Star Wars

Založil Darth, 30.10.2012, 23:45:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

STARHAWK

Faire:
Mozno citas zle analyzi :) Ja som teda zatial nevidel tie na nejakych prestiznych strankach, ktore by za velky faktor dali rozdelenie fandomu na 50/50 skrz TLJ -> coz je podla mna velky faktor
92% pre TLJ sposobil ze ta druha polovica fanuskov im proste prestala verit a teda cakali az do vydania recenzii od menej zaujatych ludi
Zapadniary sa ohabaju Cinemascore a ked som zacal studovat co to vlastne je tak som zistil ze:
1) je to len z prveho premietania filmu, cize z ludi co su natolko nadseny pre film ze nan idu hned v piatok
2) navratnost tych dotaznikov je 65% s 6% chybovostou
3) vecsina blockbuster filmov za posledne roky dostala A alebo B hodnotenie
Zdroj: https://en.wikipedia.org/wiki/CinemaScore

Cize pre TLJ cinemascore A znamena ze 59% ludi co to videli hned na otvaracku povedali ze je to dobre, teda 41% sa ani neobtazovalo odpovedat alebo boli nasrany a nechceli odpovedat
To by inak stale mohlo sediet na vysledne 50/50

Ano hodnotim to ak SW fanusik - to su ty ludia co udrzuju SW pri zivote uz 40rokov a kupuju si kazdu blbost na ktoru daju nalepku SW (pomaly aj toaletny papier) a prave preto sa zo SW stal marketingovy gigant, ktory ale momentalne updata - hlasene bolo 40% znizeny dopyt po SW hrackach zo strany predajcov - twda predajcovia vidia ze uz sa im SW nepredava, tak ako kedysi a objednavaju od vyrobcov preto menej - o tom ze zakaznik kupuje o ovela vecsie percento ako 40% menej SW produktov vidime v regaloch kde SW veci sa nepredavaju ani v 50% zlavach

Ako je bezny divak verny SW znacke vidime na novej trilogii z 2 Miliard na 1.3 Miliardy pri skoku z Ep7 na p8 a moja predikcia pre Ep9 je, ze to bude na urovni 700Milionov (o rok a pol sa k tomuto vratim ci som mal pravdu)

Solo ukazuje aj co spravi SW film bez SW fanusikov. Taktiez sa asi zhodneme ze metu nad 1Miliardu dosahuju filmy vdaka opakovanemu zhliadnutiu (pokial niesu technologicky priekopnik ako Avatar vo svojom case) a opakovane zhliadnutie bezny divak nedava, kdezto fanusik ano.

Ako sa analytici pletu uvidime na E9 a sledovanosti novych serialov hraneho a animovaneho a pokracujucom trende slabych predajov SW merchandisingu. To sa este len potom budu ludia pytat kde soudruzi z NDR udelali chybu.
Samozrejme ze teraz nemozu analytici spustit negativnu vlnu na Disney - chysta sa velky obchod FOXu.

Hodnota znacky - este raz 40% znizenie objednavok SW merchu sa ti nezda ako znizenie hodnoty znacky ???
Akciove trhy sucasnosti zu mi niekedy zahadou - EA vydalo prepadak SW hru, maju na krku vysetrovanie pre legalnost ich hier cena akcii im klesla zo 120 na 100 po tom ako EA BF2 prepadal v predajoch a celej situacii okolo lootboxov a cuduj sa svete su zas na 135 - nechapem zaco ? SW licenciu dovrzavaju, ich 1/3 prijem su lootboxi ktore im idu tipnut a pred sebou maju dalsi prepadak vo forme Anthem, tak netusim ako sa moze srobovat cena tych akcii hore
Disney ma aspon tu vyhodu, ze uz pohltil viacero znaciek, takze to ze jedna ide dolu vodou sa da prekryt tym ze IW sa ide zaradit do klubu filmov, ktore zarobia 2 miliardy.
A ako som spomenul, zrovna teraz sa im nehodi aby im akcie padali dole kvoli kupe FOXu/niektorych ich divizii.
Zalezi od toho ci TLG ma gule a chce nieco vytazit z tejto situacie - predstavme si zlacnenie SW setov, citelne a bude to dane na vrub lepsie dojednanym licencnym podmienkam -> kludne nech si to zaobalia do PR pozlatka a spravia z toho obojstranne vyhodnu dohodu o dlhorocnom partnerstve a prosperite oboch znaciek

Matthes_CS
Sabacc je nieco ako poker v SW universe
tu su nejake mozne pravidla napr
http://sabacc.sourceforge.net/rules

Kessel Run - Han v 4ke pouzil parsec uz ani neviem preco to Lucas dal a potom sprska od ludi ze to nie je jednotka casu ale dlzky, tak sa mily nerdi zobrali a vymysleli teoriu e cesta na Kessel je komplikovana kvoli ciernym dieram a inym obtiazam a da sa tam ist bud dlhou cestou ale bezpecne alebo riskovat a skracovat si to -> tato teoria sa celkom ujala a spravila z pociatocnej chyby v scenary nieco co sa da vysvetlit

L3 je uplne SJW a jej sceny mohli byt bud vystrihnute alebo prerobene v pripade ze tvorili podstatny dej
apel na bitku robotov - vystrihnut
kiddy pocas cesty k Falconu - vystrihnut
vylevy s Qi'rou ohladne chlapov - vystrihnut
vzbura droidov - prerobit, potrebujeme rozptilenie, L3 otvor cely otrokov - to by ich mohlo zabavit
smrt L3 - Lando nebude plakat jak baba kvoli droidovy ktory mu liezol na nervy - nabehne drapne hlavu lebo su tam cenne mapy a pada prec
Inak zaujimave ako sa snazia navodit tu istu suaciu s uplne opacnym vysledkom. R1 - smrt K2 - ta scena ma grady a clovek sa neubrani slze. smrt L3 - clovek a tesi ze konecne ten debilny droid bude drzat hubu (to asi nebol zamer tvorcov, i ked su tu teorie o povodnych reziseroch ze L3 je doslova parodia na KK a scena mala presne vyvolat ulavu ze SJW kliklun bol umlcany a RH to uz nedokazal vystrihnut odtial)

Ja som bol na TFA na predpremiere na dabingu v nasom strednom mestecku a sala bola vtedy plna, nie to nebolo dabingom.
Vtedy este boli predpremiery o polnoci, teraz uz to dali na 20:00 aby to mohli vidiet aj decka a ajtak nepomohlo.

V jazyku shyriiwook sa rozpravali asi preto aby ich straze nepoculi ako sa dohovaraju, ale neviem rpesne co tam kecali bo titulky som nevidel na tom cam-grabbe.


Zoufalec
Ano a nie je nas malo, pridali sme svoju cast k Solo prepadaku (nehovorim ze hlavnu). Ci sa disney z toho pouzi zalezi uz len na nich. E9 ukaze (na tu nepojdem do kina)
Sola som zatial v kine nevidel, len na nete a kedze to nebolo tak uzasne tak nemam nutanie to vidiet v kine. A toto bohuzial budem robit aj s dalsimi SW filami. Proste ist do kina, zaplatit a odist nasrany uz nemienim zopakovat. Pri inych filmoch mi to tak nevadi lebo nad nimi mavnem rukou lebo tie filmy pre mna neznamenaju nic insie ako zabavu a ak bol zly - pustim to z hlavy. novy Blade Runner a vobec nenadchol ale zily mi to netrha.

Faire

Co se skóre týče, vycházel jsem z Rotten Tomatoes: https://www.rottentomatoes.com/m/star_wars_the_last_jedi/. Je tam 91% od profesionálních kritiků, ve srovnání s prequely, které mají skóre mezi 66% a 79% (ROTS). Pro srovnání Deadpool 2 a Infinity War mají obě 83%...

Přijde mi trochu fascinují, že předpokláš zaujatost u lidí, kteří se en bloc profesionálně živí hodnocením filmů a v průměru nemají k SW žádný zvláštní vztah. Chápal bych, kdybys říkal, že jejich názor není relevantní, protože nechápou jak má fungovat SW film. Ale Ty ve skutečnosti používáš tuto úvahu:

TLJ je objektivně strašný film => kritici, kteří jej hodnotí jinak, jsou zaujatí => téměř všichni filmoví kritici jsou zaujatí a úmyslně nadhodnocují TLJ - aniž by k tomu měli jakoukoliv motivaci... Přitom occamova břitva vede k názoru, že TLJ je dobrý film (proto ho tak kritici hodnotí), který se současně nelíbí nikoliv nevýznamné části SW fanoušků.

Disney nemá šanci podstatně ovlivnit to, jestli jim budou padat akci nebo ne. Ty jim prostě padat budou, pokud SW bouchnou, což se zatím nestalo. Jeden neúspěch u tak silné a etablované značky nic moc neznamená, průser by byl, kdyby podobně dopadla E9.

Předpovídám, že ke snížení ceny SW setů v US nedojde, pak se taky můžeme podívat, jak to vyšlo :).

Jinak mi přijde trochu divný postoj "nové filmy se mi nelíbí, tak si je jen stáhnu", nějak by mi přišlo konzistentnější si je nestahovat, nebo alespoň zaplatit za nosič :). Ale to je hodně OT.

Matthes_CS

Na E7 jsem byl den nebo dva po premiéře a na dabingu bylo tak maximálně 30 lidí, podobně E8 a RO (na něm sem byl opravdu hodně pozdě po premiéře), takže sem to bral stejně i u Sola.

Myslím, že stráže i kdyby ho slyšeli, jak ho přemlouvá, tak by jim to bylo jedno, kdyby viděli, že ho neposlouchá, naopak, že se s ním dokáže domluvit v jeho řeči by mě asi upozornilo, že by se mohli domluvit.

S tím SJW je to těžký, kdyby to nebylo teď tak rozšířený, tak by to asi bylo normální, třeba ve Futuramě tomu asi nikdo neříká SJW.

"Nové filmy se mi nelíbí, tak si je jen stáhnu" bych spíš řekl, že myslí: "Nejdřív si ho stáhnu a kdyby se mi líbil, tak pálím do kina" co sem pochopil, což chápu, protože, jestli se mu předchozí filmy nelíbili, tak nechce utrácet za další film, který by se mu mohl nelíbit. Sice je to trochu zvláštní přistup, ale platit až podle toho, jak se film líbil nejde :D

STARHAWK

Fair
Dam otazku do plena takto. Kto su ty kritici a cim sa zivia / kto ich plati? Nie su to nahodou ty ludia, co dostavaju pozvanky na premiery na cervenom koberci kde su aj filmove hviezdy ? Stretnu sa s hercami, uvidia film nikolko dni pred verejnostou a mozu o nom pisat/robity YT videa z coho maju financny prospech. Ak by nejaky kritik permanentne zvrzaval recenzie filmom na ktore je pozyvany, myslis ze by dostaval tieto pozvanky na cerveny koberec aj nadalej ?

TLJ je objektivne 50/50 film. Ak by to tak videli aj kritici nemal by som problem. Neviem co chcu kritici hodnotit. Pre koho je ten film ? Pre kritikov alebo pre publikum, ktore si potom na zaklade toho filmu ma kupovat dalsi mechandising a pridruzene produkty?
Preto ma uz nazor kritikov vobec nezaujima pri SW filmoch.

Priklad s EA akciami som dal. Nechapem kto a ako ovlivnuje ich akcie a co vplyva na cenu ich akcii. Podla zdraveho rozumu by mali ist dole a takyze pojdu hned ako vydaju najblizsi svoj titul v ktorom zas len budu chcet zmykat penazenky a hra samotna bude zla, nedorobena.
Neviem ci uplne podobne dopadne aj E9, tam este je moznost pre 800 Mil, predsalen polka ludi cize 1/2 z 1.3 MLD to zboznuju takze na to pojdu ale rozhodne to nezaroby viac ako 1.3 MLD respektive by museli ten film spravit na 150% a muselo by to posobit ako samostatny film - teda ak si clovek nepozre 8ku tak zo 7 na 9ku by mal vediet preskocit ale podla sucasnych trendov vidim ze Ray ostane Mary Sue a SJW sa tam bude nadalej cinit a to teda TLJ hejterov nepritiahne do kina ani omylom.
Pozret si Sola inak bol jediny spolahlivy sposob ako zistit ci sa mi paci alebo nie a ver mi ze ak by bol 100% dobry ako R1 tak uz som ho k dnesnemu dnu videl aspon 5x s permanentkou na mesiac.


