Marvel

Založil Anatyt, 16.02.2023, 09:24:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

A traja noví Stražcovia Galaxie! 8) Baby Rocket's Ship vyzerá sympaticky. ;)







https://brickset.com/article/90997/guardians-of-the-galaxy-vol-3-range-officially-announced!

starbuilder

Mně se líbí především ta nová loď strážců Bowie, je originální a vypadá dobře. Navíc za tu cenu je opravdu dobře zpracována, ačkoliv letošní Quinjet z marvelu je asi o něco lepší.

Tomik

Když jsem byl naposledy v Billundu, tak jsem se tam dal do řeči s jedním LEGO designerem (požádal mě, abych nezveřejňoval jeho jméno) o nových setech z tématu LEGO Marvel. Nejvíce mě překvapilo zjištění, že LEGO plánuje pro tento rok re-edici setu 76191. Ten byl původně vydaný v roce 2021 a stále dostupný na lego.com. Zde je část našeho rozhovoru na toto téma (přeloženo z angličtiny):

Tomik: Pracuješ teď na nějakém zajímavém modelu?
Designer: Ve skutečnosti pracuju na nové verzi setu 76191, která je plánovaná ke znovu-uvedení na trh v roce 2023.

Tomik: Tenhle set mám. To je Rukavice nekonečna!
Designer: Už ne. Bude znovu-uvedena jako Záchod nekonečna též známý jako "Thanosův zlatý trůn".

Tomik: O záchodu nekonečna jsem nikdy neslyšel v žádném filmu od Marvelu. Můžeš mi o něm říct něco víc?
Designer: To mě vůbec nepřekvapuje. Ani já o něm neslyšel, než jsem začal pracovat na tomto setu. Neukázal se totiž v žádném filmu, ale sehrál důležitou roli v zákulisí.

Tomik: A má nějakou speciální schopnost ve světě MCU?
Designer: Ano, dokáže tě zbavit všech špatných věcí (pojmenujte si je sami) s jediným spláchnutím.

Tomik: To je zajímavá schopnost. A co model z Lega? Bude mít nějaké zajímavé funkce?
Designer: Model bude mít otevírací prkénko, pohyblivou páčku splachovače, dvě hnědé "špatné věci" a bude kompatibilní s Thanosovým robotem ze setu 76141. Zajímavostí také je, že bude postavený z kostek původního setu 76191, takže znovu-vydaný set potřebuje jen novou krabici a návod.

Tomik: To zní slibně, ale stále mi vrtá hlavou, proč chce LEGO znovu vydat tento set, když vyšel teprve v roce 2021 a je stále v prodeji?
Designer: Chtějí jím oslavit obrovský úspěch Nekonečné ságy (Infinity Saga) a zářivou budoucnost filmů od Marvelu.

Designer mi také ukázal fotky tohoto modelu na jeho smartphonu, takže jsem byl schopný ho potom pro vás zrekonstruovat z vlastních kostek. Přesto, že jsem se hodně snažil, je možné, že finální produkt bude trochu odlišný od mé rekonstrukce.








Překlad: "Přineste mi hajzl papír! HNED!!!"

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Pool

 ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Frco

Super! Malo by to podľa mňa vysoké predaje  :D

Marty713

Místo lusknutí, spláchnutí! >:D

Luxusní toaleta, mně se to fakt líbí. Skoro v tom vidím nějakou kosmickou loď. Jen se pořád neumím rozhodnout, jestli by se to dalo zařadit do shiptemberu, nebo shittemberu. ;D  ;D

Tomik

Citace od: Marty713 kdy 02.04.2023, 14:50:48Místo lusknutí, spláchnutí! >:D

Luxusní toaleta, mně se to fakt líbí. Skoro v tom vidím nějakou kosmickou loď. Jen se pořád neumím rozhodnout, jestli by se to dalo zařadit do shiptemberu, nebo shittemberu. ;D  ;D
Ta hláška "místo lusknutí, spláchnutí" zní fakt dobře. Jinak, tento záchod bych určitě přihlásil raději do toho shiTtemberu. ;D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

cetonia25

Skvělý vtip, ale ještě by to chtělo takový záchod osadit speciálními předměty - navrhnul bych toaletní papír nekonečna, zvon nekonečna a štětku nekonečna.

Tomik

Citace od: cetonia25 kdy 03.04.2023, 06:21:13Skvělý vtip, ale ještě by to chtělo takový záchod osadit speciálními předměty - navrhnul bych toaletní papír nekonečna, zvon nekonečna a štětku nekonečna.
Hajzl papír byl v plánu od začátku, ale bohužel na něj nebyly v setu vhodné dílky. Proto Thanos tak nasr***, pardon, naštvaně řve, ať mu ho hned donesou. >:D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Foton

Velmi vydařené.  Historka taky  ;D
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Mr. Cube



76269 Avengers Tower - ještě to tady není, pokud jsem se dobře díval. Co na to říkáte? Za mě stavba dobrý, ale u setu 18+ bych u toho Quinjetu fakt nečekal stud shootery a minifigurky jsou zase co do zpracování na půli cesty mezi obyč a "must have". Leviathan je maličký, buď bych ho vypustil úplně, nebo zvětšil i za cenu navýšení počtu dílků (a výsledné ceny).

https://brickset.com/article/101667/avengers-tower-announced!

Anatyt

Krásna stavba! Toto sa mi páči omnoho viac ako Daily Bugle. Ale presne ako píšeš, tie shootery by som tam nečakal. Ale aspoň sú dobre zamaskované a nepripomínajú shootery. Inak je to chtělobybýt modulárna budova, ale prikladám obr. ako by to vyzeralo v modulárnej ulici. ;) Možno ako riadiaca veža na letisku. ;D

poMOCník

Citace od: Anatyt kdy 10.11.2023, 08:50:53... Inak je to chtělobybýt modulárna budova, ale prikladám obr. ako by to vyzeralo v modulárnej ulici. ;) Možno ako riadiaca veža na letisku. ;D

Já to oceňuju, že mají jednotný systém těch modulárních domů i když různých stylů. Je na tobě, jaké máš urbanistické cítění a jestli si město uspořádáš zrovna takhle jako na obrázku :)

ramsey1

Pro fanoušky Marvela je to určitě paráda a set je krásný. Naštěstí pro nás ostatní u toho zůstává, mezi modulary to zasadit nejde, je to mimo měřítko a tak vůbec, i tak mě letošních obligátních 6 setů vyjde na pěkný ranec :)

Anatyt

K Avengers veži má byť GWP tento taxík s Black Pantherom. Bol niekde vo filme tento moderný taxík? Ja si tam pamatám len tie klasické staré yellow-cab taxíky.


fulda

To nevím, ale rovnou ho můžeš poslat colonelovi32, aby ho vložil do Chyby a inkonzistence ... že má na krabici oranžová světla a na fotce bílá  >:D
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.

racco42

Asi jsem slepý, ale podle mně jsou ty světla bílé na obou obrázcích. Akorát na krabici vypadají, že jsou podložené černou kostkou, ne žlutou.

otaznik

Ta světla vypadala opravdu oranžově, asi updatovali obrázek.

ditetemnaporad

#18
Citace od: racco42 kdy 22.11.2023, 07:56:12Asi jsem slepý, ale podle mně jsou ty světla bílé na obou obrázcích. Akorát na krabici vypadají, že jsou podložené černou kostkou, ne žlutou.

To bude tím, že zde původně kolovalo toto foto.

Raději přidám ještě přímo obrázek a ne pouze odkaz, jinak by to mohlo být zase updateováno :)