Kostky.org

Diskuse o stavebnicích => Space => Téma založeno: Thrawn kdy 30.12.2010, 01:59:41

Název: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 30.12.2010, 01:59:41
Proč Blacktroni?

Jako malý jsem si rád hrál na Space Police II. Kamarád měl zase Blacktrony II. Mě se designově velmi líbili, prostá jednoduchá elegance a naprosto mě uchvátili. Nebyl jsem ovšem nikterak bohatý a když jsem překonal svoji Dark age, tak jsem objevil jedno jediné prosté torzo Blacktrona II, které jsem kdysi získal od jiného kamaráda za svoje ztracené lego. Nemám rád piráty, mám rád zákon, ale Blacktroni II jsou má stará láska. Když jsem tady objevil Bricklink a samostatné prodejce, neváhal jsem a rozšířil jejich řady. Dnes má můj prastarý Blacktron II téměř padesátinásobek svého původního počtu a vlastní téměř všechny sety až na jediný. Původní Blacktron II, či spíše jeho torzo, tedy praotec, se stal jediným vládcem a svrchovaným velitelem, jehož "děti" jej plně uznávají. Narozdíl od ostatních se liší pouze jediným znakem. Knírkem. Při slavnostních příležitostech někdy nosí bílé epulety, ale v těch jej uvidíte velmi zřídka.

Jinými slovy, torzo se změnilo v mého prvního plnohodnotného Blacktrona II, se skafandrem, ručičkami, nožičkami a helmou, který byl u všech mých následujících setů, či vítal mé nové minifigy. Protože byl a vždycky bude unikátním kouskem, neboť byl mým prvním a nadlouho jediným, a to ještě ne zcela kompletním, Blacktronem II, je narozdíl od ostatních klasických Blacktronů II odlišitelný hlavičkou s knírkem od číšníka z let devadesátých. Je prvním Blacktronem, splněným dětským snem mít alespoň jednoho, byť nedokonalého, ale mého a výjimečného, prostě citovou záležitostí a já chci vědět, který z nich to je :) Myslím, že chápete. Proto ten knírek, a proto ta odlišnost od klasických Blacktronů II ;)

A teď k příběhu:

Blacktroni jsou zpět a v plné síle, opět pod vedením Lorda protektora. Možná jsme byli na čas zastaveni rudým přílivem  ;) , ale ne poraženi. Neútočíme silou, nýbrž chytrostí, vydíráním, partyzánskými útoky a kompletním utajením našich základen a laboratoří, kde vytváříme nové technologie a občas i něco ... no nechtějte vědět. :P

Pamatujte však na to, že jsme především zloději technologií a plagiátoři. Proto jsme si dovolili ukrást jeden set a kompletně jej předělat do našeho designu ... však uvidíte  >:D

Již brzy zde ...

Prostě piráti  ;)

P.S.: Ale nečekejte nic velkolepého. Pořád jsme především zloději cizích technologií. Chceme to změnit a vybudovat reálné impérium, ale musíme se do té doby nějak živit. Takže si hlídejte plány, milenky a své úplatné inženýry >:D
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Icewalker kdy 30.12.2010, 22:40:38
Už jsem zvědav na fotky. Chce to dát Mtronům pěkně do těla! ;)
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 12.01.2011, 15:03:47
Tak jako Galaktické Impérium má své stormtroopery, tak i Blacktron Empire má svoje elitní blacktroopery - blackronskou námořní pěchotu.

Dovolte, abych vám jej představil :)

Vzhledem k tomu, že je ve vesmíru mnoho nových vyznavačů Blacktronu, kteří tak prokazují, jak je naše věc stále aktuální, je nábor do této složky značný.

Tyto jednotky jsou specializovány na boj ve vesmíru, výsadky na nepřátelské vesmírné lodě a na pozemní boj.
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 12.01.2011, 19:02:17
No nic moc a proč je máš na té mapě, hledají na ní Teplice kde je základna Mtronu ? nebo se ztratily  ;D ;D ;D Ale tomu novýmu super Ble-ktronovi dej tu helmu z minifig serie 3 bude vypadat líp  ;D

p.s. jdou posily do řad Mtronu  >:D >:D >:D
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 13.01.2011, 00:30:48
Mě se ta helma vůbec nelíbí. Takhle to alespoň odkazuje na obě dosavadní verze Blactronů, viz obrázek.

Mapa je moje podložka na stole u PC.

Posily ti moc nepomůžou. My teď máme nové zdroje :)
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 13.01.2011, 01:24:43
Nové jednotky v boji znamenají nová vítězství. To znamená také mnoho nových zajatců. Naštěstí se nám hodí  >:D

První vězni poskytli části své výstroje pro nové jednotky.
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 13.01.2011, 01:28:06
A další vězni je budou v tomto procesu brzy následovat  >:D
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Togaran kdy 13.01.2011, 09:10:25
Koukám, že armáda se ti pěkně rozrůstá :) ale na M:trony by to chtělo asi i nějaký stroje, co si pamatuju základnu, tak tu samotní figové nedají ;) a taky by mě zajímalo jak se vám povedlo zastavit Megacore-bejk-magnetizer  8) tipuju, že lehnutím před kola to nebylo  ;D

takže: my chceme vidět stroje! Do tý doby (a taky do konce zkoušek) si Spyrius válí šunky a kouká na humoresky.

těším se jak se ti to bude rozvjet :)

Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 18.01.2011, 23:08:42
Humoresky jsou fajn :D

Armádu máme celkem slušnou, zejména přepadové jednotky. Ale na mtronskou základnu to zatím opravdu nestačí. Současná populace je zatím přibližně 60 Blacktronů. Hodně si slibujeme od nových komand, jež právě vstupují do služby. Spousta Blacktronů pracuje po pádu říše pro soukromé zaměstnavatele a jen občas se nám daří nacházet osamocené jednotky i celé skupiny, jejíž velitelé by se raději vrátili zpět do našich řad. Bohužel nepřátelům se podařilo zahnat naše jednotky do všech koutů galaxie, takže to jde pomalu a těžko.

V poslední době se podařilo nalézt pár super nov a jednoho Grida, kteří jsou na cestě do naší tajné technické dílny na kontrolu, přezbrojení a odpočinek posádek. Jakmile dorazí, udělám fotku. Jinak řešíme propuštění jedné větší jednotky ze zajetí, ale uvidíme, jaké bude výkupné.
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.01.2011, 02:14:55
Nevěděl jsem kam jinam to dát.

http://www.youtube.com/watch?v=3riBdnjHI8U&feature=related
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 26.01.2011, 00:47:18
Jelikož jsme dostali zprávu, že se naše čerstvé posily teprve vydaly na cestu, byli jsme nuceni urychlit vývoj našeho předsériového prototypu univerzálního bojového modulu BF X1. Předem se omlouvám za kvalitu fotek, fotil jsem to teď večer.


Popis
Jedná se o víceúčelový bojový modul, označení BF X1. Ovládání se děje formou připojení klasického blacktronského ovládacího modulu (BCM), bez kterého žádná novodobější technika Blacktronů nelítá. Modul lze snadno připojit a odpojit (viz obrázek 1 a 2). Výhodou tohoto řešení je možnost snadného transportu i skladování, a to jak na základnách či v obyčejných skladech, tak i na orbitě, kdy jej v podstatě nelze rozeznat od okolního šrotu.

Výzbroj
Modul je klasifikován jako bojový a je standardně vyzbrojený dvěma palubními lasery BL-12. Kromě toho na něj lze připojit dvě nukleární hlavice BN-2, popř. jakákoliv výzbroj se stejným uchycovacím systémem (např. vícenásobný nosič raket BC-1).

Výzbroj
Modul je klasifikován jako bojový a je standardně vyzbrojený dvěma palubními lasery BL-12. Kromě toho na něj lze připojit dvě nukleární hlavice BN-2, popř. jakákoliv výzbroj se stejným uchycovacím systémem (např. vícenásobný nosič raket BC-1).

Pohonná soustava
Modul má jeden hlavní pohon na středu zadní části a šest polohovacích či pro manévrování a let v atmosféře. Díky tomu může přistát prakticky kdekoliv nebo může viset ze vzduchu a sloužit jako podpora pozemních jednotek či při pronásledování pozemních cílů.

Vize
Modul úspěšně prošel bojovými testy a splnil rovněž podmínku na jednoduchost výroby, možnost univerzálního využití jako bojový stíhač i jako lehký bombardér a rovněž zachování propojení s BCM. Pokud se během jeho prvního bojového nasazení neobjeví závažnější problémy, bude zahájena sériová výroba.

Plánované využití sestává z následujícího:

- doprovodný a bojový stíhač (palubní lasery BL-12),
- lehký bombardér (nosič raket BN-2, BC-1, BP-1000),
- průzkumník (použití kamerového systému namísto raket),
- likvidátor pohledávek.

Na základě požadavku naší flotily i pozemních jednotek byl BF X1 vybaven navíc laserovým dvojčetem BB- 2 s možností palby ve 360° (viz obrázky). BF X1 je tak schopen vést účinější palbu na nepřátelské pozemní cíle a zároveň vést palbu na pronásledovatele v leteckých soubojích. Dvojče je obsluhováno automaticky s možností manuálního ovládání.

Životnost BF X1 v boji se tak podstatně zvýšila, teoreticky je možné, aby byl tento letoun sám schopen vést úspěšný útok na jakkoliv silnou nepřátelskou základnu.

Lze považovat za velmi pravděpodobné, že se tento letoun stane páteří našich obranných i útočných sil. Při masovém nasazení by mohl přivést obrat v této nekonečné válce. Lze jej využít i při uskutečnění plánu Poslední soud.

Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 26.01.2011, 02:03:01
Na základě požadavku naší flotily i pozemních jednotek byl BF X1 vybaven navíc laserovým dvojčetem BB-2 s možností palby ve 360° (viz obrázky). BF X1 je tak schopen vést účinější palbu na nepřátelské pozemní cíle a zároveň vést palbu na pronásledovatele v leteckých soubojích. Dvojče je obsluhováno automaticky s možností manuálního ovládání.

Životnost BF X1 v boji se tak podstatně zvýšila, teoreticky je možné, aby byl tento letoun sám schopen vést úspěšný útok na jakkoliv silnou nepřátelskou základnu.

Lze považovat za velmi pravděpodobné, že se tento letoun stane páteří našich obranných i útočných sil. Při masovém nasazení by mohl přivést obrat v této nekonečné válce. Lze jej využít i při uskutečnění plánu Poslední soud.

Byla vypracována tato varianta bojového plánu Poslední soud s využitím BF X1:

Plán
BF X1 míří k nepřátelské základně, chráněné štítem. Nepozorován vypouští první raketu, po deseti vteřinách druhou a odlétá. Nepřátelská obrana zareaguje, vysílá obranné stíhačky a aktivuje protiletadlová děla. Manévrovací schopnosti BN-2 prakticky eliminují možnost její úspěšné likvidace před dosáhnutím cíle. První raketa zasáhne nepřátelský štít a způsobí jeho krátkodobé přetížení. Druhá raketa zasahuje samotnou základnu. Síla nukleárního výbuchu zajistí totální likvidaci povrchové základny (případná podzemní podlaží budou zasypána tunami trosek a tím bude na dostatečně dlouhou dobu eliminováno cokoliv bojeschopného na těchto podlažích). Přeživší obranné stíhačky se zřejmě budou chtít pomstít BF X1. Bez vlastní radarové podpory zničené základny je však úspěšnost takovéto akce nepravděpodobná. BF X1 se vyznačuje vysokou manévrovatelností i schopností letu v malých výškách mimo dosah palubních i pozemních radarů a automaticky řízené dvojče BB-2 je schopno zničit jakoukoliv zaměřenou nepřátelskou raketu.

Rizika a doporučení
1) Existuje reálná možnost, že se nepříteli podaří jediný BF X1 zastavit, popř. zničit střely BN-2 dřív, než zasáhnou cíl. Masové nasazení BF X1 tuto možnost eliminuje.
2) Možnost odvety. Blacktronské síly jsou rozprostřeny po celé Galaxii. Jejich likvidace jediným úderem, na který by se snad nepřítel po vlastní likvidaci zmohl, je nepravděpodobná. I kdyby náš útok přežilo několik letadel vyzbrojených jadernými zbraněmi, bez podpory základny, paliva a i díky dobré práci při maskování našich základen a soustavné utajování jejich polohy, nás v podstatě nemohou najít. Tato možnost je hodnocena jako nepravděpodobná.
3) Odveta spojenců cíle. Reálná, ale nepravděpodobná. Platí to samé, co v bodě č. 2. Navíc, nepřátelští spojenci většinou deklarují mír. Po totálním zničení příčiny úderu nebudou riskovat podobný osud, budeme-li jim garantovat mír. Historická zkušenost hovoří jasně.

>:D >:D >:D
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 26.01.2011, 16:24:41
Citace od: Daniel alias Legacek kdy 26.01.2011, 09:43:19
Já ti nevím, jestli nejsou 4 obsáhlé příspěvky na jednu takouto BF X1 až moc...

JJ, uznávám, trochu jsem se rozepsal.  ;D Už jsem to upravil.

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 26.01.2011, 09:43:19Nechci ti brát elán (který bezpochyby máš, to je dobře ;)), ale například 3 rozmazané fotky pohonu, jen aby jsi popsal, že tento http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=3937c01 dílek se dá pootočit?

To mi nesebereš, neboj. Už se vrhám na další projekt, tentokrát to bude transportní loď.

