Tipy na ubytování

Založil peki, 24.04.2015, 09:42:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Obrací se na mne hodně kostkařů, jestli nedovedu poradit kde na Lipně sehnat vhodné ubytování. řeší se to každý rok, je opravdu nevím. Třeba si někdo vzpomene a hodí sem nějaký tip.

Letos máme "pouze" jeden skvošový kurt = bude "logicky" méně ubytovací kapacity ze strany LP. Avizoval jsem v předstihu, že pokud někdo staví pokojíček/ky do sousedů ši se přidá s 1 baseplate 32x32 do jiného společného projektu nemůže "automaticky" počítat s ubytováním.

Děkuji za pochopení. O rodinné příslušníky se také nestarám.

šipka

Zbytek rodinky jsem poprvé měl zde http://www.chatalanovka.cz/ tam jak jsme také byli před loni ubytováni při bourání tuším  a potom vždy zde  http://www.lipnoservis.cz/ubytovani/turisticka-ubytovna-kramolin.html   asi nejlevnější varianta. Je to pro skromné, žádný luxus ale na jednu max dvě noci OK.

Foton

Zvažuju, že přijedu a počítám se stanováním v kempu hned vedle http://www.campinglipno.cz/kontakty/.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

germik

My jsme loni byli v Loučovicích (to je osada hned vedle Lipna) v hotelu Kilián. Cena tuším nebyla špatná, a výborně tam vaří ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

davroman

Doporučuji kontaktovat Infocentrum Lipno:

Infocentrum Lipno
+420 380 736 053
infocentrum@lipno.info
http://www.lipno.info

Poptal jsem u nich ubytování, druhý den jsem měl v e-mailu PDF s 12-ti nabídkami, vybrali jsme si to nejvhodnější, zařídili nám rezervaci, nyní jsem už v kontaktu napřímo s majitelem objektu. Super služba.
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks