(vlastní) 42009 c model

Založil Dadoi, 11.03.2014, 08:10:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dadoi

Návěs

Plutoone

U mě dobrý. Celkově se mi C model moc líbí. Mnohem více, jež B model  Pokud bych měl mít nějaké připomínky, tak by to bylo: Auto se ve střední části prohýbá (ale chápu, že kvůli převodovce to asi nepůjde moc dobře zpevnit) Vzpěry na autě ve složeném stavu přečnívají do boku-možná nahradit malými LA. Návěs bych udělal trochu delší, min. na délku auta. Nohy na návěsu bych udělal buď z malých LA (pokud nemáš, tak podle toho, jak jsem je měl já - nebyl to můj nápad, okopčil jsem to z jednoho starého technic setu) Zadní nárazník je moc nízko. Takhle by ho hned urval. Tedy jestli černý liftram neimituje zástěrku. Pak je to v pořádku.  :)

Dadoi

#32
Jj to zpevneni je problem.mas pravdu ze je to tou prevodovkou.sama o sobe nejde moc pevne spojit kvuli prepinacum.kvuli nim je prevodovka posunuta o pul studu coz pak delalo behem stavby paseku.pevnost modelu je vynikajici ale prohyba se.hlavne s pripojenym navesem.ty stabilizatory jsou v podstate kopie z 9397 a problem u nich je ze se sice uplne pritahnou ale myslim si ze kvuli tomu prokluznemu kolu nedrzi a maji vuli.proto tak vylezou.tohle nevim jak vyresit.a ano cernej beam je zasterka :D A k te delce navesu.byl delsi tak o tretinu ale problem byl nedostatek kostek takze vypadal hrozne.cehoz sis plutone svym orlim zrakem spravne vsimnul a navic coz je chyba ze jsem nemyslel dost dopredu mi nedosahne rameno tak daleko aby trubku spolehlive nabralo.dalo by se to vyresit  ze by byla horni cast ramena teleskopicka ale pak se mi neveslo slozene za kabinu.priznavam ze model je plny ustupku a kompromisu.jinak diky za zhodnoceni. Jsem rad ze se i tak libi.

Plutoone

Spousta, ne-li všechny modely jsou plné ústupků a kompromisů. Můj každej. Jen je potřeba to co nejvíce zamaskovat ;D

Dadoi


Hacislav

Dobrá práce, jeto pěkný a plnohodnotný model.
B model je proti tomu taková znouzecnost.

Budeš dělat i návod?
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Dadoi

Zdravím. Zatím se návod dělat nechystám. Ještě chvíli si nechám model postavený. Ale až ho budu rozebírat, budu ho fotit a zkusím návod vytvořit jinak tady jsou ty fotky pro Hacislava.

Noki

Prosim ta urob ten navod,vypada to velmi dobre

Anatyt

Počuj, to ťa baví každého tu otravovať aby urobil návod? Máš na to súkromné správy, nemusíš kvôli tomu tuná členov otravovať, aby si otvárali staré temy len kvôli tomu, aby si prečítali tvoju duchaplnú vetu "urob návod" pri každom MOCe.

Noki

da sa aj tak,ale zase tu to vidi kazdy a nie aby som konkretne kazdemu vypisoval to je chore.Ak ta to otravuje tak to necitaj. Jasné?

HD


Citace od: Noki kdy 25.01.2018, 10:31:33
da sa aj tak,ale zase tu to vidi kazdy a nie aby som konkretne kazdemu vypisoval to je chore.

A proč by to, že urguješ autora o návod (více než tři roky starého modelu), měl každý vidět?  :o 
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Anatyt

Citace od: Noki kdy 25.01.2018, 10:31:33
da sa aj tak,ale zase tu to vidi kazdy a nie aby som konkretne kazdemu vypisoval to je chore.Ak ta to otravuje tak to necitaj. Jasné?

Zamýšlaš sa nad tým čo píšeš? Ako to mám nečítať, keď mi vyskočí, že v téme je nový príspevok? Takéto veci máš písať súkromnou správou a nie do témy.

Noki

Dobre,sorry,uz som mu ju napisal.Dakujem za odpoved. 8)