Ravenhorn

No a pak jsou tu právě lidi jako já, kterým se nové Epizody líbí velmi, RO je taky pro mě film za 10/10* a na Solovi jsem byl už 2x.

Proč má Solo tak nízké zisky nebudu tu rozepisovat, ale EP 9 určitě dá přes 1 miliardu, to je na 100% jisté.

Castle, Pirates a Star Wars.

Faire

Ano, protože jinak ztratí důvěru, čtenáře, příjem z reklam = konec  (pokud neboduje jiným způsobem, jako u nás třeba Spáčilová). Navíc i kdybys měl pravdu, tak to bude těžko vysvětlovat, proč má Solo o 20% méně, stojí za ním stejný gigant ;) (a ne, rozdíl není daný tím, že by Disney byl motivovanější tlačit hlavní sérii - Solo je, pokud se nepletu, nejdražší SW film v historii, takže tam měli motivaci velmi silnou). A už vůbec to nevysvětlí, proč má řada velkých a drahých filmů velkých studií mizerné kritické hodnocení...

Argument film pro kritiky / publikum je hodně omšelý, obvykle se jako protiargument vytahují Babovřesky... Navíc je úplně mimo v případě SW, které mají k Artu asi stejně daleko, jako filmy Stormy Daniels :).

A to je k diskuzi asi všechno, o definici Mary Sue, SWJ ani tvorbě cen na akciovém trhu se mi nijak zvláště bavit nechce. Myslím, že jsme oba řekli, co jsme mohli, a nechal bych to spát.


STARHAWK

Citace od: Faire kdy 06.06.2018, 19:24:45
Ano, protože jinak ztratí důvěru, čtenáře, příjem z reklam = konec  (pokud neboduje jiným způsobem, jako u nás třeba Spáčilová). Navíc i kdybys měl pravdu, tak to bude těžko vysvětlovat, proč má Solo o 20% méně, stojí za ním stejný gigant
Uz aj kritici pochopili, ze s TLJ prestrelili a ta druha polovica SW fanusikov v nich stratila doveru. Preto sa radsej pri hodnoteni Solo drzali trochu na uzde. Nikto z tych povodnych co sli na premieru nepustal do sveta spravu, ze je to totalny brak. Vsetci boli +- na rovnakom hodnoteni 7/10 , pre mna je Solo 5/10 kde TESB a R1 su 10/10.
Takze dat 7/10 je trochu menej okate a pritiahnute za vlasy ako keby dali 9/10 - to uz by stratili doverihodnot uplne.

Citace od: Faire kdy 06.06.2018, 19:24:45
Argument film pro kritiky / publikum je hodně omšelý, obvykle se jako protiargument vytahují Babovřesky... Navíc je úplně mimo v případě SW, které mají k Artu asi stejně daleko, jako filmy Stormy Daniels :).
Co je s Babovreskami ? Nam so zenou sa pacili, mame radi Troskove filmy. A treba porovnavt filmy s merchandisingom a bez neho. SW zaraba nie na filmoch ale na vsetkom co sa potom okolo nich toci.

Ravenhorn

Babovřesky, sorry ale Troška to uměl ještě v dobách Slunce, seno...., ale Kameňáci, Babovřesky to jako ne, viděl jsem jednou a stačilo mi to. Koukni se na hodnocení na CSFD a uvidíš  ;D
Castle, Pirates a Star Wars.

