ParaCENTRum Fenix

Založil peki, 19.11.2018, 11:35:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki


Vočko

Ahoj všem,
chci poděkovat kostkařům: Jojík, Clermont, Davroman, Skywalker007 za kostičky na klipy na dudlíky a elektrický vozík,  martindavid za plánek k vozíku. Po akci v Brně a Polabských kostkách z 10 ks vozíků zůstal 1 kus. Za mě úspěch a tak budou potřeba další kostičky...

Další poděkování patří pekimu a všem kteří stojí za podporou Fenixu (ceny pro mladé umělce malíře obrazů, minifigy Fenix, potištěné kostky a další podporu v našich aktivitách). Byl bych potěšen, kdyby vyšel nápad, který chce Igorus realizovat, naše bezbariérové auto s plošinou a vozíčkářem. Mě u toho nyní napadlo, z toho udělat regulérní set... ;) :D

Moji kolegové po víkendovce v Lysé byli nadšeni z pohodové atmosféry, skvělé organizace a prostě parádní atmosféry, kterou kostkaři dokáží navodit. Budeme rádi, když se s vámi potkáme na další akci. Nejbližší pro nás reálná je říjen v Olomouci. Uvidíme jestli nás tam Chairudo bude chtít...?  ;D ;D Musíme postavit a doplnit zásoby dalšího merche ;) :)

Ještě jednou děkuji za vás a za podporu

Vočko

peki

Sety pro mladé umělce mám již připraveny. Předám vše v polovině srpna:
- potisknuté kostky (milanV)
- kostky na náramky (DOTS) peki/kostky
- očička peter
- sety za odměnu pro děti Lego/kostky

Vočko

#183
Opožděně, ale přeci.
Peki, MilaneV moc děkuji nejen já, ale celý Fenix za skvělou podporu. Moc si toho, co pro nás děláte, vážíme. Všechno co mělo dorazilo.
Ceny pro vítěze, mladé umělce jsou rok od roku lepší, stejně jako kvalita jejich obrazů.
Ohromnou radost mám z Fenix minifigů a kostek. Opět veliké poděkování všem, kteří v tom mají prsty a hlavně MilanoviV za přípravu a potisk. Limitovaná edice Fenix minifig bude k mání na výstavě v Olomouci.
A na finále přišly 2 bedny Duplo kostek, které využijeme nejen pro naše klienty na ergoterapii se špatnou motorikou, ale také si s nimi mohou hrát děti na akcích pořádané námi nebo kostky.org.
Ještě jednou VELIKÉ DÍKY.
Vočko




milanv

Skvělé, že se akce povedla - tak držím palce, ať se podaří všechno následné, ať to podpoří akce pro vás!
Pán na Žlutém hradě

Vočko

Ještě si svůj zvláštní post a poděkování zaslouží Davroman a Clermont za bleskurychlou reakci a pomoc s dílky a minifigy na elektrické vozíky. Chlapi děkuji moooc.

Vočko

#186
Ve čtvrtek 24.11. se uskutečnil 3. ročník Dražby pro Fenix. Průběh akce, atmosféru a radost z vydražených děl od mladých umělců si můžete přečíst na oficiální stránce Dražba pro Fenix. Osobně chci poděkovat pekimu a kostkám za podporu v podobě LEGO odměn pro mladé umělce. Měli z nich nefalšovanou radost. Nejen já, ale celý Fenix se těší na další spolupráci. DĚKUJEME