FWBC (Vlastní) Hledání klidu

Založil FilipS, 16.02.2013, 16:02:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Samuraj Joko se rozhodl najít klid ve svém srdci. Většina jeho zahrady pod sněhem, ani  to, ani velká zima ho ovšem od meditace neodradí.

Samurai Joko decides to find a peace in his heart. The most of his garden is under snow, but this fact and cold weather can't stop him.

Původně sem neměl v plánu se soutěže zúčastnit, viněta vznikla až dnes z nudy a bez nějakých velkých ambicí na umístění.  :)
Snad se bude líbit.

Původní obrázek


EDIT: Změnil sem fotku, sice má příšerné barvy, ale je vidět všechno.

Marty713

#1
Text je povinný i v angličtině.

Nakonec se focení trochu zvrhlo, ne? Škoda, rám viněty, který je důležitý zcela zaniká - trochu škoda, že napojení kamenné části kazí přední roh rámu. Stejně tak vlasy splývají.

Ovšem stojan na katanu je skvělý - snad proto ty ryby v každém Ninja setu ;)

Otázka: To před ním jsou rukavice, nebo nějaký tradiční japonský šálek se saké? A to malé, že by bonsai?

FilipS

Citace od: Márty kdy 16.02.2013, 16:25:30
Text je povinný i v angličtině.
Pardon, přidáno.

Citace
Nakonec se focení trochu zvrhlo, ne? Škoda, rám viněty, který je důležitý zcela zaniká - trochu škoda, že napojení kamenné části kazí přední roh rámu. Stejně tak vlasy splývají.
Rám je rám, má černou barvu, aby zanikaly jeho nerovnosti, slouží jako technické zázemí pro vinětu, za důležité považuji to, co je uvnitř něj. Na to sem se soustředil při focení, fakt, že rám splývá s pozadím mě osobně nijak nevadí, vlasů mi líto je.

Citace
Otázka: To před ním jsou rukavice, nebo nějaký tradiční japonský šálek se saké? A to malé, že by bonsai?
Předním je odumřelá travina, která rostla v chodníku. A to malé zasněžené je bonsai.

Izmael10

Vineta je dobrá, ale to pozadie to pokazilo. Skús ho zmeniť.  ;)

blindmelon

Myslím, že za pár dalších fotek na jiném pozadí by to stálo. ;)
Hezký den, Blindmelon

William

Pozadí by bylo super, splývá s rámem, jediné co to kazí jsou vlasy. Bohužel to je tak výrazné, že to nejde akceptovat.

Viněta každopádně skvělá!

otaznik

Myslím, že Filip udělal  už několik lepších staveb, než je tato. To nic nemění na tom, že stojánek na katanu je vynikající - moc se mi líbí.

Kalethrion

Řekl bych, že jsi tuhle soutěž trochu odsunul bokem, ale důležité je, že ses zúčastnil. Lepší něco malého než nic  :)

Krom toho ti chci pogratulovat ke skvělému čtvrtému místu v jedné z kategorií CCCX - myslím, že jsi jediný zástupce Kostek - http://classic-castle.com/events/contest/cccontest10/winners.html



Colonel32

Já nevím o co se autor snažil, ale osobně z toho mám dojem, že se snažil dát najevo, jak moc soutěží jako takovou pohrdá. Jinak si neumím vysvětlit ten naprosto strašný ořez, jaký nakonec v prvním příspěvku zůstal, stejně tak jako neopravenou chybu "find a peace", když neurčitý člen a(an) se nepožívá u věcí, které nejsou spočetné, ačkoli jsem na to autora soukromou zprávou upozorňoval. V zadání bylo že text má být i anglicky* , evidentně jsem zapoměl dodat, že má být nejen angliicky, ale i anglicky a správně. Poslední místo, konstatuji, považuji za naprosto zasloužené.

* Důvod, proč jsem na anglickém překladu trval byl, že se v minulosti ukázalo, že soutěž přinesla mnoho zajímavých staveb, které často vyčnívaly nad běžnou produkci fóra. Chtěl sjem tedy, aby až budou díla linkována na zahraniční fóra, aby tam k nim někdo netvořil nějaké domnělé popisy, které dílu vůbec neodpovídaly (jak už jsem v minulosti několikrát zažil). Ale samozřejmě, pokud bude někdo soutěž xBC přebírat, může tohle pravidlo zase zrušit.