HIPPOTOYS.EU

Založil johnik007, 06.02.2012, 21:10:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

johnik007

Protože nemám oprávnění vkládat příspěvky do komerčních zdělení, vkládám sem a prosím o přesun.



K dnešnímu dni jsem otevřeli nový internetový obchod specializovaný na Lego - http://hippotoys.eu/ Inspirovali jsme se aktuálním počasí a naše ceny také zůstali hluboko pod bodem mrazu  ;)

Naším cílem je držet ceny nejníže na internetu, dle srovnávače heureka.cz, zatím se nám to i daří. (na portálu heureka.cz nás prozatím nenajdete, nicméně do konce týdne už budeme viditelní i na tomto portálu, a pak už nebudete muset překlikávat mezi ním a naším obchodem s neuvěřitelně nízkými cenami  ;) )

Pakliže se na heureka.cz nejde někdo s lepší cenou, nebojte se a informujte nás o tom, budeme se snažit udělat vše proto, abychom dosáhli našich závazků.

Veškeré chybky našich stránek nám taky prosím sdělte, vše se bude dolaďovat ještě za provozu, tak abychom našli ty opravdové "mouchy"...

I zboží nám bude přibývat, do konce týdne naskladníme dalších nejméně 20 druhů položek s nejnižší cenou na českém internetu!!!

Pakliže se dohodnete na větším zájmu a najde se dobrovolník, můžete Vám speciálně členům kostky.org udělat hromadný nákup, na který Vám poskytneme naše velkoobchodní ceny, které jsou už lákavé pro všechny   8)

Věřím, že budete s našimi produkty spokojeni a budete se k nám rádi vracet. V případě jakýkoliv dotazů mi neváhejte kontaktovat i třeba pomocí soukromé zprávy.

Za tým hippotoys.eu Jan Hronek /johnik007/

kokin

Ty jo a není ti trošku málo na to aby jsi mohl v týhle zemi legálně podnikat ??? .. v profilu máš 16 ...

germik

Evidentně není sám - kolem sebe asi má nějaký ten "team" ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

SpCasPi000

V našich zemích (ČSR) je možný všetko ;)

johnik007

Ano, mám kolem sebe "team"... Já sám jsem pouze "zaměstnanec". V ČR lze být zaměstnán od 15-ti let formou brigády, či třeba dohodě o provedení činnosti...

Jsem jakýsi legálně zaměstnaný brigádník, který šéfovi obstarává distribuci Lega pomocí eshopu - balím, posílám - prostě to, co šéf dělat nechce  ;D

Hardegon

Dočetl jsem se na vašich stránkách, že je možné osobní předání. Místo předání je jen v sídle firmy nebo i možno v Plzni?

johnik007

Možnost osobního předání je standardně Plzeň + Zruč-Senec, sídlo firmy Kalenice... Kolega nemálo cestuje, takže je možno vzít s sebou i na nějakou tu pracovní cestu, ale tam už by byla asi delší čekací doba...