STARHAWK

Citace od: Ravenhorn kdy 06.06.2018, 21:02:56
Babovřesky, sorry ale Troška to uměl ještě v dobách Slunce, seno...., ale Kameňáci, Babovřesky to jako ne, viděl jsem jednou a stačilo mi to. Koukni se na hodnocení na CSFD a uvidíš  ;D

Nepotrebujem sa pozerat na hodnotenia. Videl som vsetky spominane filmy a bavil som sa, zena dokonca kupila DVDcka. Kamenaci bez Trosku uz su blivajz.

havlik.jakub666

Tak, bojkotáři, jak se vám líbí tenhle výsledek nízkých tržeb Sola?
LEGO forever

STARHAWK

Citace od: havlik.jakub666 kdy 21.06.2018, 11:08:04
Tak, bojkotáři, jak se vám líbí tenhle výsledek nízkých tržeb Sola?

No aj tak neuznavaju ze to spravil bojkot tak co na tom zalezi :)

Ale zasluzil si to ten film sam, tym ze je to iba 5/10 SW film a nie 10/10 ako Rogue 1.

cca 3dni dozadu bola zaplava info ako maju 9 filmov v roznom stadiu produkcie a vcera sme sa zase dozvedeli ze vsetky projekty astavili ..... ani sami nevedia co vlastne chcu a ako riesit situaciu

Ale to zastavenie projektov by som dal na vrub setrenu. Momentalne FOX vraj suhlasil s predajom za 71 Miliard (povodne ponukali neco cz 50 a len v akciach) v cash + akcie (neviem v akom pomere). A kedze im SW nevynasa zatial tak dobr ako i predstavovali tak potrebuju zastavit financovanie veci aby mali na tento deal.
Ten deal s FOXom je pre nich klucovy kvoli streaming platforme (tusim Hulu) ktoru budu chcet asi pouzit pre svoj novy streaming v 2019 kam budu tlacit vsetok SW obsah a obidu tak distributorov.

Takze pre tu klucovost ziskania FOXu museli vytiahnut dalsich +20 Miliard aby prebili Comcast (ten ponukol 65 all cash)

Ale inak som vlastne rad ze to zastavili. Pockame az zle dopadne Ep 9, to tu uz Kathlyn Kanady nebude - odstupy dobrovolne na "vrchole" kariery po 3 "uspesnych" a 1 "nie tak uplne uspesnom kvoli marketingu a unave a bla bla bla" a "zarobeni" 4 miliard - ano niektory amici su tak blbi ze pre nich SW zarobili 4 Miliardy len na filmoch - nerataju produkciu+marketing+distribuciu ...

Obi urcite bude lebo to chce vela ludi. Bude len dobre ak bude az po tom co E9 dopadne velmi zle a konecne sa odklonia od SJW a zameraju sa na to co fanusikovia chcu a kritizuju na Disney filmoch - takze koneckoncov je to len dobre, budeme mat lepsie SW ako by tomu bolo ak by to chceli este rychlo podojit so sucasnym vedenim

Mr. Cube

Podle mě si to ten film nezasloužil a připadá mi jako blbost bojkotovat Sola kvůli tomu, že se mi nelíbila EP8, když na tom dělali úplně jiní lidé.

blackjoe

Citace od: Mr. Cube kdy 22.06.2018, 08:34:26
Podle mě si to ten film nezasloužil a připadá mi jako blbost bojkotovat Sola kvůli tomu, že se mi nelíbila EP8, když na tom dělali úplně jiní lidé.
Souhlas, děkujeme všem bojkotářům, že nás zbavili všech dalších spin offů  :'(  a jediné co na nás zbude je epizoda 9 .   :o
Jistě bylo tam spousta dalších důvodů proč Solo nevydělal : změna režiséra , přetáčení takřka celého filmu a tím jeho prodražení , uvedení filmu jen pár měsíců po epizodě 8 a zrovna v době, když v kinech běžely další pecky a vůbec negativní  informace z natáčení tomu také nepomohlo.