Ty fotky jsem udělal proto, abych zdůraznil způsob přistávání na povrchu, protože jsem viděl hodně modelů, ale jen málokterý by dokázal přistát na planetě bez rizika zpřelámání vzpěr nebo zničeného spodku, či bez použití tažného paprsku. ;)
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 27.01.2011, 08:18:08
Jako vrchní velitel Mtronských sil se musím začít obávat vzestupu vojenské síly Blektronu. Vzhledem k vážnosti situace se zesílila ostraha základny a zvýšila pohotovost vzdušných sil. Není to tím, že nově postavená blektronská ehm stíhačka představuje se svojí chabou výzbrojí hrozbu, ale protože se v sektoru základny objevilo znova blektronské plavidlo, které se chystáme zajmout a prozkoumat.

Víš co mě mrzí nejvíc u blektronů, že nemají malá loga na tiles nebo slopes pro označení jednotek. Přijde mi, že jsou o to ochuzení. Mají sice velký logo na panelu, ale to je tak vše.

Jinak loď není špatná má, ale nedostatky u křídel. Kdyby se zdvojila vypadala by robusněji. Kokpit je boží taky se mi dost libí tohle se povedlo. Rakety bych zavěsil pod křídla.

Rozepsání příběhu není vůbec na škodu, dobře se to čte a probouzí to inspiraci ke stavění. Uvidíme jak daleko bude sahat rozvoj blektronský říše.

MTRON OUT

Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 31.01.2011, 23:55:11
Dnes dorazily první z nové várky posil. V tomto případě se jedná o 4x 6832 a 1x 6812. Síla naší obrany tak opět o něco stoupla.  :)
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 01.02.2011, 11:19:49
Imho pěkně se ti to rozrůstá, ale bez pořádné základny jste jenom lehký cíl na sestřelení. Letky pulsar changeru 6811 cca 25 letounu je hravě odrazí. Začni stavět nějakou základničku s přistávacími plochami, obsluhou, prostě zázemí. Těším se na další rozrustání blektronu, avšak za nedlouho Vám zatneme tipec.  >:D >:D >:D
Název: Re: Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 01.02.2011, 23:53:37
Máme plán na základnu, odpovídající blackronské filozofii, ale zatím školíme naše stavitele a učíme se na malých modelech a malých základnách. Musíme zjistit, jaké díly nám chybí a jaké budou nejvíce potřeba. Prozatím shromažďujeme personál a flotilu na obranu staveniště (naši nákupčí narazili na další povedený kousek). Pak postavíme nákladní flotilu pro dopravu potřebného materiálu a vyšleme ji do světa na nákupy :-)

Časově nedokážu nic slíbit, protože Blackbirda jsem taky stavěl jako malou stíhačku a nakonec byla mnohem větší a náročnější na díly, než jsem čekal.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 11.03.2012, 15:42:10
Takže po roce a po dni se Blacktroni opět vrací. V nové práci jsem se zapracoval, na Lego mi vydělává a poskytuje mi i mnoho času, který jsem předtím neměl. První výsledky se dostavují, Blacktroni mají vlastní webovky, které již běží, viz odkaz (http://scifi-portal.com/blacktronempire/). V současné době jsem si doma vybudoval malý stavěcí koutek a byl položen základní kámen první blacktronské základny. Na cestě jsou posily, cca 40 čistokrevných Blacktronů II a vybavení pro dalších 20, kteří byli posbíráni všude možně a tomu odpovídá jejich stav. Takže brzy snad již přinesu první informace a fotky ze stavby základny.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: P4tr1cius kdy 11.03.2012, 15:57:53
Blacktronom držím palce, aby konečne svoju hrdú rasu po dlhých rokoch prežívania a úpadku, opäť pozdvyhli na úroveň, ktorá im prináleží. Čiže na vrchol potravinového reťazca. Aj keď to nebudú mať rozhodne jednoduché. V susednej galaxii sa posledné roky veľmi rozrástla a zmodernizovala rasa hlavných odvekých rivalov - Mtronov.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 11.03.2012, 16:34:10
Sleduji to, moc pěkné. Vzor a inspirace.  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Togaran kdy 11.03.2012, 16:42:55
Paráda :) už se těším jak se to tu roztočí. Barevné schéma Blacktron II mám moc rád, taky jsem stavil pár lodí a určitě ještě nějakou postavím :)

Web je taky hezký, Mtron má konkurenci :)
Jen myslím, že v galerii lodí by si mohl přidat odkazy na flickr/brickshelf. Buť z těch obrázků, nebo pod ně.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 12.03.2012, 20:57:11
Očekáván přílet 41 Blacktronů. 20 dalších, plně repatriovaných bylo zařazeno do služby. 10 dalších čeká na vybavení. Fotku ze slavnostní přehlídky uvedeme po jejich příletu.

Stavba základny zahájena. Bude se jednat o velitelskou základnu s krycím názvem Centauri II. Zde je první fotka, kde je vidět rozestavěné první patro. Za kvalitu se omlouváme, je záměrně snížena. Na základě zkušeností ze zahájení stavby byla realizována první objednávka stavebního materiálu, která byla již zaplacena a kterou na její cestě chrání 41 elitních blacktronských vojáků!

(https://lh6.googleusercontent.com/-pUqZQHWLrac/T15UPlCxitI/AAAAAAAAAL0/r6Gb6ujBAGU/s400/Stavba%2520podla%25C5%25BE%25C3%25AD_small.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 13.03.2012, 20:43:54
Naprosto neočekávaně a zcela mimo plán se vyrojila skupina 14 Blacktronů. Zdá se, že první válku přežilo více Blacktronů, než jsme doufali. Samozřejmě jsme neváhali a skupinu zachránili a po minimálním dovybavení rovnou zařadili do služby.

(https://lh4.googleusercontent.com/-PnSrpxWyCv4/T1-jOCKssTI/AAAAAAAAAME/Ytijlcch3l8/s288/Nov%25C3%25A1%25C4%258Dci_small.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: germik kdy 14.03.2012, 19:05:05
Nevím čím to je, ale nezobrazuje se mi několik Tvých posledních fotek tady i v jiných vláknech :(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Colonel32 kdy 14.03.2012, 19:22:10
Tipuju že tvůj poskytovatel internetu blokuje imagehosting, který Thrawn používá.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 16.03.2012, 00:11:45
Je to tak, Google je můj kamarád  ;D Nechci tady zahlcovat prostor, když to jde jinak.

Na hlavní základnu právě dorazila zpráva, že konvoj s materiálem a 41 Blacktrony vyráží na cestu. Takže zítra, ale pravděpodobně spíš příští týden konvoj dorazí a stavba bude pokračovat.

Byl již stanoven termín, kdy by mohla být hrubá stavba dokončena. Na základě toho jsem stanovili plán stavby:

Hrubá stavba - červen 2012
Doladění technických detailů - červenec 2012
Druhotné práce, dovybavení, obsazení posádkou a technikou - srpen 2012.

Tak uvidíme, jak tyto termíny půjde zvládnout.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 21.03.2012, 22:04:12
Posily dorazily! Fotky co nevidět!
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 21.03.2012, 22:41:08
Ehm, hm, tak jsme právě zjistili, že materiál, který dorazil s posilami, stačil sotva na první patro. Vzhledem k tomu, že se nejednalo, dle našeho názoru, zrovna o malé množství kostek, jedná se o celkem znepokojivé zjištění.  :(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: FilipS kdy 22.03.2012, 14:21:44
Bez fotek jde těžko poradit. Jestli stavíš základnu, tak pokud nemáš kostky udělej jí jen 3 nebo i 2 stěnou. díky tomu spotřebuješ výrazně méně kostek, základna bude hratelná.  :)
Občas je potřeba stavět ekonomicky viz. Roubenka měla jen 2 stěny a i přesto to vypadá jako plnohodnotná budova. http://www.flickr.com/photos/51626571@N06/6812274113/in/photostream
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.03.2012, 19:28:04
Ono to jinak bohužel nepůjde. To, co jsem si naplánoval, neuznává kompromisu. Díky ovšem za radu :-)

Mým plánem je vícepatrová podpovrchová základna na nějaké nenápadné, zapadlé planetě blízko hranic. Bude mít minimálně čtyři odnímatelná patra, z toho patro pro posádku s dvěmi ložnicemi, z nichž jedna může sloužit jako vězení (viz zajatí M:Troni na obrázku vpravo nahoře), s generátorem, zbrojnicí, skladem a přistávací plochou (z 90% již postaveno). V dalším patře bude velitelský sál, konferenční místnost, sklad a druhá část místnosti s generátorem. Ve třetím patře bude hangár pro spídry, nakládací plošinu a kolová vozidla. Ve čtvrtém patře, které bude spojené s povrchem, bude technické zázemí a sklady munice pro lasery a turbolasery. Ty budou maskované na povrchu a v případě potřeby budou tvořit součást protiletecké a protipozemní obrany základny. Kromě nich budou ještě na povrchu maskované vstupy do základny. Povrch bude záměrně členitý tak, aby nevyvolal podezření, ale mohl v případě pozemního útoku sloužit jako okopy pro pěchotu. Na povrchu bude rovněž poblíž falešná futuronská základna (viz ti dva Futoroni vlevo ve skladu) pro komunikaci se zbytkem blacktronských sil.

Zde je slíbená fotka z přehlídky posil na základně:

(https://lh3.googleusercontent.com/-mAbMw64i5S0/T29QWoDR4oI/AAAAAAAAAM0/6kLB13QfowM/s400/IMAG0180.jpg)

(https://lh5.googleusercontent.com/-Eq3xNio5k2E/T29QIX98buI/AAAAAAAAAMs/w9YgYwCWjNI/s400/IMAG0181.jpg)

Jak je vidno, základna bude mít dvě stěny. Jednu krycí černou a jednu vnitřní bílou. Samotná přistávací rampa je maskována černou barvou, aby i při otevřených vratech byla minimalizována viditelnost základny.

No takový je plán. Rychlost realizace bude záviset přísunu financí. Ale jde to lépe, než jsem čekal.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.03.2012, 21:25:01
Celkový stav Blacktronů II je 127, z toho 4 jsou verze B III, tři B IV a 9 veteránů B III (lze je ovšem počítat za Blacktrony II, jelikož mají Blacktron II logo).

(https://lh5.googleusercontent.com/-2ytU6Iv6brM/T29vsS8IGEI/AAAAAAAAAM8/NsLV6TZReAA/s640/IMAG0190.jpg)

(https://lh5.googleusercontent.com/-A43lZjHXdDg/T29v55K-30I/AAAAAAAAANE/ux8sSvCicnQ/s640/IMAG0191.jpg)

Bohužel, došly mi baseplates, takže jsou Blacktroni pouze na ubruse na stole a podle toho jsou jejich řady také tak vyrovnané.  ::)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Systematik kdy 25.03.2012, 22:45:09
Citace od: Thrawn kdy 25.03.2012, 19:28:04
...Na povrchu bude rovněž poblíž falešná futuronská základna...
To je jak Harkonneni v sardaukarských uniformách a ta přehlídka je působivá i na ubruse!
Citace od: Thrawn kdy 25.03.2012, 19:28:04
Mým plánem je vícepatrová podpovrchová základna...
...No takový je plán. Rychlost realizace bude záviset přísunu financí. Ale jde to lépe, než jsem čekal.
Držím pěsti, ať to chřestí ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.03.2012, 23:23:51
Mě se právě velmi zamlouvají ti noví Blacktroni III a IV pro tu jejich zlověstnou černou barvu. Lze z nich udělat elitní jednotky i osobní gardu blacktronského velitele. A na těch přehlídkách to opravdu velmi dobře vypadá, ale i v boji budou dobře rozlišitelní  >:D

Harkonneni v sardaukarských uniformách ... proč v boji nevyužít výhod neutrálních uniforem, že?  >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 26.03.2012, 18:05:36
Řady, myslel jsem řady - opraveno.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: otaznik kdy 26.06.2012, 22:18:02
Vypadá to, že nepřátelští M:Troni sabotovali komunikační kanály Blacktronského impéria a web není zcela dostupný!
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 23.12.2012, 21:08:22
Dnes jsme osvobodili vězně z jednoho M:tronského dolu. Provinili se pouze svým původem... Jejich utrpení konečně skončilo, nyní jsou převážení do naší tajné základny na rekonvalescenci.

Jinými slovy, narazil jsem na hračkářství, kde měli pět beden minifigů série 3. Sice jsem jim tam asi připadal jako úchyl, když jsem 1,5 hodiny systematicky prohledával jeden sáček po druhém a vrhal při tom vražedné pohledy na děti, jejichž ruce se nebezpečně blízko přiblížily k MÉ hromádce  ;D , ale výsledek stál za to. V té hromadě samurajů, elfů a kdovíjakého smetí bylo 14 těchto krasavců  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 23.12.2012, 21:34:54
Citace od: otaznik kdy 26.06.2012, 22:18:02
Vypadá to, že nepřátelští M:Troni sabotovali komunikační kanály Blacktronského impéria a web není zcela dostupný!

No jo, jsme změnili hosting a já neměl čas to řešit.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 24.12.2012, 21:17:47
Ty tvoje roční přestávky.  ;D Si celý rok sháněl a zachraňoval ty blektronský psy... Co tvoje základna, mohl by si hodit nějaký info nebo fotku jak pokračuješ. Mtroni neberou zajatce a už vůbec jako otroky v dolech. Máme automatizované linky a nebo používáme roboty. Každopádně tvoje web stránka by mohla být zase online. Trošku to flákáš, řekl bych že dost  ;D

Na Lipno se už chystáš? Je třeba doladit detaily napojení, terénu atd.
Název: Re: Cizí epic war
Přispěvatel: Mtron kdy 24.12.2012, 23:00:45
Někde v galaxii zuří boje mezi znepřátelenými rody. Blektronská smečka zase napadla mírumilovné Mtrony.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.12.2012, 01:08:19
Citace od: Mtron kdy 24.12.2012, 21:17:47
Ty tvoje roční přestávky.  ;D Si celý rok sháněl a zachraňoval ty blektronský psy... Co tvoje základna, mohl by si hodit nějaký info nebo fotku jak pokračuješ. Mtroni neberou zajatce a už vůbec jako otroky v dolech. Máme automatizované linky a nebo používáme roboty. Každopádně tvoje web stránka by mohla být zase online. Trošku to flákáš, řekl bych že dost  ;D

Na Lipno se už chystáš? Je třeba doladit detaily napojení, terénu atd.

Jo, to je dané tím, kde pracuju. Navíc, privatizovali nám byt, takže jsme do toho samozřejmě rádi a ochotně šli, bydlet ve vlastním je základ a uvolní to peníze  :)
Název: Re: Cizí epic war
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.12.2012, 01:09:16
Citace od: Mtron kdy 24.12.2012, 23:00:45
Někde v galaxii zuří boje mezi znepřátelenými rody. Blektronská smečka zase napadla mírumilovné Mtrony.

Kde jsi to sehnal?! To je super obrázek!

Tak nějak by to mohlo vypadat v reálu. Detaily probereme po PM.

Jasně, že do Lipna jdu. To si nenechám ujít!
Název: Re: Cizí epic war
Přispěvatel: lukasenko kdy 25.12.2012, 10:07:25
Citace od: Thrawn kdy 25.12.2012, 01:09:16
Kde jsi to sehnal?! To je super obrázek!

Tak nějak by to mohlo vypadat v reálu. Detaily probereme po PM.

Jasně, že do Lipna jdu. To si nenechám ujít!
Zdroj je patrně tento: http://www.flickr.com/photos/34351829@N03/sets/72157630055189415/with/7182679891/
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.01.2013, 21:12:26
Plán nové základny pro Space téma Lipno 2013. Stará byla rozebrána.

(https://lh4.googleusercontent.com/-7itJouYiY0I/UORxCCGj-OI/AAAAAAAAANw/1cgS5EH0pzQ/s800/Pl%25C3%25A1n%2520z%25C3%25A1kladny%2520-%2520p%25C5%25AFdorys.JPG)


Plus prvotní fotka hangáru (bod č. 4  v plánku) a ubikací pilotů v rozestavěném prvním patře:

(https://lh3.googleusercontent.com/-Cp0xdMyWV-4/UOSTs3CbEoI/AAAAAAAAAOI/uDTx90vTZlM/s400/New_concept.JPG)

Další po obdržení zásob.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.01.2013, 23:29:12
Protiletecká baterie, ovladatelná dálkově i manuálně:

(https://lh4.googleusercontent.com/-WRuG6TJP2sw/UOSzwqT1NwI/AAAAAAAAAOY/rEc4hrce7Ks/s288/Rocket_launcher.JPG) (https://lh5.googleusercontent.com/-_YP81Id_xkc/UOSzwi8-a7I/AAAAAAAAAOc/DuwO-pkti8M/s288/Rocket_launcher2.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 03.01.2013, 10:47:44
To: Imperátor Thrawn

Vaše základna vypadá komicky( oproti mé co bude stát poblíž ) ,, MTRON EMPIRE   ", Mtroni nemusí ani posílat tanky. Bude stačit projet se Megacore magnetizerem kolem  Vaší základny a zboří se sama.  ;D ;D ;D

Budeme to muset jako tajnou předsunutou budovanou základnu Blektronských psů.  >:D

V pozadí fotky vidím Mtrona, to je technický poradce ?  ;D

Těším se na další pokračování stavby základny, makej. Já připravím opevnění z tvé strany  ;D Bylo by dobré ji schovat za skálu, ale ta by musela být asi 6 Burpů vysoká  ;D

MTRON OUT





Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 03.01.2013, 15:28:43
Základna? Jaká základna? My pouze provádíme archeologický průzkum bývalé blacktronské základny u Vašich hranic, nic víc  ;D

Jistě, konzultant. Jak jinak  >:D


No v plánu je, že moje základna bude ve skále. Díra pro přistávání lodí a tunel pro pozemní provoz, vše kryté. Teď čekám na dodávku dílů a posil.

Tak mě napadá, že Díra je docela dobrý název pro základnu. Takže díky, základna má i název: Black hole.  :)

Dnes byl do služby zařazen další kousek, průzkumná loď typu 6981 (http://guide.lugnet.com/set/6981). Byla nalezena u pašeráků, kteří ji zřejmě získali krádeží po první válce. Tomu odpovídal i stav lodi.

(https://lh4.googleusercontent.com/-aBs6IPDNLuQ/UOWXvjigQMI/AAAAAAAAAOw/6eaP_uYni_Y/s400/6981_small.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 08.01.2013, 06:31:01
Parádní stavby i fotky! Blacktron II mají hodně do sebe i po těch letech.  Až jsem dostal chuť dát dohromady 6933-1 Spectral Starguider, který někde mám :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 11.01.2013, 01:23:04
Dej pokoj  ;D To je jediný set, který mi ve sbírce chybí  :-[

Vždycky, když se někde v ČR objevil, tak mi o fous unikl  >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 11.01.2013, 01:25:12
Citace od: Futurion kdy 08.01.2013, 06:31:01
Parádní stavby i fotky! Blacktron II mají hodně do sebe i po těch letech.  Až jsem dostal chuť dát dohromady 6933-1 Spectral Starguider, který někde mám :)

Nejen, že mají co do sebe, Blacktroni hlavně stále žijí. Pořád mají v Legu své příznivce. Důkazem budiž Space police III nebo minifig série 3.

Blacktroni jsou nesmrtelní  ;D ;D ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 11.01.2013, 10:42:21
Citace od: Thrawn kdy 11.01.2013, 01:23:04
Dej pokoj  ;D To je jediný set, který mi ve sbírce chybí  :-[

Vždycky, když se někde v ČR objevil, tak mi o fous unikl  >:D

Tak to přeju, aby se ti poštěstilo a set jsi ulovil :) Minimálně budeš mít možnost až jej časem postavím, mám k tomu návod i krabici (ale bez toho lamino vnitřku na součástky). Téměř jistě se toho budu zbavovat, jelikož si budu dělat místo na Star Wars :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 11.01.2013, 13:02:56
Tak to dej vědět  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 13.01.2013, 17:17:42
Taky bych se hlásil, třeba jen o tu krabici  >:D
Taky mi nějak unikla.
Nechceš na Lipno B2 monorail co mi parkuje na stole a nějaké posily B2 (nebo jiné)?
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 17.01.2013, 10:05:16
Blacktroni budou vždy a vždy byly nejlepší. Taky jsem do nich blázen už od malička. Sice jako malý jsem je viděl jenom na obrázku, ale teď si taky plním svůj sen. Mám jich méně, ale časem se rozrostou:) Mimochodem hezká armádka. Až ty blacktrony nebudeš chtít, tak dej vědět:) Na stará kolena, svraštělý a šílený budu vnukům vyprávět o frakci Blacktron jako by to byl seriál hvězdné brány ;D :D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 17.01.2013, 17:50:06
Každý nový člen velké Blacktronské rodiny je vítán :D

Jestli jich máš 10, tak splňuješ jednu z podmínek na přidání do Space mapy (http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=10978.0), postav si tedy základnu a založ si frakci v galaxii Blacktronů. Já se tam taky přidám, až bude základna dostavěna.

P.S.: Nejčerstvější novinky - na cestě je konvoj s materiálem na stavbu, pod ochranou 30-ti Blacktronů. Byly nalezeny další osamělé skupinky ztracených blacktronských vojáků, momentálně se jedná o jejich návratu, někde už byla jednání i uzavřena a vojáci jsou rovněž na cestě.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 17.01.2013, 21:10:02
No mám 9 blacktronů  :D ;D takže ještě musím chvíli počkat. Základna je již naplánovaná, ale nemám zatím materiál. A samozřejmě děkuji za přijetí. Časem se základny spojí a vytvoří Blacktronské město. Blacktroni musí vytvořit zdatnou a silnou civilizaci.  >:D >:D M-troni mají náskok a takhle to přeci nejde. My Blacktroni máme rozmanitou historii, tak se postarejme i o budoucnost:)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 17.01.2013, 21:54:51
M:Troni mají náskok. A taky mají velkou přesilu. A to i přes rapidní posilování našich sil. Ale Blacktroni jsou na převahu nepřátel zvyklí.

Město je dobrý nápad. Ale postav nejdřív základnu, která splní podmínky (http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=10978.msg57505#msg57505), získáš tak představu, kolik čeho budeš potřebovat a jak dlouho budeš stavět.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 17.01.2013, 22:12:03
Právě bylo uzavřeno několik dalších dohod na téma posílení vojenských sil Blacktronského Impéria. Další jsou rozjednány. Lord Protektor se usmívá  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 18.01.2013, 00:33:20
Tak město je pro mě vzdálená budoucnost. Jistěže budu raději nejprve stavět základnu. Už i ta bude náročná, vzhledem k tomu, že začínám od nuly ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Colonel32 kdy 18.01.2013, 00:39:10
Pokud to myslíš s Legem vážně a dlouhodobě, doporučuji našetřit během roku nějaké peníze (tak 25 tisíc) a být připraven na další ročník LugBulku, a stavbu pořádné základny naplánovat na léto 2014.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 18.01.2013, 10:31:19
Myslet to myslím vážně, ale našetřit tolik, to nebude jenom tak. Mám malého syna a dluhy po mé skvělé mamince, takže netuším kolik našetřím:) Vidím to tak, že každý měsíc koupím pár dílků a pomalu a jistě to budu dávat dohromady. Semtam toho koupím více, jindy spíše zase méně. Bohužel taková je realita :) Ale uvidíme, stát se může cokoliv. Jen rozhodně nebudu vystavovat jiným na oči polotovar, nebo něco, co za zhlédnuti nestojí
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Raistlin M kdy 18.01.2013, 11:40:21
Citace od: Replix kdy 18.01.2013, 10:31:19
Myslet to myslím vážně, ale našetřit tolik, to nebude jenom tak. Mám malého syna a dluhy po mé skvělé mamince, takže netuším kolik našetřím:) Vidím to tak, že každý měsíc koupím pár dílků a pomalu a jistě to budu dávat dohromady. Semtam toho koupím více, jindy spíše zase méně. Bohužel taková je realita :) Ale uvidíme, stát se může cokoliv. Jen rozhodně nebudu vystavovat jiným na oči polotovar, nebo něco, co za zhlédnuti nestojí
Jestli to myslíš vážně, tak máš času dost.  ;) I takovej Colonel by si za to, co tu napsal (25000), před 6ti lety nafackoval. Spousta lidí tu začínala od pár setů a přez KW a prodej přebytečných setů i dílků a třeba i BL postupně otáčeli Lego a sháněli co potřebovali. Pak tu byli lidé jako já a to není dobrý příklad.  ;D
V současné době jsou všichni hrozně napakovaný a možnosti jsou taky někde jinde. Je to ale akorát o tom, se nenechat strhnout a jet si v klidu svoje.  :) Pokud jedeš jedno téma, tak během roku posháníš v klidu všechny základní sety (ikdyby něco zprvu bez návodu) a běžné bricky a dílky nejsou nijak drahé. Základna pro hvězdnou mapu je daná půdorysem a vlastní tvorbou. Nic ti nebrání udělat na začátek menší budovu na běžnou podložku (konec konců, kdo by hned stavěl super velkou předsunutou základnu, ne?) u ní nějakou přistávací dráhu (na druhou podložku) a oplotit. K tomu jednu vlastní stíhačku pro 3 chlapíky a máš to. HQ ve svém prostoru může stavět třeba Thrawn. ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 18.01.2013, 13:21:50
No dobře. Přemluvili jste mě. Chtěl jsem mít jen skromnou sbírku SW a Aquazone, ale sci-fi můžu takřka v jakékoli podobě, takže si v budoucnu dám taky dohromady nějakou tu vlastní základnu a splaším pár setů ze spacu. Co jsem se díval, tak krom neotřesitelný jedničky mezi space tématy Blacktrony se mi líbí ještě Space Police.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Raistlin M kdy 18.01.2013, 13:27:05
Citace od: Futurion kdy 18.01.2013, 13:21:50
No dobře. Přemluvili jste mě. Chtěl jsem mít jen skromnou sbírku SW a Aquazone, ale sci-fi můžu takřka v jakékoli podobě, takže si v budoucnu dám taky dohromady nějakou tu vlastní základnu a splaším pár setů ze spacu. Co jsem se díval, tak krom neotřesitelný jedničky mezi space tématy Blacktrony se mi líbí ještě Space Police.
Doufám, že SP II, nebo SP III.  ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Colonel32 kdy 18.01.2013, 13:30:29
Tak na názoru, že mnoho dílů se v LB vyplatí mnohem více než konvenčními cestami trvám, a přijde mi racionální s jeho existencí počítat a snažit se na něj našetřit dopředu, aby pak LB nepřišel, a člověk zrovna neměl úplně prázdnou peněženku, a nemusel o 3 měsíce později žebrat po ostaních, zda mu nepřenechají pár kusů toho a toho.

Kdyby před 6ti roky byl přístup k LB, tak bych se těch 20 tisíc za rok taky snažil našetřit. Teď už nepotřebuju tolik, spoustu věcí jsem mezitím sehnal jinak (a mnohdy bohužel o dost dráž). Naštěstí mě nikdy nenapadlo kupovat černé slope 75 2x2x3 corner po 5 a půl eurech za kus. S tím, za kolik byly o pár let později v LB bych se asi musel nenávidět.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 18.01.2013, 13:37:48
Citace od: Raistlin M kdy 18.01.2013, 13:27:05
Citace od: Futurion kdy 18.01.2013, 13:21:50
No dobře. Přemluvili jste mě. Chtěl jsem mít jen skromnou sbírku SW a Aquazone, ale sci-fi můžu takřka v jakékoli podobě, takže si v budoucnu dám taky dohromady nějakou tu vlastní základnu a splaším pár setů ze spacu. Co jsem se díval, tak krom neotřesitelný jedničky mezi space tématy Blacktrony se mi líbí ještě Space Police.
Doufám, že SP I, nebo SP III.  ;)

Líbí se mi SP I a II :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 18.01.2013, 17:03:08
Mě se jednoznačně líbí SP II. To co se postaví v jejich stylu bude sakra hezká podívaná.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 18.01.2013, 18:54:21
SP I ani SP II tu pořádně zastoupené nejsou. Bylo by fajn, kdyby byly.

Začni malými sety. Máš 9 minifigů, to bohatě stačí. Postav si třeba stíhačku, pak výsadkovou nebo nákladní loď atp. Tím si osvojíš stavební techniky a pak ušetříš mnoho peněz za zbytečně moc kostek. Já se teď na základně spoustu naučil a učím.

Podívej se na M:Tronovy stavby. To je nádherná ukázka toho, o čem mluvím.

Hlavně si vyber jeden rod, který tě opravdu nejvíce zajímá. U Blacktronů, Mtronů, Space Police a jiných uzavřených sérií není problém je zkompletovat. U SW už to ale třeba problém je a je to i dost finančně náročné.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: otaznik kdy 19.01.2013, 22:44:29
Citace od: Thrawn kdy 17.01.2013, 17:50:06
Každý nový člen velké Blacktronské rodiny je vítán :D
Blacktrons Forever!
Držím palce a máte mojí podporu s potlačováním slabých pacifistů!  ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 20.01.2013, 20:37:46
Pravda o Blacktronech...

(https://lh6.googleusercontent.com/-vr4lRqv23dI/UPxHHnxzpJI/AAAAAAAAAPk/SZhEpAlxYgs/s400/The%2520Observers2.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Luky1987 kdy 20.01.2013, 20:48:25
Citace od: Thrawn kdy 20.01.2013, 20:37:46
Pravda o Blacktronech... R.I.P. September.

Koukám, že jsi další fanda Fringe ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 20.01.2013, 21:01:39
Pouze Pozorovatelů...nejsympatičtější postavy v tom seriálu  :)

Zejména September a kpt. Windmark
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 21.01.2013, 03:17:55
Bacha na spoilery, já si celou 5. sérii ještě syslim  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 21.01.2013, 19:02:29
Pardon  :-X

Spoilery smazány.

Fringe je jeden z nejlepších serálů, na který jsem se vždycky těšil. Zatracený Fox, vždycky mi utnou zajímavý počiny. Ale to je na diskuzi jinam.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 21.01.2013, 22:42:50
V přípravě je nový informační kanál Blacktronského Impéria. Můžete zde očekávat nejčerstvější novinky, fotky ze staveb, i menší fotopříběhy. Také se dozvíte více o naší historii, o našich jednotkách a technice.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 22.01.2013, 13:55:16
Citace od: Thrawn kdy 21.01.2013, 22:42:50
V přípravě je nový informační kanál Blacktronského Impéria. Můžete zde očekávat nejčerstvější novinky, fotky ze staveb, i menší fotopříběhy. Také se dovíte více o naší historii, o našich jednotkách a technice.

Tak to se už těším ;) Alespoň budu moci dále reagovat na dění kolem. Brzy se má Blacktronská skupina setká i s přívrženci Ice planet a novými technologiemi:)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 23.01.2013, 21:45:26
Citace od: Thrawn kdy 21.01.2013, 22:42:50
V přípravě je nový informační kanál Blacktronského Impéria. Můžete zde očekávat nejčerstvější novinky, fotky ze staveb, i menší fotopříběhy. Také se dovíte více o naší historii, o našich jednotkách a technice.

A je to tady  :)

http://www.blacktronempire.banda.cz/

Zatím je to ve stádiu zkušebního provozu, takže některá data jsou neaktuální.

Děkuji za pochopení.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Raistlin M kdy 23.01.2013, 22:00:31
Koukám, že budu muset zrychlit stavbu techniky a báze, jinak bude pěkná řachanda. 8)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 23.01.2013, 22:06:05
Na webu (http://www.blacktronempire.banda.cz/) aktualizován počet Blacktronů.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.01.2013, 21:16:43
Nejnovější posily - 33 Blacktronů II.

(https://lh6.googleusercontent.com/-BIH5-YnV4r8/UQGWYyb9PuI/AAAAAAAAAP0/3GyDN68cejY/s400/P%25C5%2599ehl%25C3%25ADdka%2520posil.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.01.2013, 23:09:30
K dnešnímu dni činí stav blacktronské populace 177 Blacktronů.

(https://lh6.googleusercontent.com/-finzaxc4Jdk/UQGwml4CEwI/AAAAAAAAAQQ/2kItdnqK07Y/s640/S%25C4%258D%25C3%25ADt%25C3%25A1n%25C3%25AD.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: William kdy 24.01.2013, 23:45:47
Nečekal bych na planetě blacktronů kytičky, určitě mají citlivou duši.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 25.01.2013, 00:23:16
Kamuflážní přehoz. Pod ním jsou určitě laserový děla.

Mimochodem - jo, všiml jsem si Pozorovatele na obou fotkách :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Colonel32 kdy 25.01.2013, 11:08:06
Stále nechápu, proč jsem jediný, kdo nesmí mít klonové armády... vždyť tohle přece vypadá naprosto úžasně.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.01.2013, 17:15:22
Jo kytičky ... njn., v noci už jsem fakt nehodlal předělávat kuchyňský stůl  ;D

Pozorovatel teď bude na všech mých fotkách jako moje značka.  8)

Ty armády nechápu. Docela rád bych viděl, co ti kdo tak shanil. Já na klonové armádě nevidím vůbec nic špatného.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 25.01.2013, 17:44:15
Všechny armády vypadají působivě.  8) Některé holé stavby bez minifigu mi přijdou takové smutné a depresívní.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 27.01.2013, 22:49:24
Naši technici dostali za úkol vyrobit malý, výrobě co nejjednodušší palubní stíhač, který by sloužil jako obranná, popř. útočná stíhačka krátkého dosahu. Představujeme prototyp. Jeho hlavní výhoda je obratnost, rychlost, malé rozměry a s tím spojená skladnost a lacinost a spojená možnost masového nasazení.

Jeho nevýhodou je dolet a s tím spojená nutnost podpory mateřských lodí nebo základny.

Hlavní výzbroj jsou čtyři blasterová děla a čtyři raketomety.

Pracovní název je Wasp.

(https://lh3.googleusercontent.com/-cr7csUch1KY/UQWexymysII/AAAAAAAAARI/T9kxBKy6D1Q/s400/B1.JPG)

(https://lh5.googleusercontent.com/-rm7uV83i9M8/UQWex8JMxOI/AAAAAAAAARE/oKE_wMx7QWA/s400/B1b.JPG)

(https://lh4.googleusercontent.com/-PIMqkbHOSW0/UQWex5q3KnI/AAAAAAAAARM/SXVtpjpbPcM/s400/B1a.JPG)

Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 28.01.2013, 06:28:18
Tvar moc aerodynamický není. Do Slave 1 to má daleko  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: peter kdy 28.01.2013, 07:56:20
Citace od: Futurion kdy 28.01.2013, 06:28:18Tvar moc aerodynamický není. Do Slave 1 to má daleko  ;D

Pokud je to stíhač určený do volného kosmického prostoru, tak tento aspekt není vůbec důležitý.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 28.01.2013, 08:07:53
Citace od: peter kdy 28.01.2013, 07:56:20
Citace od: Futurion kdy 28.01.2013, 06:28:18Tvar moc aerodynamický není. Do Slave 1 to má daleko  ;D

Pokud je to stíhač určený do volného kosmického prostoru, tak tento aspekt není vůbec důležitý.

I ve volném kosmu může loď leccos brzdit, třeba drhnutí o prach. Takže ten tvar zase tak nepodstatný není.  Každopádně u něčeho tak malýho bych předpokládal, že bude nasazován i na planetách. A viděl bych to spíš na průzkumníka, na to je nenápadnej dost  8)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Raistlin M kdy 28.01.2013, 08:49:26
Citace od: Futurion kdy 28.01.2013, 08:07:53
Citace od: peter kdy 28.01.2013, 07:56:20
Citace od: Futurion kdy 28.01.2013, 06:28:18Tvar moc aerodynamický není. Do Slave 1 to má daleko  ;D

Pokud je to stíhač určený do volného kosmického prostoru, tak tento aspekt není vůbec důležitý.

I ve volném kosmu může loď leccos brzdit, třeba drhnutí o prach. Takže ten tvar zase tak nepodstatný není.  Každopádně u něčeho tak malýho bych předpokládal, že bude nasazován i na planetách. A viděl bych to spíš na průzkumníka, na to je nenápadnej dost  8)
Který set Blacktron II, či jiný Space je dostatečně aerodinamický? Myslím, že Lego Space je velký úlet stran fyziky (jako spousta scifi hraček), ale o to přeci vůbec nejde.  ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 28.01.2013, 10:29:27
Citace od: Raistlin M kdy 28.01.2013, 08:49:26
Citace od: Futurion kdy 28.01.2013, 08:07:53
Citace od: peter kdy 28.01.2013, 07:56:20
Citace od: Futurion kdy 28.01.2013, 06:28:18Tvar moc aerodynamický není. Do Slave 1 to má daleko  ;D

Pokud je to stíhač určený do volného kosmického prostoru, tak tento aspekt není vůbec důležitý.

I ve volném kosmu může loď leccos brzdit, třeba drhnutí o prach. Takže ten tvar zase tak nepodstatný není.  Každopádně u něčeho tak malýho bych předpokládal, že bude nasazován i na planetách. A viděl bych to spíš na průzkumníka, na to je nenápadnej dost  8)
Který set Blacktron II, či jiný Space je dostatečně aerodinamický? Myslím, že Lego Space je velký úlet stran fyziky (jako spousta scifi hraček), ale o to přeci vůbec nejde.  ;)

Tak určitě  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Togaran kdy 28.01.2013, 11:12:27
Mě se průzkumník celkem líbí. Hodně mi připomíná nejmenší létadlo Spyriusu (http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=6835-1) postavené na výšku. Zrovna ta nezvyklá orientace a umístění zbraní se mi líbí.

K debatě o aerodynamice - Souhlasím s tím, že by lodě v atmosféře měly být aerodynamické. Na druhou stranu může být třeba uzpůsobena pro podzvukové rychlosti a jde spíše o manévrovatelnost.
Možností, rozumných "výmluv" a odůvodnění jsou miliony :) Nestavíme přece podle skutečnosti, naopak, naše fantazie je jediná věc co nás omezuje.
Často se snažím příjít s tvary a koncepty, který nejsou tak obvyklé, pokud možno originální. V dnešní době je to nelehký úkol, nepřeberné množství sci-fi filmů, her a seriálů nám ukázalo tolik tvarů lodí kolik jen je. Snažím se třeba o bourání symetrie a jiných zažitých věcí, i když ani to není jednoduché, jsme naprogramovaní abychom uvažovali symetricky. Jsem proto rád, když někdo přijde s něčím ne tak běžným.
Takže bych to uzavřel - když tvaruji loď, aerodynamika jde až v druhé řadě :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.01.2013, 17:01:20
Tímto setem jsem se při stavbě inspiroval, máme jednu kořistní na základně.

Potřebuju něco, co se dá vyrobit v masovém měřítku a myslím, že toto docela vyhovuje.

Možná uděláme i verzi se sklopnými děly, pro použití v atmosféře.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.01.2013, 19:01:48
Obdrželi jsme další menší posilu. Cestu do naší říše našlo 9 ztracených synů!

(https://lh6.googleusercontent.com/--EUGyG798TY/UQa8sKevuPI/AAAAAAAAARk/ig-eQHQKSn8/s400/Posily.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 28.01.2013, 19:35:07
Nemáš náhodou továrnu na minifígy? :D Nebo kde to bereš?
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.01.2013, 19:40:49
Citace od: Replix kdy 28.01.2013, 19:35:07
Nemáš náhodou továrnu na minifígy? :D Nebo kde to bereš?

Agenti a spojenci Blacktronského Impéria pátrají po všech možných koutech Galaxie  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 28.01.2013, 20:31:15
Banda Blektornů jak se rozrůstá. ;D Brzo Vám zatneme TIPEC. Kolik už jich máš? B1, B2, B3, B4 ?
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.01.2013, 20:40:00
B I nepočítám, ty beru jako jiný rod.

B II mám 153, B III mám 3, B IV mám 29 (včetně nerehabilitovaných). Celkem 186 Blacktronů.

Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.01.2013, 20:55:50
Hm, neumím počítat. Blacktronů II mám 165, ty ostatní čísla sedí. Celkem jich tedy mám 198. Pardon  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.01.2013, 20:59:34
Ale aby nevznikl špatný dojem. Soustředím se na stavbu, do ní strkám veškeré finance. Sem tam se ovšem něco objeví, tak když je to za dobrou cenu, tak to koupím. Myslím ale, že tento počet již na ubránění základny i slušnou bitvu stačí  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 28.01.2013, 21:00:57
Citace od: Thrawn kdy 28.01.2013, 20:55:50
Hm, neumím počítat. Blacktronů II mám 165, ty ostatní čísla sedí. Celkem jich tedy mám 196. Pardon  :)

tak to musí spát pod širákem  ;D Malá základna pro ně  ;D Jak se tam střídají, to spinkaj na pořadník ?  ;D Mtronů je 264. Tento týden by měla dorazit obchodní loď od Pryba s materiálem a jedním novým Mtronem.

VIVAT MTRON  
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.01.2013, 21:08:43
No když myslíte  :) Je ale pravda, že ne všichni Blacktroni spí na základně.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Colonel32 kdy 28.01.2013, 21:25:53
Aspoň že každý z vás sbírá jiné vesmírné téma a nelezete si nákupy panáčků do zelí. By bylo docela zlé, kdybyses hádal s M:tronem, kdo z vás je větší fanda M:tronů a vyhnali jste ceny na dvě stovky za jednoho.  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 28.01.2013, 21:32:00
Až se blacktronské síly spojí... (no přecejen jsme národem, který je zatím nesjednocený) tak to bude mazec. No a M-troni začnou panikařit a utíkat na všechny strany;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.01.2013, 21:49:41
Citace od: Replix kdy 28.01.2013, 21:32:00
Až se blacktronské síly spojí... (no přecejen jsme národem, který je zatím nesjednocený) tak to bude mazec. No a M-troni začnou panikařit a utíkat na všechny strany;D

...a tam všude budou blacktronské blastery  >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 02.02.2013, 05:11:22
Citace od: Colonel32 kdy 28.01.2013, 21:25:53
Aspoň že každý z vás sbírá jiné vesmírné téma a nelezete si nákupy panáčků do zelí. By bylo docela zlé, kdybyses hádal s M:tronem, kdo z vás je větší fanda M:tronů a vyhnali jste ceny na dvě stovky za jednoho.


Proto už musím prijít k penězům, nebo mi Thrawn vykoupí všechny blacktronske fígy. I když on vlastně blacktrony 1 nemá v plánu stavět do armády. ;D.
Takže mám naději ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Raistlin M kdy 02.02.2013, 08:52:05
Citace od: Replix kdy 02.02.2013, 05:11:22
Citace od: Colonel32 kdy 28.01.2013, 21:25:53
Aspoň že každý z vás sbírá jiné vesmírné téma a nelezete si nákupy panáčků do zelí. By bylo docela zlé, kdybyses hádal s M:tronem, kdo z vás je větší fanda M:tronů a vyhnali jste ceny na dvě stovky za jednoho.



Proto už musím prijít k penězům, nebo mi Thrawn vykoupí všechny blacktronske fígy. I když on vlastně blacktrony 1 nemá v plánu stavět do armády. ;D.
Takže mám naději ;D
Blackton I, to se prohneš. Spousta lidí je prodává 2x dráž, než jedničky. Navíc je třeba může mít rád někdo jinej. Jen tak ze sentimentu. Třeba ... já. Mno.

A nauč se citovat čéče. Já jsem si to po tobě opravil (ve své citaci), ale jak jsi to měl Ty, tak mi to zblblo i mou citaci.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 02.02.2013, 09:31:26
Píšu ná mobilu a jaksik jsem trochu tu citaci nechtěně promáznul. Se mi to nechtělo dělat znovu. Blacktroni 1 jsou drazí, to je pravda :( taky jich nebude tolik co blacktronu2, spíš jen malá elitní garda.  ;D :D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.02.2013, 09:37:41
Blacktrony I jsme po prohrané válce svrhli z vlády, protože nedokázali válku dovést do vítězného konce a hrozilo, že budeme pod jejich velením vyhlazeni. Teprve pod naším velením jsme dokázali válečnou situaci trochu stabilzovat a opět přemýšlet o útoku, ne jen o obraně. Důkazem budiž příliv nováčků, kteří se hlásí do našich řad (i bez nutnosti nucených odvodů).

(https://lh3.googleusercontent.com/-UxuvKTyflX4/UQpNDmxSW8I/AAAAAAAAASA/GZ-w3iC8TEU/s400/P%25C5%2599ehl%25C3%25ADdka.JPG)

Tím neříkám, že u nás Blackroni I nejsou, slouží jako guvernéři na okupovaných planetách (Impérium se totiž nerošiřuje pouze bojem s M:Trony, ale i na opačné straně spektra, část flotily expanduje do dosud neprobádaných částí naší Galaxie) a dokud si svoji vinu neodčiní, jejich řady nijak zvlášť posilovat nebudeme.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.02.2013, 09:52:14
Citace od: Replix kdy 02.02.2013, 09:31:26
Blacktroni 1 jsou drazí, to je pravda :( taky jich nebude tolik co blacktronu2, spíš jen malá elitní garda.  ;D :D

Na to mám stejný názor. Mě se Blacktroni I vždycky líbili kvůli jejich designu, ale naštěstí, jelikož máme v TLC spojence  ;D, jsme se při hledání mohli zásobit z jiných a troufám si říci i lepších zdrojů  ;D

Blackguardi a jejich důstojníci:
(https://lh5.googleusercontent.com/-vqATv9IDuR0/UQzR4q-2_jI/AAAAAAAAASs/XX3frg8J4Wk/s640/Blacktron%2520II%2520guard.JPG)


Všichni jsou, až na důstojníky, rehabilitováni. Původně totiž běhali po Galaxii jako artikl M:Tronského obchodu s otroky, kteří si chtěli na prodeji takto upravených blacktronských válečných zajatců zahojit svou válkou vyčerpaný rozpočet.

(https://lh3.googleusercontent.com/-4TedPrr528Q/UQzSxm0gbiI/AAAAAAAAAS0/drxw-rWUycM/s400/Blacktron%2520II%2520guard%2520-%2520z%25C3%25A1klad.JPG)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.02.2013, 10:12:42
Aktuality z Blacktron Empire - byla zahájena výstavba druhého bloku základny.

Byly dojednány další dohody se spojenci i neutrálními národy, jejichž výsledkem je dodávka převážně materiálu a několika málo dalších Blacktronů II.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Raistlin M kdy 02.02.2013, 10:14:03
Citace od: Thrawn kdy 02.02.2013, 09:37:41
Blacktrony I jsme po prohrané válce svrhli z vlády, protože nedokázali válku dovést do vítězného konce a hrozilo, že budeme pod jejich velením vyhlazeni.
To je tak, když si někdo mladej myslí, že ti staří jsou do šrotu. Je to tak v rodině s puberťáky a je to tak i v dějinách některých galaktických ras. ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.02.2013, 11:38:09
Dělali jste dobře svoji práci  :)

Space Police II, i III a M:Troni, tu svoji očividně nezvládli. ;D

Blacktron FOREVER! ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 02.02.2013, 21:48:51
Avšak blacktroni jsou v několika galaxiích. V některých ten úspěch nebyl zaznamenán. V jiných galaxiích zase blacktroni 1 dominují ;D Vesmír je obrovský a neprozkoumaný:) Mnohé technologie v nedohlednu, avšak všechny národy mají potenciál a budoucnost. Některé národy mají zastání větší, některé menší. Jak u koho. U mě vše co je Blacktronské, tak to je rodina. Ať už frakce blacktronu řádu 1,2,3 - společnou politiku jednou najdou:) >:D Věřím tomu ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: MiHo kdy 02.02.2013, 22:23:12
Citace od: Replix kdy 02.02.2013, 21:48:51
Vesmír je obrovský a neproskoumaný:) Mnohé technologie v nedohlednu, ...

Zkus ty technologie prozkoumat. Zkoumej, zkoumej, zkus použít i zkumavku.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 02.02.2013, 22:29:16
zkoumám, zkoumám ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 03.02.2013, 09:44:31
Můj malinký Blacktronský klan má velice málo členů. Je zapotřebí dosáhnout přímo kolosální vyspělosti. ???
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 03.02.2013, 11:55:13
Na velikosti nezáleží. Ty nemusíš bojovat proti početnému nepříteli.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 03.02.2013, 12:45:23
Nepřátelé jsou všude a i já budu muset jednou bojovat ;D. I když zatím se schovám za tvé impérium. No a v klidu a míru budu vyvíjet nové zbraně. >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 04.02.2013, 20:42:58
Aktualizace některých statistických údajů na webu (http://www.blacktronempire.banda.cz/).
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 09.02.2013, 22:11:21
Stav stavby:

- přistávací plocha je ze 70% hotová, zbývá dodělat kus podlahy a střecha (vrata budou asi oříšek). Ještě zvažuju přestavbu velína, ale uvidím,
- zahájena výstavba ubikací pro posádku, postaveno první pokusné krytí skálou, celkem spokojenost, takže tímto směrem asi budu pokračovat,
- stávající výstavba mi pomohla ujasnit si, co dál budu potřebovat, takže se to odrazí v příští objednávce,
- zrušena bitva, tím odpadla nutnost realizace bojových jednotek, budou použity ofiko sety,
- zvažuji zvednout základnu ze tří pater na čtyři. Tři asi nebudou stačit.

Stav výstavby celkem - 30%
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 17.02.2013, 20:58:34
Na webu jsem provedl aktualizaci. Netýká se to úplně jen Blacktronů, ale je to trochu i pocta seriálu Fringe a Pozorovatelům (http://www.blacktronempire.banda.cz/clanek/107244/pozorovatele/).
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 23.02.2013, 15:24:50
Dnes dorazily posily z různých koutů vesmíru.

Našim agentům se podařilo najít pozemní útočnou jednotku, složenou ze dvou průzkumných Gridů (http://guide.lugnet.com/set/6812), jednoho speederu Super Nova II (http://guide.lugnet.com/set/6832) a dlouho hledaného Spectral Starguidera (http://guide.lugnet.com/set/6933)! Jednotku doprovázelo 10 vojáků. Cestou získali informaci o možném ztraceném blacktronském pilotovi, tato informace se potvrdila a pilot byl vyzvednut.

Naše znalosti o předválečné blacktronské technice tak jsou nyní konečně kompletní.

Zde je fotka 16-ti navrátilců, fotky strojů budou zveřejněny po technické prohlídce vozidel.

(https://lh4.googleusercontent.com/-Vqtuui51NS8/USjPSAy3arI/AAAAAAAAAVI/owAF8j6_Q5s/s400/P%25C5%2599ehl%25C3%25ADdka%2520posil.JPG)

Edit: Našel jsem ještě dva, takže celkový přírůstek je 18 Blacktronů II.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 23.02.2013, 16:31:58
Citace od: Thrawn kdy 23.02.2013, 15:24:50
Naše znalosti o předválečné blacktronské technice tak jsou nyní konečně kompletní.

Tak gratulujeme ke kompletní sbírce. O náboru jsem byl informován i o jistém obchodu elfů a římanů. Blacktroni se prostě nezastaví před ničím. Prodávat lidi jako otroky. I tak Váš mohutný narůst posledních měsíců nás bohudík nezastaví. Připravíme hold vězení trošku větší na Váš odchyt.  >:D >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 23.02.2013, 19:08:56
Tolik členů Blacktronské frakce. Tak si říkám, čím je krmíš? Ti toho snědí celkem dost. Už aby jsi budoval mega korýtka :)
Spectral Starguider je parádní, ačkoliv jeho funkce mé osobě zatím uniká. Nebo spíše se nechci smířit s tím, že je to další průzkumník >:(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 13:38:36
Citace od: Mtron kdy 23.02.2013, 16:31:58
Tak gratulujeme ke kompletní sbírce.

Díky  :)

Citace od: Mtron kdy 23.02.2013, 16:31:58
O náboru jsem byl informován i o jistém obchodu elfů a římanů. Blacktroni se prostě nezastaví před ničím. Prodávat lidi jako otroky.

Prodali jsme otrokáře. Římané nic jiného nebyli.

Citace od: Mtron kdy 23.02.2013, 16:31:58
I tak Váš mohutný narůst posledních měsíců nás bohudík nezastaví. Připravíme hold vězení trošku větší na Váš odchyt.  >:D >:D

Vy pro nás stavíte vězení? Musím přiznat, že my jsme žádné po Vaší porážce neplánovali... >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 13:39:18
Citace od: Replix kdy 23.02.2013, 19:08:56
Tolik členů Blacktronské frakce. Tak si říkám, čím je krmíš? Ti toho snědí celkem dost. Už aby jsi budoval mega korýtka :)
Spectral Starguider je parádní, ačkoliv jeho funkce mé osobě zatím uniká. Nebo spíše se nechci smířit s tím, že je to další průzkumník >:(

Blacktroni jsou původně průzkumníci a "sběratelé" technologií. Ale neboj, pro tohle vozidlo mám speciální využití  >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 13:55:46
Jedna aktualita z našeho ministerstva informací. Připravujeme nové stránky (http://blacktronempire.red55.cz/category/aktuality/)  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 24.02.2013, 16:12:53
Hm hlavní logo stránek vypadá luxusně. Kdo ti ho tvořil? Proč si nepořídíš hosting svojí doménu na rok třeba za 240,- bez reklam ?
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 17:47:36
Tak, set sestaven. Konečně doma  ;D

Musím říci, že je to krasavec. Proti kořistnímu 6989 (http://guide.lugnet.com/set/6989) je to prcek, ale je to krásný set, s různými technickými vymoženostmi, které jsem vůbec nečekal, např. terénní úprava kol. Krasavec  ;D


(https://lh5.googleusercontent.com/-R1fNitIOfos/USoxLscQA8I/AAAAAAAAAVc/XJIsNDpmGW8/s288/6933a.JPG) (https://lh5.googleusercontent.com/-hgvb79xTPUc/USoxSlt4T0I/AAAAAAAAAV4/fRgZJaDJkXc/s288/6933g.JPG)

(https://lh6.googleusercontent.com/-JZsUgcGUV20/USoxRL5TpyI/AAAAAAAAAVo/H2R5wJys_IM/s288/6933c.JPG) (https://lh6.googleusercontent.com/-aT2HAqoCxrg/USoxRANLdvI/AAAAAAAAAVk/gETct07Ny70/s288/6933d.JPG)

(https://lh3.googleusercontent.com/-s9b4hpq4wpk/USoxSKJMdmI/AAAAAAAAAWI/puFdXeeRKb4/s288/6933f.JPG) (https://lh5.googleusercontent.com/-WcRF2ueaDB8/USoxSBNew6I/AAAAAAAAAV0/NTs5uqeXbBE/s288/6933e.JPG)

(https://lh5.googleusercontent.com/-9P1rU8MOY-E/USoxRAnG_XI/AAAAAAAAAVs/rhqaFD9M2Vo/s640/6933b.JPG)

Teď jej bude čekat obnova některých zažloutlých dílků a celková očista a pak hurá do sbírky  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 24.02.2013, 18:13:24
Tak kola má skutečně jedinečné. To odpružení je parádní. Možností je na tomto setu mnoho. Celý konvoj těchto vozidel by vypadal parádně. Ještě nějaký ten po zuby ozbrojený doprovod. Ten  Mega Core Magnetizer budeš přestavovat do Blacktronského kabátu, nebo ponecháš v originále?

A nový web je taky hezký. Jestli je hosting zdarma, tak i přesto vypadá hezky. Semtam reklama by mi nevadila.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 24.02.2013, 18:16:01
Megacore je klasika a bestie veliká, budeš ho opravovat, nebo ho necháš nedodělaný  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 19:17:27
Citace od: znouzectnost kdy 24.02.2013, 18:16:01
Megacore je klasika a bestie veliká, budeš ho opravovat, nebo ho necháš nedodělaný  :)


Něco na něm chybí?  ???

Věž je otočená dozadu, kvůli magnetům, neustále to přitahovalo box.

Co se týče barev, ještě nejsem rozhodnut. Bud si tohoto nechám tak, jak je a postavím si nového ve správných  >:D barvách, nebo jej předělám.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 19:24:23
Citace od: Mtron kdy 24.02.2013, 16:12:53
Hm hlavní logo stránek vypadá luxusně. Kdo ti ho tvořil?

Kamarád, u něhož mám hosting. Musím říci, že se mi to zalíbilo natolik, že blacktroopeři možná dostanou zpět svoje hlavičky, vypadá to správně hrozivě.

Citace od: Mtron kdy 24.02.2013, 16:12:53
Proč si nepořídíš hosting svojí doménu na rok třeba za 240,- bez reklam ?

Protože to může být např. 120 ks stavebního materiálu  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 24.02.2013, 20:16:49
Spectral Starguider tenhle stoj je taky superovej překvapila mě odpružená kola z toho jsem byl odvařenej. Myslím že udělat mu nástavbu v zadu místo rampy a dát tři do kolony bylo by to vypadalo jako pěkná zásobovací kolona. Musím se podívat kde ho mám a oprášit ho  >:D

K těm stránkám uvažuji že udělám odkazy na vaše stránky případně pokud máte nějaký banner dal bych si ho tam. Něco jako mám já v odkazech. Co vy na to ?

Co základna? Jak ta se vyvíjí? Armáda není všechno. Je třeba mít zázemí na opravu jednotek atd. 
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 24.02.2013, 20:28:24
Citace od: Thrawn kdy 24.02.2013, 19:17:27
Citace od: znouzectnost kdy 24.02.2013, 18:16:01
Megacore je klasika a bestie veliká, budeš ho opravovat, nebo ho necháš nedodělaný  :)


Něco na něm chybí?  ???

Věž je otočená dozadu, kvůli magnetům, neustále to přitahovalo box.

Co se týče barev, ještě nejsem rozhodnut. Bud si tohoto nechám tak, jak je a postavím si nového ve správných  >:D barvách, nebo jej předělám.

Jasně že chybí, na jeřábu ukončení (černý slope inverted, jaký nevím), jinak můžeš vyjet ven s celým jeřábem a taky na mechanismu skla 2 červené grilly ;)
To víš když jich postavíš tolik co já tak takové detaily vidíš hned  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 20:54:24
Tak to se musím podívat, kam se to podělo.

Stejně mám v plánu, v době čekání na materiál, přetřiďovat sety. Rozebírat, doplňovat, co chybí a uskladnit v příšlušné krabičce a zip sáčcích  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 20:59:03
Citace od: Mtron kdy 24.02.2013, 20:16:49
Spectral Starguider tenhle stoj je taky superovej překvapila mě odpružená kola z toho jsem byl odvařenej. Myslím že udělat mu nástavbu v zadu místo rampy a dát tři do kolony bylo by to vypadalo jako pěkná zásobovací kolona. Musím se podívat kde ho mám a oprášit ho  >:D

JJ, nakonec si jich pořídím celou řádku. Některé budou mít zbraňovou nástavbu, některé prostory pro zásobování či převoz pěchoty, velitelské vozidlo atp. Líbí se mi jeho univerzálnost  :)

Citace od: Mtron kdy 24.02.2013, 20:16:49
K těm stránkám uvažuji že udělám odkazy na vaše stránky případně pokud máte nějaký banner dal bych si ho tam. Něco jako mám já v odkazech. Co vy na to ?

Dobrý nápad. Zkusíme něco vytvořit. ;)

Citace od: Mtron kdy 24.02.2013, 20:16:49
Co základna? Jak ta se vyvíjí? Armáda není všechno. Je třeba mít zázemí na opravu jednotek atd. 

Viz fotky na starém webu. Hlavní hangár je hotový, teď se maká na zázemí (ubytovny pro posádku, sklady atp.) a dalších hangárech. A jako vždy se čeká na materiál. Ubíjející. :(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 24.02.2013, 21:09:04
Citace od: Thrawn kdy 24.02.2013, 20:54:24
Stejně mám v plánu, v době čekání na materiál, přetřiďovat sety. Rozebírat, doplňovat, co chybí a uskladnit v příšlušné krabičce a zip sáčcích  :)

Když se budeš nudit stav se potřeboval bych to toky přetřídit, ale 300+ MOCů asi nezvládnu.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 24.02.2013, 21:12:05
Megacore má další chybějící dílky na přední masce http://www.peeron.com/inv/parts/2412a red 2 ks. A to jsem ho neviděl na živo  >:D Bude mu toho chybět víc.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 21:14:27
Citace od: znouzectnost kdy 24.02.2013, 21:09:04
Citace od: Thrawn kdy 24.02.2013, 20:54:24
Stejně mám v plánu, v době čekání na materiál, přetřiďovat sety. Rozebírat, doplňovat, co chybí a uskladnit v příšlušné krabičce a zip sáčcích  :)

Když se budeš nudit stav se potřeboval bych to toky přetřídit, ale 300+ MOCů asi nezvládnu.

To já bych se klidně stavil, ale bydlíš daleko  :(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 21:14:58
Citace od: Mtron kdy 24.02.2013, 21:12:05
Megacore má další chybějící dílky na přední masce http://www.peeron.com/inv/parts/2412a red 2 ks. A to jsem ho neviděl na živo  >:D Bude mu toho chybět víc.

To se najde, u mně se nic neztratí  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 24.02.2013, 21:16:44
Citace od: Thrawn kdy 24.02.2013, 21:14:27


To já bych se klidně stavil, ale bydlíš daleko  :(

Hodina vlakem od Prahy není daleko ;-)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 24.02.2013, 21:25:36
Citace od: znouzectnost kdy 24.02.2013, 21:16:44


Hodina vlakem od Prahy není daleko ;-)


Na to, abych se tahal s plným baťohem zpátky, je  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 24.02.2013, 22:44:59
Už jsem to tu nadhazoval. Cca za měsíc už konečně budu kompletovat sety a zatím jsem našel 6 Blacktronů. Zcela jistě dám dohromady komplet 2x 6812-1 Grid Trekkor, 1x 6851-1 Tri-Wheeled Tyrax, 1x 6887-1 Allied Avenger a 1x 6933-1 Spectral Starguider. Budu je potom nabízet. Pevně doufám, že tato ztracená enkláva Blacktornů poté najde u někoho nový domov jako součást velkého impéria :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Systematik kdy 25.02.2013, 08:35:52
Citace od: Futurion kdy 24.02.2013, 22:44:59
Už jsem to tu nadhazoval. Cca za měsíc už konečně budu kompletovat sety a zatím jsem našel 6 Blacktronů. Zcela jistě dám dohromady komplet 2x 6812-1 Grid Trekkor, 1x 6851-1 Tri-Wheeled Tyrax, 1x 6887-1 Allied Avenger a 1x 6933-1 Spectral Starguider. Budu je potom nabízet. Pevně doufám, že tato ztracená enkláva Blacktornů poté najde u někoho nový domov jako součást velkého impéria :)
Mám takový nesmělý dotaz, co Ice Planet 2002?
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Futurion kdy 25.02.2013, 09:23:03
Citace od: Systematik kdy 25.02.2013, 08:35:52
Mám takový nesmělý dotaz, co Ice Planet 2002?

Ten samý případ. Na těch jsme už přeci domluveni, že se ti pak ozvu  ;)

Pro doplnění - Ice Planet 2002 si pamatuju hůř, ale mám dojem, že mám 1x 6879-1 Blizzard Baron, 1x Ice Planet Scooter a 1x 6814-1 Ice Tunnelator.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 25.02.2013, 19:22:39
Citace od: Thrawn kdy 24.02.2013, 21:25:36
Citace od: znouzectnost kdy 24.02.2013, 21:16:44


Hodina vlakem od Prahy není daleko ;-)


Na to, abych se tahal s plným baťohem zpátky, je  ;D

Odpadků od mladého je dost, to můžeš v klidu odvézt.
Lego se do 1 baťohu nevejde, je ho tu tak 150 kg (odhadem)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.02.2013, 19:25:35
Citace od: znouzectnost kdy 25.02.2013, 19:22:39


Odpadků od mladého je dost, to můžeš v klidu odvézt.
Lego se do 1 baťohu nevejde, je ho tu tak 150 kg (odhadem)

Tak to si rovnou vezmu auto  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 25.02.2013, 21:39:40
Citace od: znouzectnost kdy 25.02.2013, 19:27:29


Tak to si rovnou vezmu auto  ;D


Po zimě  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 02.03.2013, 20:51:16
V galaxii se šeptá, že blacktroni mají veliké problémy.
Space police posiluje a konečně jejich teror ukončí  >:D

Podívejte se  ;)
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=191630
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.03.2013, 21:00:18
Je to pěkná loď, ale obávám se, že pro Blacktrony mého ražení moc hrozbou nebude. Nevšiml jsem si žádných obranných věží, a to by mohla být při náletů menších a rychlejších Avengerů a Intruderů osudná slabina. Přidal bych tam alespoň automatická otočná děla nahoře i vespod.

Jinak se mi loď líbí. Ty velké rakety, to jsou atomovky? Jestli ano, tak loď ukradneme, doplníme o Avengery a M:Tronská záležitost bude v podstatě vyřešena  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 02.03.2013, 21:03:59
Model není můj  :-[
Jen jsem ho objevil při serfování.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.03.2013, 21:26:55
Aha, ale je pěkný. Akorát pilotní kabinu bych tam řešil jako celek a ne jako čtyři samostatné kokpity.

No jen ať přiletí, ať je odkudkoli. Sestřelíme jí. ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.04.2013, 23:09:25
Nemyslete si, moji budoucí otroci, že jsme usnuli na vavřínech. Ne. Jen jsme museli řešit krizi na našich východních hranicích. Krizi značnou, ba horší, než všechny spojené síly M:Tronů, Space Police II a Futuronů dohromady. S těmi bychom bojovali raději.

Základna si vyžádala opravdu zásadní představbu v mém bytě. Vytrhané koberce, rozebraný nábytek, zlikvidovaná knihovna... a do toho ten zasr. <censored> modrásek...
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 29.04.2013, 17:29:14
Vytrhané koberce? Rozebraný nábytek? :o ;D To bude ta základna tak rozměrná?  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 29.04.2013, 18:51:05
Jenom se snaží kamuflovat skvěle provedený Mtronský útok. Proč jim neukážeš video záznam z boje? Panický úprk tvých jednotek :D Žádná morálka, žádný boj, prostě tam běhalo několik blacktronů bez velení. Hrůza. Po pár minutách jsme raději odletěli zpět na základnu.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 29.04.2013, 23:11:33
Replix Ne, kdepak, jen si buduju nový stavební prostor. Byt projde proměnami a zmizení koberce a nábytku je součástí, teď se mi to hodí, tak proč to zdržovat  :)

M:Tron Tihle byli silnější, početnější a vyzbrojenější. Ale podařilo se nám poškodit jejich mateřskou loď, takže jsme jejich útok oddálili. Pěchotu mají ale velmi silnou, silnější než my, i než máte vy.  :(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 30.04.2013, 15:40:24
Ahá, chápu, podmínky ke stavění jsou důležité:) Taky jsem se zrovna stěhoval do většího, abych měl alespoň trochu místa na stavění.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 01.05.2013, 19:28:18
Citace od: Thrawn kdy 29.04.2013, 23:11:33
M:Tron Tihle byli silnější, početnější a vyzbrojenější. Ale podařilo se nám poškodit jejich mateřskou loď, takže jsme jejich útok oddálili. Pěchotu mají ale velmi silnou, silnější než my, i než máte vy.  :(

To jsou výhovorky. Kde máš fotky základny? Kde máš fotky přestavby? Nic mic a o to je za měsíc výstava. Doufám, že tam budeš vystavovat. Nějak nereaguješ na téma společný projekt. Doufám, že nás nenecháš ve štychu.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 02.05.2013, 08:37:35
Mtrone nemaluj čerta na zeď. Tvá základna na  samostatnou výstavu stačí, ale škoda každého kdo se nepřidá.
Tak šup šup Thrawne pochlub se jak jde stavba z kostek, cihly nech až po Lipně  >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 05.05.2013, 22:08:58
Nenechám, nebojte.  ;D

Ale doufám, že nepočítáte s nějakým veledílem, je to moje první stavba a de facto se na ní účím. Už jsem to třikrát přestavoval. >:(

A to, že nejsem online. Jsem, ale pokud nechci přispět nebo odpovědět na SZ, tak se moc často nepřihlašuju. Pro přečtení příspěvků to není nutné, se neustále přihlašovat.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 31.05.2013, 00:07:38
Nastaly temné časy...

M:Tronská říše, kdysi symbol velikosti a stability, narostla do takových rozměrů, že se její sousedé začali obávat, kde až se rozpínavost M:Tronské říše zastaví. Když už její velikost dosáhla nesnesitelné úrovně, sešli se přední činitelé Galaxie na tajném místě, aby našli na tento problém řešení.

(https://lh3.googleusercontent.com/-1oYvfrZauaQ/UafII0PY2MI/AAAAAAAAAb4/_MP6EVLrRJI/s400/IMAG0983.JPG)

Rozhodli se, že M:Troni musí být zastaveni dříve, než bude pozdě. Tento náročný úkol svěřili jediné síle ve vesmíru, která ještě byla s to tuto hrozbu zastavit. Blacktronům. Ti nelenili a začali připravovat plány pro splnění úkolu.

(https://lh3.googleusercontent.com/-6LUuGcyZLxI/UafIJZjaBuI/AAAAAAAAAcA/Zo1maZIvRfg/s400/IMAG0987.JPG)

Nalezli místo, které se zdálo ideální k provedení akce, již nazvali podle báje z dávné minulosti lidstva operace Trojský kůň. Vybrali starý opuštěný důl a použili těžící a vrtací zařízení, kterým vytvořili tunel až k samotné m:tronské hlavní pevnosti. Jakmile byly přípravy dokončeny, začaly tunelem proudit vojska a připravovat se na největší úder na rudého hegemona.

(http://)

Brána pekla, zvaného válka, se začala otevírat...

(https://lh3.googleusercontent.com/-ypypb0uIUzo/UafIJ18YNzI/AAAAAAAAAcM/Yga9_CcZcT8/s400/IMAG0997.JPG)

(https://lh4.googleusercontent.com/-9h53OTHwFyc/UafIIOgkv-I/AAAAAAAAAbk/UC9Ux9ZGCMg/s400/IMAG0972.JPG)

(https://lh6.googleusercontent.com/-yJ_I7KloUwo/UafMZKy-WUI/AAAAAAAAAdI/B7gk8I4lr0I/s400/IMAG0974.JPG)

(https://lh6.googleusercontent.com/-UvrVMNtsqA0/UafNPZ8JQNI/AAAAAAAAAdQ/rtEex8T3KM4/s400/IMAG0990.JPG)

(https://lh4.googleusercontent.com/-5ShOfqaAPSM/UafIKOtk57I/AAAAAAAAAcU/-5SY3JR8b3M/s400/IMAG1001.JPG)

(https://lh3.googleusercontent.com/-2EJh9edenQ4/UafIKvzlyaI/AAAAAAAAAcg/VkChPzTs7RI/s400/IMAG1003.JPG)

(https://lh5.googleusercontent.com/-u-Zouj42h78/UafILF3NqJI/AAAAAAAAAcs/PegLmE8meB8/s400/IMAG1012.JPG)

(https://lh6.googleusercontent.com/-wB8o7uwwTHg/UafIK5FPwvI/AAAAAAAAAco/y0Ot4YNKRFU/s400/IMAG1010.JPG)

Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 31.05.2013, 00:08:36
Mno, to je asi tak všechno. První stavba. Zajímavá zkušenost.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 31.05.2013, 16:16:27
Bravůrně ukrytá armáda. Koukám, že Blacktrony používáš i k infiltraci >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 31.05.2013, 16:31:44
Citace od: Replix kdy 31.05.2013, 16:16:27
Bravůrně ukrytá armáda. Koukám, že Blacktrony používáš i k infiltraci >:D

Tak tak. Nejdůležitější role v útoku  >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 31.05.2013, 16:42:55
Dnes základničku vezeš na Lipno, nebo tam už jsi? ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: frantoka kdy 31.05.2013, 17:52:57
Nie som moc na space tému  ale toto máš veľmi pekné  ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 31.05.2013, 19:30:27
Stojím vedle toho a nic moc, nechal jsem zablokovat východ. Blacktoni mají smůlu. Utopíme je.

MTRON OUT
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 01.06.2013, 05:38:39
Ha ! Já říkal že Mtroni jsou prašivějšì, než se zdá
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.06.2013, 16:17:08
Má tam jen dva ukradené imperiální AT-RT tanky a jednu loď. Megacore má dva raketomety, každý se čtyřmi raketami. Navíc zeshora ho jistí elitní jednotky, ty posádky těch tanků lehce odstřelí. Snadná práce  ;D

Cesta k základně je otevřena. >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 05.06.2013, 21:25:09
Ticho před bouří, obě armády haraší zbraněmi, ale nikdo ten první krok neudělá, spousta špiónů, lstí a podlostí... a to je pánové vesmír a né Berlín  ;)

To CS jsou nestraní a pomáhají všem stejně  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 10.06.2013, 22:05:59
Ano, tu nestrannost jsme viděli a jsme za ní vděční  :)

Vzhledem k tomu, že M:Troni vyklízejí pozice a tato Galaxie je konečně volná, rozhodli jsme se trochu změnit architekturu našich staveb. Stavíme první budovu, která nebude ukrytá, ale bude naopak veřejným symbolem naší přítomnosti a moci.

Momentálně vyrazilo od různých obchodníků několik lodí s potřebnými surovinami. Jakmile dorazí a začne se stavbou, budeme prezentovat stavbu v intergalaktických médiích. Přesto, že je velká část našich sil zaměstnána přípravou závěrečného útoku na poslední M:Tronskou základnu v této galaxii, máme u stavby tolik vojska a stíhací podpory, že Vám budeme moci ukázat stavbu v jejím průběhu, nikoliv až jako celek. Bez obav z jakéhokoliv nepřítele. >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 10.06.2013, 22:22:26
Máte naši podporu lorde. Nyní může započít výstavba skutečného impéria a náš národ poroste do obrovských rozměrů. Veškeré technické vymoženosti jsme ochotni sdílet a tak se podílet na výstavbě moderní civilizace.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 27.10.2013, 10:15:02
Zahájena výstavba Blackhole II.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 27.10.2013, 10:21:10
Hodně zdaru. A prosím tě mákni na tom ať je to lepší než co jsem stavěl teď já OK?
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 27.10.2013, 10:24:34
Citace od: Mtron kdy 27.10.2013, 10:21:10
Hodně zdaru. A prosím tě mákni na tom ať je to lepší než co jsem stavěl teď já OK?

Díky, tobě taky. Lepší? No to nevím, tebe je težké překonat. Ostatní taky  :-\
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 27.10.2013, 12:40:00
Ať jde stavba od ruky a nech tam proniknout nějakého špióna ať vidíme postup...
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 27.10.2013, 20:00:30
No možná vám sem bude umisťovat fotky kapitán Magenta (kdopak ví?).
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 21.03.2014, 13:52:16
Tak první výsledky stavby, než došly kostky:

První budova - rozestavěná rafinérie na cranerit. Ještě přidám interiéry, střechu a možná další patro. V plánu jsou celkem dvě propojené budovy - rafinérie a obytné prostory
(http://img15.rajce.idnes.cz/d1501/9/9568/9568121_473011a989c0dec08ba7ae71bfdbdba0/images/Blackholerafinerie.jpg?ver=0)

Východní část základny s parkovištěm pro mineclawlery, s doky pro lodě a bránou
(http://img15.rajce.idnes.cz/d1501/9/9568/9568121_473011a989c0dec08ba7ae71bfdbdba0/images/Blackholevchodnbrna.jpg?ver=0)

Stavba je tak z 1/3 hotová, musí se dostavět druhá budouva, propojit, dostavět valy, propojit, položit podlahu, dodělat detaily. No je toho dost, ale bude-li včas materiál, tak to bude OK.

Teď čekám na materiál :(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 21.03.2014, 14:12:39
Tady ještě pohled na bránu a val zepředu

(http://img15.rajce.idnes.cz/d1501/9/9568/9568121_473011a989c0dec08ba7ae71bfdbdba0/images/Blackhole_vstup_II.jpg?ver=0)

A pohled na dispozici budovy v rámci celé základny
(http://img15.rajce.idnes.cz/d1501/9/9568/9568121_473011a989c0dec08ba7ae71bfdbdba0/images/Blackholeopengate.jpg?ver=0)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 21.03.2014, 16:06:31
Interiér rafinérie

(http://img15.rajce.idnes.cz/d1501/9/9568/9568121_473011a989c0dec08ba7ae71bfdbdba0/images/Blackholerafinerieinterier.jpg?ver=0)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 26.03.2014, 20:43:48
Není ten stůl poněkud malý?  ;)
Jinak pěkné, snaž se, já už mám první základnu hotovou, druhá ještě potřebuje pár úprav.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.03.2014, 10:55:55
Jo, je malý  :(

Původně jsem stavěl jen na plochu 2x2x48 studů s tím, že na zbývající ploše bude most a skála, ale nakonec jsem to protáhl na 3x2x48 a zjistil jsem, že tím jsem skončil, víc už se na stůl nevejde.

V tomto týdnu došel další materiál, opět mám dva dny volna, tak s tím snad trochu pohnu  :) Bude to jen taková malá základna na zpracování cranteritu. :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 28.03.2014, 13:16:51
Ono se to nezdá, ale je to poměrně velké:) Teda alespoň vedle té mojí malé nudle. Ta úložna canerritu je fajn. Líbí se mi, že je jakoby v suterénu. Docela mám problémy s interiérem. Koukám, že ty takový problém nemáš:) Budeš mít všude nějaké dveře, nebo spíše průchody? Celkově se mi stavba líbí, jen se musím přiznat, ta zeď , kterou máš na ochranu před M-trony bych z venkovní strany trochu zkrášlil a udělal třeba linku bílé barvy + římsu, ale to už je na každém z nás. Naopak využití plochy je bezvadné. Ten vnitřek, zakomponování přistávacích ploch, to vše se mi docela líbí. Fandím ti kolego.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.03.2014, 14:21:25
Díky, ono toho kvůli tomu bordelu ještě moc vidět není. Detaily teprve přijdou, napřed stavím hrubou stavbu a pak ji částečně rozeberu a doplním detaily typu průduchy, různé hrboly, nápisy atp. A taky potom vím, kolik mi na to "vyblbnutí" zbývá kostek a co si můžu ještě ze zbývajícího materiálu doplnit. Teď mi přišel asi nejzásadnější dodávka, a to podlahové dlaždice, alias 2x2 black tile (706 kusů) a bílé prvky na rozbití té černé a tady se teprve uvidí, jestli to bude stačit na to, co bych rád.

Zdi samotné ještě doznají změny, zřejmě je snížím na úroveň jednoho patra. A přistávací plocha asi taky dozná změny, nejspíš ji zvednu nad úroveň parkovací plochy.

Ale to uvidím, teď mi přišel materiál, musím jej zkontrolovat a roztřídit.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 28.03.2014, 14:29:27
Už teď ti docela závidím, že máš tolik dílků. Jak já bych stavěl. Mám absťák a dílu málo  ;D Těším se na konečný výsledek.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.03.2014, 14:35:22
Citace od: Replix kdy 28.03.2014, 14:29:27
Už teď ti docela závidím, že máš tolik dílků. Jak já bych stavěl. Mám absťák a dílu málo  ;D Těším se na konečný výsledek.

