(vlastní) Ve Špindlerově mlýně, tam překrásně je v zimě...

Založil BlueRose, 26.07.2014, 16:20:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

BlueRose

Konečně jsem se dostala ke vložení fotografií duplo MOCu z letošního Lipna. Počátek provázely mírné komplikace, loňská Vltava se totiž vlila do Neřádova letošního moře, tak nastalo pracné shánění materiálu na Labe. Naštěstí je řeka v Krkonoších ještě úzká. Hůlky u lyžařů si musíte přimyslet, duplaři jsou ve výběru dílků tvrdě omezeni bezpečnostními opatřeními - vzhledem k věkové kategorii cílových uživatelů musí být díly nespolknutelné. Aby lyžaři nevypadali jako z dob hraběte Harracha, musela bych krájet žerdě či dokonce nekřesťansky drahé osy z duplo technic. Další závan závisti vůči legařům jsem pocítila u roubenky, na půdu poněkud zafukuje :) Též výrazy figurek jsou až na výjimky k dispozici jen optimistické. Na celém modelu je vidět, že sněhu letos bylo opravdu málo.... (rozuměj bílé kostky se špatně shánějí).


BlueRose

....pokračování....

BlueRose

... a dokončení.

peter

Už kdysi jsem obdivoval model pouti z dupla a nyní přišel tento zimní model. Já jakožto duplem naprosto nepolíbený, musím s klidným svědomím vyjádřit neskutečnou chválu a obdiv k těmto modelům. Velmi mne překvapuje co všechno existuje za doplňky a další druhy kostek v této řadě :o Očkoliv jsou stavby oproti klasickým systémovým ve zcela jiném měřítku i pojetí, opravdu se mi to moc líbí a kochám se tím velkým množstvím detailu a nepřeberným výčtem scének.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jonas

Mně se to také moc líbí a jsem překvapen, jak zajímavé a živé dioráma se dá postavit z Dupla. Samozřejmě, když to někdo umí - a BlueRose tedy opravdu umí.
Jonas - Můj Brickshelf

Vasyk

Již na Lipně jsem obdivoval lanovku, netušil jsem, že něco takové z dupla je.
Díky přítomnosti prcka v domácnosti přicházím duplu na chuť a zajímáme se o to čím dál více. Je to úžasně roztomilé.

milanv

Krása. Sněžná děla, holé stromy, lanovka, rolby, spousta scének... Nezapomněla jsi ani na běžkaře!
Opravdu povedené.

Že je hodně tematických dílů jsem věděl, to mě nepřekvapuje. Ale se základními díly jsem měl vždycky problém. v celé bedně Dupla (metr dlouhé) jsem hledal možnosti SNOTu pomalu mikroskopem... A Duplo Tiles vidím poprvé u tebe!

EDIT: jo a děti jezdí na sjezdovkách bez hůlek dodnes, takže dětský svět to zobrazuje perfektně!
Pán na Žlutém hradě