Nové logo, finální návrhy

Založil Jindroush, 06.10.2004, 23:18:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Jak si ti pozornější z vás včera všimli, vyměnil jsem logo. Bylo to narychlo, protože mě o to požádali pánové z http://www.ldraw.org kterým jsem původně tu červenou kostičku sprostě ukradnul  :-\ Bylo to jen rychlé dočasné řešení, které ovšem vydrželo přes pět měsíců.

Dneska jsem si dal tu práci a splichtil pár lepších návrhů. Jsou níže, tak se vyjádřete. Jsou možné i další kombinace, klidně navrhujte. Ten původní Lukášův stínový návrh se bohužel do tohohle banneru nedá uspokojivě nacpat, aspoň já to neumím. Pozadí je zvoleno podle barevného schématu tohoto fóra. Všechny následující obrázky jsou jen náčrty, ve finální verzi dojde ještě k vylepšení.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

peter

Tak já bych dal své hlasy návruhu č.4 a 6.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mičánek

Já jsem pro číslo 1. Když se prohodí barvy kostiček jak jsem to navrhoval 5.10.2004 tak to bude to správné ořechové. Proč tam není ten můj návrh? Kdyby se neprosadil můj návrh na změnu č.1 tak jsem pro číslo 6.

Rob

No, já bych byl pro asymetrické logo, na které se tu nějak pozapomnělo.
Jinak asi číslo 1, možná sjednotit barevně. Ale nakonec, Jidroushi, je to Tvůj web...
Rob

Mičánek

Tu českou vlajku na těch kostkách beru, ale ten text mi připadá dost smutný. Nebylo by lepší kdyby ta jednotlivá slova byla různě barevná tak jako u čísla 1?

franta

To logo je dobrý, nepřidávej další barvy.
Franta