Uživatel Vo-Cas

Založil MiP, 06.04.2007, 14:04:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MiP

Když už mám dnes tu psací náladu a chvilku času, tak přispěju také poznatky o uživateli Vo-Cas (Vojta Caska). Má nick i zde na kostkách a jeho ICQ je 209290345 a je z Rakvic (více než příznačné jméno dědiny)  a telefon má 721574081.
V říjnu 2006 měl inzerát zde na kostkách, že prodá nějaké Lego. Tak jsem jej kontaktoval, domluvili jsem se v pohodě na nějakých věcech (v té době mi psal, že má cca 40 kg Lega) a 23.10.2006 jsem mu poslal peníze a on mě měl poslat Lego. 14 dní jsem urgoval poštu, že mám potvrzeno, že balík odešel a že se musel ztratit (nemusím snad zdůrazňovat, že podací lístek jsem nikdy neviděl, když jsem chtěl v té době poslat kopii). A najednou se balík obejvil, pefektně zabalený (všechna čest). Tak jsem jej rozbalil, ale jaksi v něm něco chybělo. Hned jsem mu také napsal a on mi řekl, že o tom ví, že ty věci zabalil do malé krabičky a přilepil k tomu balíku. Tak jsem vše zvážil a na gram to odpovídalo váze na balíku, takže se z balíku nemohlo nic ztratit, takže lhal, jak když tiskne. Když jsem mu to řekl, tak že to tam matka zapoměla přilepit (ten druhý balíček k tomu prvnímu).  A že to poslal dodatečně. Tak si říkám, ok, počkám. Čekal, jsem, měsíc, dva, mezi tím několik mailů a telefonátů s dotyčným, že balík je na cestě (ale zrovna jak na potvoru, nemá ten podací lístek u sebe). V té době jsem mu také navrhoval, že to Lego koupím všechno. A z něj pak začalo lézt, že toho není 40kg, že toho je asi 15kg, ale že v tom je navíc asi 5kg Megabloks.... Pak se ozval sám, tuším v únoru 2007, že se mu vrátil balík zpět, že nebyl doma, tak si ho nemohl vyzvednout a další žvásty. A že mi jej pošla znova a přibalí nějaké věci, které jsem po něm chtěl už dříve, ale že teď je zrovna na horách a že to pošle v pondělí, jak se vrátí... V příspěvku jsem záměrně vynechal celkem nudné pasáže o ztracené adrese, rozbitém mobilu, nefunčkním foťáku a PC bez internetu. Dnes máme 6.4.2007 a já samozřejmě nemám nic, už jsem se s tím tak nějak smířil a mohu svědomitě prohlásit, že Vojta Caska je hajzl a slibotechna největšího kalibru!
Zde je i jeho profil na webu
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

MiP

#1
Nikdy bych neřekl, že se vrátím k 10 let starému příspěvku. Prohlížím si příspěvky od VojtaBeton. Po shlédnutí videa na youtube mi to ale vše docvaklo. VojtaBeton alias Vo-Cas alias *KC*Termitik je zpět, viz. mé varování z roku 2007. Vše mohu klidně doložit. Takže co, Vojto? Dořešíme to po 10ti letech? Nebo to zase bude jen snůška výmluv a keců?
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

fanda

Fuj, to je nepříjemné i mě  :-\

VojtaBeton

Pokud mi Mip napíše jak chce situaci řešit, klidně i sem veřejně. Nemám s tím problém. Osobně si představuji finanční odškodné 2000,- Tenkrát to lítalo myslím okolo 500,-?

MiP

#4
Je zvláštní, že i po 10ti letech si to tak dobře pamatuješ. ;) Mě nejde o ty peníze, mě hlavně s**e chování, jaké si tenkrát předvedl, když si ze mě dělal idiota, krmil mě takovými nesmysly, na něčem se domluvíme a ty to pak nedodržíš a hraješ mrtvého brouka. Před tím to nešlo vyřešit a teď to najednou jde? Nemyslíš, že jsi tenkrát, i během 10ti let měl dost příležitostí to nějak řešit a stejně jsi se na to vykašlal? Pokud to chceš nějak vyřešit, tak pošli to, co jsi tenkrát měl, tj. 2 vlakové motory. Ale jelikož by se na ně u mě už jen prášilo, tak je pošli/předej Pekimu, ať je použije na nějakou výstavu a bere to jako podporu nějaké Lego výstavy od MiPa ;) Tímto považuji z mé strany záležitost za uzavřenou a nebudu se k tomu již vyjadřovat.
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

VojtaBeton

Ty motory už samozřejmě nemám a ani nevím kde zkončily. Pokud to chceš řešit tímto způsobem, nevadí mi to. Budu rád pokud se k tomu vyjádří i Peki. A domluví se se mnou jak siktuaci řešit dál.

peki

Citace od: VojtaBeton kdy 20.11.2017, 14:36:03
Ty motory už samozřejmě nemám a ani nevím kde zkončily. Pokud to chceš řešit tímto způsobem, nevadí mi to. Budu rád pokud se k tomu vyjádří i Peki. A domluví se se mnou jak siktuaci řešit dál.

Byl bych rád kdybychom se tady k sobě chovali slušně, s nadhledem,  dané slovo mělo váhu. "Chápu" že v době mladické nerozvážnosti a jakého si zdání anonymity internetu nemusel každý úplně docenit následky svých činů. Vybavuji si "chytrolína" co tu prodával prázdné obaly.  Mip to shrnul naprosto přesně takže já už k tomu nemám co více dodat.

Pokud mám tedy sehrát "smírčího soudce" navrhuji poslat v hotovosti výše uvedenou částku na transparentní účet kostek:
Citace od: VojtaBeton kdy 20.11.2017, 11:25:11
Osobně si představuji finanční odškodné 2000

kontrolu platby ověříte výpisem z transparentního účtu zde
=============================
číslo účtu: 2600219371
kód banky: 2010


Účet je transparetní takže si každý může ověřit jestli byla/nebyla zjednána náprava. 

VojtaBeton

Příkaz k úhradě jsem zadal.

Tímto bych se chtěl Mipovi omluvit. Ve všem co napsal s ním souhlasím a má pravdu. Mohl jsem se za tu dobu ozvat a neudělal jsem to. Jsem rád, že se ozval sám, protože já bych na to odvahu neměl.

Děkuji Pekimu za pomoc se sporem.

peki

21.11.2017 platba  přijata na transp. učet.
Tím to považuji za vyřešené.