Problémy s moderací

Založil Colonel32, 04.03.2013, 14:05:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

Být moderován s sebou nese několik problémů, a to:

- moderátoři se občas staví ke čtení a schvalování velmi vlažně, občas to trvalo i několik dní. Příspěvek pak dorazí ve chvíli, kdy už vůbec nemusí být aktuální a kdy je otázka dávno odpovězená. (neprakticné, pochopitelné)

- existující příspěvky nejde editovat vůbec (ani s tím, že by úprava prošla moderací). Pokud najdu ve svém příspěvku překlep, nemám ho jak opravit. Nemůžu ho ani nahlásit moderátorovi, protože "Nemůžeš nahlásit vlastní příspěvek moderátorovi - nedává to smysl!". (nepraktické)

- schválené příspěvky se sice vloží, ale nerozešle se oznámení o nové příspěvku, ani to neposune vlákno dopředu v seznamu, takže mnohdy ten příspěvek lidé najdou jen omylem, viz. moje info o pozastavení výkupu CMF... příspěvek se vložil, ale vlákno zůstalo hluboko na straně 2, takže mi lidé dále psali a nabízeli figurky, protože to neměli jak zjistit. (velmi nepraktické)

- součástí každého trestu jsou ještě všechny tresty předchozí, tz. po 2 týdnech moderace následuje týden varování, a po dvou týdnech umlčení následují dva týdny moderace a týden varování k tomu. Sice kvituji s pověkem, že tato moderace byla po urgenci zrušena (varování už neomezuje, to je mi jedno), ale považoval bych za velmi vhodné to do pravidel doplnit, pokud tato praxe má v ostatních případech běžně pokračovat - protože být trestán za porušování pravidel trestem, který popsaným pravidlům sám neodpovídá je velmi domotivující, a upřímně řečeno, byl jsem v jistém pokušení odejít kvůli tomu z Kostek úplně.