Ace's hangar

Založil builder, 20.01.2017, 14:45:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

builder

Jelikož plánuji v blízké době publikovat více fotek, bude myslím rozumnější přidávat je na jedno místo a to ze spousty důvodů. Snad si HoricDesings nevezme osobně že jsem použil jeho nápad :)

Po mnoha letech kdy se mi tahle kráska válela ve skříni plná prachu, jsem se hecnul a začal jsem s její rekonstrukcí a řádným upadem. Od klasického setu 7673 se dle mého názoru změnila zcela k nepopsání, je sice pravda že horní krytina na křídlech je víceméně ze stejných kostek jako předtím, ale kolem jsem jich přidal hromadu dalších. Nejvíce viditelnou změnou které si asi hned všimnete je kokpit, a to ze všech stran. Sklo je sice stejné, ale nekompromisně jsem kabinu zbavil dětských funkcí typu nesmyslný odklápěcí mechanismus pro zvedání skla, který zabíral hrozně místa a byl velice nevzhledný. Na vnitřek kokpitu jsem zvláště pyšný a to hlavně na velice praktickou sedačku a počítač se kterým jsem se babral dost dlouho (nemohl jsem najít žádnou přijatelnou kombinaci aby nebyl veliký a přitom měl vše potřebné) a pilot- Magnaguard se sem nacpe úplně perfektně.

Nebudu popisovat každý detail, ty si můžete prohlédnout sami, jen poslední drobností kterou se musím pochlubit jsou zadní ocasové ,,zuby", často jsem je u jiných vlastních Poraxů viděl jako veliký problém a víceméně vždy vypadali špatně ale myslím že touto metodou se mi je podařilo trefit velmi přesně O_o
Celá stavbička se dá zavěsit do velmi elegantního a jednoduchého stojánku.

builder

zajda0

Velmi povedená stíhačka lepší než originál, líbí se mi vnitřek kabiny ta sedačka a ovládací panel se ti moc povedl. ;)

builder

Opět jsem si pro vás připravil modifikovaný set, tentokrát jsem si vzal do parády Republikový kráčející kolos AT-AP (All Terrain Atack Pod). Myslím že není třeba komentář, snad jen to že jsem se snažil co nejpřesněji zreplikovat tank podle ,,skutečného". Jedinou věc kterou si u tohoto modelu nejsem zcela jistý je upevnění nohou k trupu tanku, ve filmu měly tyto ramena posazená více výš a více za kabinou. Párkrát jsem zkoušel přesun ale vždy skončil nevzhledným výsledkem. Budu rád když mi k tomu řeknete své.

builder

builder

#3
Po více než třech měsících přerušované práce, mám hotovo. Moje první ,,základna" ze SW Spojovací a komunikační základna pro Separatistické hnutí odporu v Corellianském systému. Dávám jsem jenom pár fotek protože je z nich vše zcela zřetelné (vyjma některých vymožeností jako otevírací poklop na střechu napojený na žebřík, nebo šoupací dveře). Nejvíce jsem spokojen s vnitřkem, podlaha je asi největší klenot, část kostek je klasicky přicvaknutá a mezi nimi jsou položené na stranu zase jiné. Celkově to zvyšuje efekt že to není odfláknuté jako kdybych použil klasicky jak pořád někteří dělají, 2x2 plate light bluish gray a tím vydláždí celou podlahu.
Ostatní názory a připomínky nechám na vás.

builder

Foton

Vypadá to pěkně. Jen mě zaráží "COMUNATION BASE". Nemá to být "Communication base" ?
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

HD

Hodně pěkné kousky tady máš... Jen tak dál.

Osobně si název tématu beru, avšak pouze pozitivně.  >:D Kéž by takových témat bylo víc. :D
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Izabella08

Buildere, taky se přidávám k pozitivním reakcím...moc dobře rozvržené...je na co koukat:)

skywalker007

Hezká stavba a dobře propracovaná,hlavně terén. ;)

builder

#8
Citace od: Foton kdy 13.04.2017, 14:20:14
Vypadá to pěkně. Jen mě zaráží "COMUNATION BASE". Nemá to být "Communication base" ?
Ah! Dělal jsem to ve spěchu a později mě vůbec nenapadlo že by to mohlo být špatně, díky moc za upozornění, hned to jdu všude přepsat. Tady už jsem to změnil a je to i větší :)

Citace od: HorcikDesigns kdy 13.04.2017, 17:46:43
Hodně pěkné kousky tady máš... Jen tak dál.

Osobně si název tématu beru, avšak pouze pozitivně.  >:D Kéž by takových témat bylo víc. :D
Díky, už delší dobu jsem sem nenápadně přidával fotky ale nikdo si toho moc nevšiml, každopádně jsem rád že se to změnilo. Plánuju toho víc i když ted asi nebude moc z čeho stavět, základna bude čtvrt roku čekat na výstavu :/

Citace od: skywalker007 kdy 14.04.2017, 17:41:19
Hezká stavba a dobře propracovaná,hlavně terén. ;)
No, terén byl největší sranda, původně to bylo celý hladký (vyjma skal) ale protože mi zbylo ještě hodně kostek jak jsem to trochu vymodeloval B) jsem rád že se líbí.

Přikládám fotky jak ptobíhala stavba, na prvních třech (první fotka byla spíš jen položení základní kostky) je vidět že terén byl původně ,,hladký".

builder

builder

Rychle realizovaná stavba zachycující obléhání Hothu z epizody V provedená především v SNOT.

builder

HD

Scénky je to pěkná, myslím, že je dobře zachycen děj, ale na to, abych to vnímal jako SNOT, je tam na povrchu na můj vkus až moc čudlíků (studů).
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

builder

Citace od: HorcikDesigns kdy 22.04.2017, 19:36:33
je tam na povrchu na můj vkus až moc čudlíků (studů).
Díky, asi máš částečně pravdu, je to moje chyba, měl jsem spíše napsat že SNOT je ,,rámeček" okolo, samotný povrch SNOT není. Nicméně díky!

builder

builder

#12
Před několika týdny jsem se zúčastnil soutěže na Flickru o nejlepší MOC v daném tématu. Ze tří kol a šesti soutěžících jsem skončil třetí a postoupil jsem do dvou kol podle jednotlivých období:
1)Klonové války
2)Galaktická občanská válka
3) Sith vs. Jedi

Nižší úrovně Cosrusantu  

Poslední vzdor Jedie [url=https://flic.kr/p/Uotq6V]


builder

Icewalker

Moc pěkná nižší úroveň Coruscantu. Připomíná Nar Shaddaa :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr