Společný projekt - MIKROpolis

Založil Martins, 10.08.2016, 15:17:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Martins

#300
Dobře si se tím popral, škoda jen, žes nezvolil bílou barvu, asi by tomu slušela lépe.

Stál bych o úpravu detailu, kde schodiště navazuje na okolní plochu - ta mezera je divná. Nedostaneš tam alespoň tile, která by to zmírnila?
A zvaž, jestli tu síť, která je velmi dobře udělaná, nepověsíš trochu níže... ale to už je detail.

Jinak paráda, hezky působí to mírné pootočení oproti dlažbě a skvěle vypadají ty vnější prosklené plochy! Hezký kousek do projektu, díky za něj.

over86c

Dotaz na šéfa projektu, jak plánuješ instalaci MIKROpolis na BR? V kolik mám kde být a tak.
Díky

Martins

Ahoj všem,
bylo by skvělé, kdyby se nám podařilo město sestavit v sobotu odpoledne, před tou plánovanou společenskou akcí. Rád bych, aby se všichni stavitelé nebo alespoň všechny jejich stavby dostali na místo ve 13h. Má s tímto timingem někdo problém?

Díky Martin

over86c


LukaMull

Taky bych to měl zvládat, kdyby byl problém někoho pošlu.

peki

#305

Martins

Ahoj kolegové!
Projekt se nám krásně plní, operuji v tuto chvíli s 37 stavbami, které zabírají 69 modulů (16x16) a jsme na ploše 1,13 m3! Máme už 11 staveb vyšších než 30 cm (200m).
Ještě jsem všechno neviděl (a vy taky né), ale něco tady na fóru ještě proběhne. Velmi se těším na realizaci ve vitríně, bude to asi solidní boj. Ale máme krásné, ze tří stran přístupné místo, takže velikání i prckové tam budou vidět.

Mám dvě otázky:
- zvládnete to dodat v sobotu 25.3. do 13h na výstaviště? Mohu v tom nějak pomoci? S někým už to řeším, někdo už mi to i potvrdil, tak prosím i ostatní...
- k modelu města chci udělat legendu, do které bych uvedl název stavby, město a jméno autora (autorů). Rád bych zde uvedl naše reálná jména (nicky tady na fóru známe), pokud nebude někdo proti. Prosím o zaslání - týká se to těch, u kterých nevím a které doufám, poznám i osobně (v projektu je totiž i pár nováčků!) ... :)

Odpovědi klidně přes SZ!

Díky Martin

Ondrej

Nakonec teda dle fantazie ředitelství společnosti Octan.




juraj

Prikladam moje zeliezko do ohna.

Triumph of Astana


Martins

#309
Hezké stavby chlapi!

Ondřeji, škoda žes nenašel prostor pro něco reálného, Octan je ale moc hezký! Příště!  >:D

Díky
Martin

juraj

Keď som videl fotky z Olomouca, tak som veľmi zvedavý na výsledný efekt celého projektu. Bude to jednoducho Bomba.

Časom, keď bude viacej tiles 2x2 corner, aj cesty budu ešte krajšie.

LukaMull


milanv

#312
V Olomouci, mohu potvrdit, vypadal projekt Mikropolis opravdu impozantně a nepřehlédnutelně. I díky pekimu, který nejenže poslal po mně své mrakodrapy, ale ještě pár domů přidělal, takže jeho stavby utvořily "solidní základ" :)
Pán na Žlutém hradě

LukaMull

Bude to vypadat fakt moc dobře! Už se teším  :)

Mr.Caramba

Děkujeme za organizaci! Je to perfektní!!!  :)

Martins

Přátelé, to co vidíte na fotkách výše, je výsledek několikaměsíčního snažení 17 stavitelů a několika  jejich pomocníků. Výsledek je naprosto úžasný! Všem moc děkuji za účast v tomto nesnadném projektu a děkuji speciálně Igorusovi za velikou pomoc při jeho organizaci!

