(Vlastní)Fantomova kobka

Založil Ryxe, 06.05.2020, 19:11:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Téma Fantoma Opery nosím v hlavě už asi 10 let, ale buď jsem nebyl schopen ji zpracovat tak, jak bych si představoval, nebo nebyl čas. A tak až po tolika letech jsem se do toho pustil. Zkusil jsem jen tak pro zábavu pár drobnějších kousků (zábradlí, svícny kousek varhan) a tak mě to chytlo, že vlastně za dva týdny je hotovo.  Nechtěl jsem stavit nějaké mega dílo, spíš mi šlo o to pohrát si s detaily a atmosférou. Jestli se to povedlo, posuďte sami ;)

E-legie

Ahoj, obvykle se držím spíš v pozadí a nehodnotím, ale tohle téma je mé oblíbené a musím uznat, že z Tvé stavby dýchá úžasná atmosféra. Děkuji, že ses podělil.

milanv

Z této  stavby  cčiší  rradost zze sstavění.  A tonádherně.  Je vidět, jak sis s tím  vyhrál,  pparáda!
Pán na Žlutém hradě

Chairudo

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Foton

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Ryxe

Díky 😉
Citace od: milanv kdy 06.05.2020, 22:00:40
Z této  stavby  cčiší  rradost zze sstavění.  A tonádherně.  Je vidět, jak sis s tím  vyhrál,  pparáda!
To máš pravdu, Milane. Byla to taková radůstka. Zas to bylo trochu něco jiného. Lámal jsem si hlavu nad tím, aby ty detaily inventáře byly co nejjemnější. Nejvíc mi asi daly zabrat ty svícny a svíčky, tam proběhlo mraky variant a některé byly fakt nehezké ;D

Ryxe

Vím, že mé fotky nestojí za moc, tak jsem požádal, někoho, kdo umí fotit a upravovat fotky lépe než já, aby to vyfotil i s detaily, které jaksi v mých fotkách zanikly Např varhany, křeslo, figurína atd..). Snad z toho budete mít lepší požitek :D

Více fotek na mém Flickru:https://www.flickr.com/photos/53131956@N05/?

matka

Díky za novou várku fotek. Mnohem lépe vyjde na světlo celá scéna i detaily a je to zážitek.
Obecně se mi líbí tvé stavební techniky a s grácií zakomponované těžko použitelné díly. Varhany jsou úžasné.
Paní na Žlutém hradě

gearcs

Vůbec mi ty původní fotky od tebe nepřijdou špatné, je z nich cítit ta správná temná atmosféra. Oceňuju varhany a celkový dojem, je to moc fajn.

milanv

Nechtěl jsem původně nic moc sem psát, protože neznám předlohu (uznávám, ostuda :) ). Jak jsem psal, koukám na to jen jako na stavbu a ta je parádní - plná chuti k tomuto tématu, nadupaná detaily, nápady. No a teď to ještě víc vyznělo. Nevím, kdo ti to fotil, ale fakt tomu dal to know-how, super! Původně to bylo spíš o efektu, pocitech, atmosféře. Ale teď je mnohem líp vidět, co tam je skutečně postavené, takže si k tomu jako stavitel rád zalezu a budu se znova kochat, co jsi tam všechno napáchal :)
Pán na Žlutém hradě

Igorus

To že jsi PAN stavitel o tom není pochyb. To že umíš neuvěřitelně vystihnout téma včetně atmosféry je také fakt. To že k tomu používáš pro mne ty tvoje šílené techniky je kumšt.

No a když se to všechno podtrhne kvalitní fotodokumentací tak tomu (chce se mi říct konečně  >:D) už nemám co vytknout.


Ryxe

Díky moc všem ;)
Jsem rád, že se nové fotky líbí, fotil je kluk naší Kačky.

Milane, myslím, že předlohu určitě nezná hodně lidí, ale pro obrázek přikládám i fotku z jedné divadelní verze ;)