Série Dobyvatelé vesmíru

Založil DarkDrago, 27.09.2013, 22:03:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

DarkDrago

Rozhodl jsem se, že konečně z Bio postavím něco víc, než jen nějaké bojovníky, nebo zvířata, ale že se pokusím udělat jakože nějakou sérii zaměřenou na určitou věc.
První takovou sérií tedy budou Dobyvatelé vesmíru (první vznikl, za účelem poslat ho Kilhorovi na let). Bude se jednat o Bio z prostředí vesmíru, nejen nějací kosmonauté, nebo válečníci, ale především technické zázemí...
Dračí páni s mocí ohně...

DarkDrago

#1
AX-12, přezdívaný taky jako AXí, je běžný technik. Pravou ruku má klasicky s prsty, aby mohl zpravovat a v levé ruce má vysoce výkonný laserový vrták, který se v případě nouze dá použít jako zbraň, nebo svářečka a propalovačka.







Album
Dračí páni s mocí ohně...

Měch

Lepšíš se,ruka je super, ale co mi vadí jsou nohy z jednoho kusu. Zkus se vykašlat na tyhle a postav vlastní/členitější.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

DarkDrago

Tak ruka byla ta lehčí část  :D Nohy jsem záměrně použil tyhle, jednak kvůli výšce, aby postava byla v určitém poměru  a hlavně, že se mi zdály dost dobrý do vesmíru. Samozřejmě, že se snažím každou část stavit z více dílků, příkladem je třeba ohnivej boxer, kterého zítra zveřejním (už mi na stole víří dlouho prach).
Jinak dík.
Dračí páni s mocí ohně...

Izmael10

Aj keď bio nemusím tak sa mi to páči.  ;)

danyboy

Super. Hned jak jsem viděl ty namakaná ramena vzpomněl
jsem si na toho mojeho MOC clone  troopera. Ty víš kterého myslím.  ;)

DarkDrago

Stejně jako u bojovníků i zde jsem už tuto sérii uzavřel doděláním 6 člena (což ale neznamená, že by někdy nemohli přibít další...)
Dračí páni s mocí ohně...

DarkDrago

FM-5, neboli Chladič, má zaměření jako hasič. Řeknete si, že ve vesmíru není mnoho požárů, ale Chladič to vidí jinak. Kromě hašení požárů svým vodním dělem, napájeného přímo z nádrže nesoucí si na zádech, SSV (super stlačená voda), může taky demulovat objekty za pomoci vyprošťovacích kleští.  Je silně obrněný, aby vydržel velké teploty a neublížila padající suť.
Už několikrát byl vyslán uhasit sopku ohrožující základnu.





Dračí páni s mocí ohně...

DarkDrago

FG-303, taky známí jako Letec, nebo taky Rampa McKvak, je pilot a i když míří vždy vzhůru, tak ho sem tam překvapí i gravitace některé z planet.



Dračí páni s mocí ohně...