Všechny stavby jsou precizně provedené, originálni a jsou (a to je důležité) ve správném měřítku. Díky tomu všemu vypadá naše město fakt jako město. Jsem také velmi rád, že jsem dnes poznal osobně několik nováčků, kteří vstoupili na půdu našeho společného hledání nových možností a rozměrů těch malých plastových cihliček (bricks).

Těším se na pokračování a rozvoj našeho společného malého velkého města. DÍK!

milanv

Já zírám! Vypadá to úchvatně. Už se nemůžu dočkat, až to zítra uvidím naživo!

Martine, kromě organizace celého projektu ti ještě speciálně děkuju za podporu s řekou. Teď to vypadá víc jako záliv, ale pro současné město je to jedině dobře, je to moc pěkné. A dokonce ses přidal k mému nápadu s lodičkou, a to velmi vtipným způsobem. Paráda, paráda!

Jsem moc rád, že jsem se účastnil tohoto projektu. Otevřel jsi mi cestu do úplně jiné oblasti stavění, o níž jsem neměl vůbec tušení, jak je bohatá. Děkuju!
Pán na Žlutém hradě

LukaMull

Taky se přidávám k děkovačkám, nejen za organizaci celého projetku (ketrá byla perfektní) ale taky za pomoc a trpělivost s námi nováčky a za exkluzivní místa pro naše modely. Celé město vypadá parádně a teším až se rozroste  >:D Díky!

Bruno

Mikropolis vypadá úžasně, fakt se vám všem povedlo krásné dílo.

HD

Jo, stálo to za to. Je mi ctí se tohoto skvělého projektu účastnit už v první fázi.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

milanv

A dneska přibyla ještě mapa projektu s popiskami a jmenovkami. Super!
Pán na Žlutém hradě

Martins

Ahoj,
tak jsme si užili chvilku slávy a odpočinku a je čas, vrátit se ke strojům. Náčelník mi včera vysvětlil, že projekt na jednom metru čtvrečním je prd. Ze stávající výstavy přestěhujeme město do Kostkolandu a bylo by fajn, kdyby se nám povedlo jej rozšířit. Tak už přemýšlejte, kdo a co postaví, zájem bude opět o výškové budovy. Založím na to nové vlákno a připravím opět nové zadání.

zdraví šéf...

LukaMull

Citace od: Martins kdy 27.03.2017, 08:09:25
Ahoj,
tak jsme si užili chvilku slávy a odpočinku a je čas, vrátit se ke strojům. Náčelník mi včera vysvětlil, že projekt na jednom metru čtvrečním je prd. Ze stávající výstavy přestěhujeme město do Kostkolandu a bylo by fajn, kdyby se nám povedlo jej rozšířit. Tak už přemýšlejte, kdo a co postaví, zájem bude opět o výškové budovy. Založím na to nové vlákno a připravím opět nové zadání.

zdraví šéf...

Chápu to dobře že přesun bude v červnu po skončení BR  :)

papluh

Potom odporúčam žiadať vitrínu naprojektovanú na väčšie zaťaženie, nejak sa to prehýbalo  >:D

A pohľadovosť znova z 2-3 strán, aby sa pri pridaní ďalších vysokých budov nestrácali nižšie, alebo detaily tých vzadu.

LukaMull

a je otázka jestli to město hnát do hloubky nebo do šířky... když je to moc hluboké tak ty zadní budovy hodně zaniknou...

Martins


Bruno

Mikro se mi hodně líbilo. Jsem na červenou barvu a docela bych vyzkoušel jistou červenou budovu v Chicagu.

Martins

No tak hurá, vítej v teamu! Už mi nějaké nápady chodí.... Pište už to sem: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=50761.0

Bruno

Musím říct, že jsem si Mikropolis jako celek nedokázal představtu, ale musím říci, že když jsem ho komplet viděl v sobotu v PVA, tak je to opravdu podařený celek a i každé jednotlivé dílo. Je to další úžasná ukázka co všechno se dá postavit a zase jiný náhled od " klasického městečka "

Martins