Diagon Alley (tovární set/vlastní)

Založil Chikos, 11.11.2020, 19:13:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chikos

Když letos vyšla celá pravá strana Diagon Alley řekl jsem si, že bych si k ní rád postavil také Gringottovu banku a obchod s kotlíky a kadeřnictvím i když si myslím, že levá strana uličky a Gringottova banka budou v následujících letech další sety. Ale kdo by na to chtěl čekat  ;D  Domy rozdělím na dvě strany a kadeřnictví s kotlíky umístím do ustupující postranní uličky u Gringottovy banky, tak že to nebude přesné podle filmu. Zatím je hotové kadeřnictví a prodej kotlíků, bohužel bez vstupních fialových dveří, které úpěnlivě sháním.

Chairudo

Pěkný, doufám že to do konce roku stihneš ať si to můžeme v Olmiku prohlídnout :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Klaj

Draco dormiens nunquam titiliandus

Chikos

Přidávám další foto ze stavby, tentokrát Gringotts bank. Rozměry nebudou odpovídat úplně moc reálu, hlavně interierově, musel jsem si s výměry trochu pohrát, aby vůči domům z továrního setu nevypadala tak monstrózně. Zároveň jsem se snažil zachovat nějakou podobu, aby na první pohled šlo rozpoznat, co to je.

poMOCník

Ten tvar jsi vystihnul perfektně, na první pohled je poznat. Je to ale moc jednolité bílé, já bych udělal třeba římsy světle šedivou aby se trochu oddělily patra.

Jo a ta podlaha v interiéru to je fakt luxus!

peki

Pro fanoušky stavitele HP mám jednu zajímavou akci na stavbu MOC. Více zde.