Království Černých Sokolů

Založil Ongon, 22.04.2023, 16:12:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ongon

Na poslední ostravské výstavě jsem prezentoval 1. verzi Kralovství Černých Sokolů

Model se skládá z několika modulů MILS, jehož dominantou je samotný hrad instiprovaným hradem ze hry (Goodgame Empire). Tento hrad má v sobě i první pokusy o osvětlení, nicméně to ještě budu upravovat.
Království dále tvoří menší moduly:

1)Jezírko s kachničkami
2+3) pastva pro ovce a prasítka
4+5+6) dioráma ŽIVOT NA HRADĚ (zde se jedná spíče o rozbouranou vesnici
7) kovárna

Hradby s armádou červených potvůrek

a pak několik modulů s cestami a pěšinkami

Momentální rozložení má v sobě i výroční hrad (avšak ten již na další výstavě nebude)

Model bude své rozložení obměňovat a budou přibývat zajímavější moduly. Nejedná se o příliš terenovitý modul (z důvodu MILS), ale do budoucna je něco v plánu.

Eddie

Velice oceňuji tu neotřelou kombinaci barev!  :) Opravdu povedené království. Co vedlo k rozdílné barvě hradu a hradeb? Nedostatek kostek jedné barvy, či čistý záměr? Rozhodně to není na škodu, jen jsem zvědavý :) Stejně tak by mě zajímalo, proč má část pěchoty ty cyklistické helmy?  :D
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..

Kuba

Někdy je méně více.

Zkus se víc zaměřit na ten béžový palác, který je, jak chápu, z nějaké předlohy ze hry. Nesedí to k sobě tematicky se zbytkem, ale zároveň je to nejzajímavější část tvého diorama. Když to vykousneš a vyřešíš detaily, případně přistavíš něco v obdobném stylu, mohlo by to být velice pěkné fantasy dílo...

Lego town

Mne sa veľmi páči nápad ako je to spravené na podlozkach vhodné na prepravu, hrad sa mi veľmi páči mne by skôr tam lepšie pasovalo záhrady fontána park.

Ongon

Abych odpověděl

Cyklistické helmy jsou použity z důvodu neexistují formy přilby, kterou bych na toto vojsko potřeboval, tak jsem požil to co je vzhledově nejblíže (mám celkem asi 16 druhů vojáků, které jsou předlohy taky z této hry)

Hradby mají jiné zbarvení ze dvou důvodů