 24.01.2010, 19:17:56
Asi nějak nechápu smysl příspěvku. Nevím jestli je to tím, že nerozumím slovensky, bionicklácky nebo jsem ztratil dětskou fantazii...  :-[
Človeče, toto nebude po slovensky... :o Toľko chýb v pár vetách skôr evokuje iný jazyk ako slovenčinu. Perla typu zlosini, no chvíľu mi trvalo kým som pochopil, že ide o zlosynov - množné čislo zlosynovia. A vynechávanie medzier za čiarkami a bodkami je fakt sila...
Prosím týmto autora aby písal články vo Worde alebo v inom nástroji, ktorý má kontrolu pravopisu.

KaPr

No tak! Je to zaujímavý názor a gramatika nebola moc zlá. :D
Som rád že má niekto podobný názor.

P.S. Bionicle už je obnovené jéj  ;D