No zase tolik ne, to jsem všechno nakoupil teď a kvůli tomu nemám pomalu ani na chleba  ;D

V porovnání s jinými, zkušenějšími, staviteli nemám nic, co by stálo za zmínku  :'(

Ale to přijde. Už mám plán, jak postavit základnu příští rok, tentokrát i s dolem. Ono nejlepší na tom stavění je, že čím víc stavíš, tím víc se toho naučíš. Už na Blackhole I jsem se toho naučil spoustu, ale tady toho je ještě víc. Ještě teď člověk objednává spoustu zbytečností, namísto skutečně potřebných kostek. Teď už vím zase o dost víc, jaké dílky si shánět a syslit a jaké se dají nahradit ze stávajících zásob. Blackhole III už by možná mohla být i k světu  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 28.03.2014, 14:43:52
Docela se ztotožňuji s tím co píšeš. Taky jsem nakoupil hodně, zatím, zbytečných dílů i když určité plány jsem s nimi měl a časem je i využiji. Pořád je čemu se učit. Hodně mě zajímá jaké máš vize se vzhledem dalších základen. Mnohé věci inspirují. Právě jsem si stáhnul program blender a učím se s ním. Snad mi pomůže s navrhováním vzhledu dalších budov. Ještě jsem se chtěl zeptat. Už máš toho nejnovějšího blacktronského droida? Moc vidět nikde není.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.03.2014, 15:18:31
Myslíš toho z poslední CMF série? JJ, dva kousky mám. Zatím jsem jich moc nenakupoval, jeden má hodnotu cca 15 až 20 dílků, takže teď mám útrum  :'(

Vize jsou různé, Blackhole III bude asi základna s dolem a přístavem, plus s odbavovacím centrem. Ale zvažuji ještě jeden koncept základny, uvidím, kolik se mi do dalšího roku podaří sehnat dílků. Pak by to bylo něco netradičního  ;D Ale nejspíš to vyjde až na ten další rok. :(

Co lodě, uvažoval jsi o stavbě nějakých? Moc se mi líbil tvůj robot, myslím, že nějaká stíhačka nebo loď od tebe by mohla být velmi zajímavá a nejsou ani tak nákladné.  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 28.03.2014, 16:12:56
A já myslel, že ten robot je jen takový omyl :D No tak určitě chci postavit i pár lodí, ale to vše závisí na velikosti přistávacích ploch, které chci mít na budovách. Ze začátku budu asi stavět spíše takové malé lodičky ve formě městských vozítek. A vozidla, tak ty mám taky v plánu (čtyřkolky, pásové vozidla.. možná vznášedla a stroje na frontu, tak určitě bych nějaké chtěl. Nejprve však stavím budovy, abych dle toho přizpůsobil velikosti strojů.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.03.2014, 18:02:46
Ne, kdepak, ten robot se mi líbí.

Když tak nad tím uvažuji, tak bych možná mohl příště postavit zbrojní továrnu  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 28.03.2014, 22:15:30
pořádná zbrojní továrna je třeba věc, na kterou si zatím netroufám. Výrobní linky mi příjdou hodně složité. pokud se do toho pustíš, tak jsem hodně zvědavý na výsledek >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 04.05.2014, 19:44:12
Tak jsem udělal pár fotek novinek na stavbě.

Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 04.05.2014, 20:11:45
na druhé fotce jsou mycí boxy ? Nebo co to je.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Kuba kdy 04.05.2014, 20:17:37
Nejsou to stázové komory? nebo jak se tomu říka? :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 04.05.2014, 20:29:56
áááá už jsem to pochopil to jsou klonovací komory  ;D ;D ;D vtipné
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 04.05.2014, 20:33:22
JJ, přesně tak. Rodí se v nich Blacktroni IV  :)

Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 04.05.2014, 20:35:42
Akorát mám obavy, jak to bude vidět, až to zastřeším. Ale Blacktron v průchozí lávce z klonovací místnosti do místnosti na třídění craneritu, je vidět celkem dobře, tak uvidím.

Nicméně do příště musím nějak zmáknout vnitřní osvětlení, aby byly interiéry dobře vidět.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 04.05.2014, 20:48:40
Tady je ještě pohled zepředu. Přemýšlím, že tam místo obranné zdi dám jen plot. Vzhledem k velikosti celé základny mi tam ta zeď moc nesedí. Minimálně nesmí být tak vysoká, jako v první verzi. :-\
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 04.05.2014, 20:51:55
He he, teď mně tak napadlo, tohle by už mohlo splňovat podmínky zápisu do Space mapy (http://spacemap.artpeter.net/), ne?  :)

EDIT: Jo, tak ne, ještě musím postavit loď.  >:(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 05.05.2014, 18:15:02
Tak takhle vznikají Blacktroni:) Je to zajímavý poznatek  :D Jen, aby se klonování nezvrtlo a nevytvořil si nějakou zmutovanou obludu ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 10.05.2014, 10:29:57
Přemýšlel jsem co s novým CMF Blacktronem a napadlo mně udělat z něho robota lovce, inspirovaného Darthem Revanem. Slouží k vymáhání pohledávek, plnění speciálních úkolů a trestání zrádců.

S tím, že výzbroj bude mít samozřejmě jinou. :)


Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Icewalker kdy 10.05.2014, 12:12:32
Odkud je prosím to torzo blasktronského lovce? Toto neznám... :o
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 10.05.2014, 22:41:14
Citace od: Icewalker kdy 10.05.2014, 12:12:32
Odkud je prosím to torzo blasktronského lovce? Toto neznám... :o

Poslední CMF Blacktron. Viz odkaz http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?M=col166
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 11.05.2014, 17:17:25
Jeden z nejlépe vypadajících minifígů vůbec. Hodně se mi líbí, opravdu hodně.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Icewalker kdy 11.05.2014, 22:39:49
Citace od: Thrawn kdy 10.05.2014, 22:41:14
Citace od: Icewalker kdy 10.05.2014, 12:12:32
Odkud je prosím to torzo blasktronského lovce? Toto neznám... :o

Poslední CMF Blacktron. Viz odkaz http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?M=col166
Áha! To jsem se nechal napálit. Vždyť ho mám, jenomže stále s tím oblečkem, takže si vzhled nepamatuju. Díky za info :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 12.05.2014, 01:21:56
JJ, ten CMF minifig je hodně povedenej. Blacktroni mají opravdu v TLC své fanoušky  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 29.05.2014, 22:40:48
Tak poslední fotky před dokončením. Trochu jsem to celé předělal, ale jen v detailech. Ještě mi zbývají brány a nájezd k M:Tronovi, což udělám na místě.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 29.05.2014, 23:23:41
A ještě ještě jedna fotka. Omlouvám se za kvalitu, fotím to teď foťákem z mobilu.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 30.05.2014, 19:26:09
tak už vím u koho jsou všechny ty TNG panely:) ;D kvalita poslední fotky je hodně špatná, rozmazaná což je škoda, protože taková dějová část zásahu policie se mi hodně líbí, pokud jsem to tedy poznal správně:) Paráda, až jsem si povzdechl nad skutečnou realitou, že by to chtělo sehnat kapitál na dílky. Mé srdce touží po dalším stavění.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Togaran kdy 01.06.2014, 20:04:49
Na výstavě vypadala základna dobře :) Oproti minulému roku si ji hodně vylepšil. Líbí se mi uspořádání přistávacích ploch a opravna na Spectral Starguidery. Co bych upravil je možná přidat trochu bílé, nějaké ornamenty nebo členitost stěn.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 01.06.2014, 22:10:33
Díky moc. Po Lipně celou základnu rozeberu a na další postavím zbrusu novou. S tou bílou je to naprostý fakt, takže ji tam určitě nějakým způsobem doplním. :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 01.06.2014, 22:23:30
A black hole bude ještě větší a doufejme míň černá...
Takhle nahání moc strach  >:D

Škoda, že nejsou vidět interiéry, chtělo by to nějak vymyslet ať je tam víc vidět...
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 01.06.2014, 22:24:49
Citace od: znouzectnost kdy 01.06.2014, 22:23:30
A black hole bude ještě větší a doufejme míň černá...
Takhle nahání moc strach  >:D

>:D >:D >:D

Bude to přímo hlásná trouba blacktronské moci  ;D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 01.06.2014, 22:26:11
Cestou domů jsem dostal nápad, jak udělat novou základnu. Hlavní stavební práce začnou po návratu materiálu z Blackhole II.

Nyní zahájena stavba, na Lipně avizované, opevněné rafinerie.
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.06.2014, 11:54:03
Citace od: Replix kdy 30.05.2014, 19:26:09
tak už vím u koho jsou všechny ty TNG panely:) ;D kvalita poslední fotky je hodně špatná, rozmazaná což je škoda, protože taková dějová část zásahu policie se mi hodně líbí, pokud jsem to tedy poznal správně:) Paráda, až jsem si povzdechl nad skutečnou realitou, že by to chtělo sehnat kapitál na dílky. Mé srdce touží po dalším stavění.

Tak zásah Space police tam nakonec není, protože jsem byl umístěn jinde a už to k tomu tak nesedlo. Z té druhé strany, která je nyní viditelná, je totiž menší nástupní prostor pro útok. Ale nevadí, byl to jen náznak povzdechu, že se kapitánu Magentovi a jeho rodu nikdo nevěnuje  :(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: znouzectnost kdy 02.06.2014, 13:25:35
Příští rok ti postavím nějakou SP1 základnu a pochytám pár blacktronů  >:D Objednal jsem pár červených skel
http://www.bricklink.com/search.asp?colorID=17&itemID=68057 
modré kostky jsou z aukce taky tak se bude základna dobře stavět
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 02.06.2014, 15:22:19
Citace od: znouzectnost kdy 02.06.2014, 13:25:35
Objednal jsem pár červených skel
http://www.bricklink.com/search.asp?colorID=17&itemID=68057 
modré kostky jsou z aukce taky tak se bude základna dobře stavět


To se někdo má s těmi skly. :-[

Aukce byla dobrá, hodně materiálu za málo peněz  :)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 11.06.2014, 23:08:43
Tak díky Hacislavovi je zde první fotka Blackhole II. Druhá je komplexnější, ale bohužel již za sklem.

Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Replix kdy 13.06.2014, 22:15:30
vypadá to dobře ;)
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 16.10.2014, 23:25:19
Ahoj,

asi jste si všimli, že jsem se tu neukazoval.  :-\ Blacktroni mají pracovní úkol, finišujemje jednu záležitost a do konce roku to bude bída. Ale chodí mi na maily info o soukromé zprávě, takže kdybyste někdo něco potřeboval urgentně řešit, tak stačí poslat SZ a já se na to mrknu. Jinak sem budu chodit sporadicky, tohle vážně musíme dodělat. :-\

Ke všemu dalšímu se vyjádřím postupně. ;)

Díky za pochopení.

Thrawn
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 26.10.2014, 00:35:22
Zřízeno Ministerstvo propagandy. Jeho první počin najdete zde. ;)

http://blacktron.weebly.com/

Stránky jsou ve stavu rozpracovanosti. Jsou tam vidět i detaily z Blackhole II a scénka, která tam nakonec vůbec nebyla.

Nejnovější zpráva, další obchodní loď s materiálem na Blackhole III je na cestě. >:D
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Mtron kdy 26.10.2014, 07:18:45
Jsem se s chutí začetl do tvých stránek a jsem velmi rád, že si je zpracoval takovým stylem. Dává to další náboj vývoje našich nespřátelených rodů. Nové potyčky a výstřelky na poli technologií a bitev nebudou dlouho čekat.

Mám jeden návrh? Dám si na svůj web tvůj odkaz stránek, případně nějaké logo či banner. Tak, aby se mohli lidé více zapojit do našich příběhů.


MTRON FOREVER
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: peter kdy 26.10.2014, 08:54:31
Chtěl jsem přidat odkaz tvých nových stránek i na SpaceMap (http://spacemap.artpeter.net/), ale zjistil jsem, že galaxie vašeho rodu je zcela prázdná :'(
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Togaran kdy 26.10.2014, 11:15:23
Super  :)
Líbí se mi, že i když jste s Mtronem proti sobě, tak táhnete v příběhu za jeden provaz. Oba těžíte crannerit.

Jak máš naplánovanou Blackhole III? máš nějaký náčrtky už?
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 26.10.2014, 15:16:14
Jsem rád, že se vám to líbí, určitě přibude sekce odkazy a jednotky. Taky sekce novinky, která bude mít za cíl informovat o akcích Lego a odkazovat vždy na informace z Kostek. Zároveň bude naše ministerstvo propagandy informovat a reagovat na vámi zveřejněné informace o vašich nových úspěších a projektech  >:D

Cílem je to, o čem jsme se M:Trone bavili  ;D

K Blackhole III. Přibližnou představu mám, ale rozkleseno ještě nic. Uvidím, jak to dopadne s prvním kouskem stavby. Zatím jsem si jen ujasnil, že bude základna částečně zapuštěná v zemi, což v našem případě znamená, že budou vidět povrchové stavby a naznačeny ty podzemní. A bude rozebíratelná na jednotlivé baseplaty 48x48, posledně jsem měl s transportem dost problémy. Rád bych, pokud to bude možné, rozšířil délku základny, min. o další baseplate 48x48. Možná i víc, ale vše záleží na poskytnutém prostoru a hlavně na financích na materiál. Ale už jsem si ho nakřečkoval dost alespoň na tu další baseplate na délku.

Petere, jak to myslíš s tou Space mapou? Já vím, že nesplňuji podmínky umístění minimálně v absenci transportního prostředku, na čemž už se pracuje, jinak snad už nic?
Název: Re: (Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 28.10.2014, 00:00:55
Tak, přidána sekce odkazy. Pokud máte někdo odkaz, který by tam podle Vás měl patřit, pošlete mi jej na SZ. Díky!  :)
Název: Re:(Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 06.07.2019, 16:49:44
Blacktroni se vrací. Již brzy.

Úspěch jednotlivých blackbaronů mě nijak neuspokojil.

M:tronské impérium leží ladem. Vzduchoprázdno. Je třeba jej zaplnit.

Sláva Blacktronům! Sláva Johnu Blackovi!
Název: Re:(Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Hacislav kdy 06.07.2019, 21:38:06
Návrat straceného syna, super...
Název: Re:(Vlastní) Blacktron Empire
Přispěvatel: Thrawn kdy 15.02.2022, 00:31:04
Zdravím všechny,

dneska jsem zjistil, že můj starý web (https://blacktron.weebly.com/o-naacutesabout-us.html) stále existuje.

Jen takový výkřik do temnoty vesmíru  :)