Mr. Cube

Citace od: blackjoe kdy 22.06.2018, 19:50:16
Citace od: Mr. Cube kdy 22.06.2018, 08:34:26
Podle mě si to ten film nezasloužil a připadá mi jako blbost bojkotovat Sola kvůli tomu, že se mi nelíbila EP8, když na tom dělali úplně jiní lidé.
Souhlas, děkujeme všem bojkotářům, že nás zbavili všech dalších spin offů  :'(  a jediné co na nás zbude je epizoda 9 .   :o
Jistě bylo tam spousta dalších důvodů proč Solo nevydělal : změna režiséra , přetáčení takřka celého filmu a tím jeho prodražení , uvedení filmu jen pár měsíců po epizodě 8 a zrovna v době, když v kinech běžely další pecky a vůbec negativní  informace z natáčení tomu také nepomohlo.

Určitě tam bylo více faktorů. Ale podle posledního infa to s těmi spin offy nevypadá úplně ztraceně. ;)

STARHAWK

Citace od: blackjoe kdy 22.06.2018, 19:50:16
Souhlas, děkujeme všem bojkotářům, že nás zbavili všech dalších spin offů  :'(  a jediné co na nás zbude je epizoda 9 .   :o
Jistě bylo tam spousta dalších důvodů proč Solo nevydělal : změna režiséra , přetáčení takřka celého filmu a tím jeho prodražení , uvedení filmu jen pár měsíců po epizodě 8 a zrovna v době, když v kinech běžely další pecky a vůbec negativní  informace z natáčení tomu také nepomohlo.

Nemas zac, pride cas ked mi podakujes. Spinovy dali zatial k ladu lebo pod KK by to bolo zas len SJW utrpenie.
Uvidia ze Ep9 bude fail a zas to budu muset premysliet, ale to uz bude niekto iny pri kormidle ako KK

Tie dovody na fail sola su tiez kopa vyhovoriek.
hlavne to ma na svedomi TLJ a KK. TLJ nastval kopu ludi a ci uz z bojkotu alebo nezaujmu preskocili Solo film a KK nechala do Sola narvat svoje SJW takze znicila co mohlo byt dobry film.

Filmy ktore prejdu su Obi dokial je Ewan este akurat stary a potom Old Republic story lebo po tom volaju oba tabory TLJ-pro aj TLJ-proti takze keby to konecne spravili dobre a to maju uz setko v SW TOR nalinkovane (story, miesta , dizajny vsetkeho) uz len vybrac co z toho bude najlepsie pre film/trilogiu
toto by podla mna mohlo zjednotit fanklub ale to uz musi byt bez KK a RJ

STARHAWK

Citace od: Mr. Cube kdy 22.06.2018, 21:53:19
Určitě tam bylo více faktorů. Ale podle posledního infa to s těmi spin offy nevypadá úplně ztraceně. ;)

Vsimnime si ze ziadne z tych sprav nie su oficialne, ani ta posledna co sa odvolava na Lucasfilm zdroj.
Nic z toho nie je officialny PR LF alebo Disney.

Napadlo ma toto a uz to aj Jeremy z G&G povedal:
Uz su zufaly a teraz skusaju a sonduju. Vypustia neoficialne jednu spravu a odsonduju reakcie, potom vypustia zas neoficialne druhu ktora to dementuje a sonduju reakcie.

SW je dojna krava, dojit ju neprestanu. Otazne je jak dobre ju budu vediet dojit a kolko im ju nechame dojit.
Ja im dam prachy uz len ked mi ponuknu nieco co ma znovu nadchne, co sa mi bude velmi pacit a bude SJW-free (to uz by sa malo stat buzz word ako gluten free)

STARHAWK

Konecne dobre spravy zo sveta SW po tom co to islo dole vodou.

Clone Wars sa vracia s 12timi novymi epizodami. Snad sa Bad Batch dostane aj do lego podoby - mali silny hrackovy potencial.

https://youtu.be/RI7WyhWZkzk

Darth

Citace od: STARHAWK kdy 20.07.2018, 15:45:52

Ja im dam prachy uz len ked mi ponuknu nieco co ma znovu nadchne, co sa mi bude velmi pacit a bude SJW-free (to uz by sa malo stat buzz word ako gluten free)

Konecne dobre spravy zo sveta SW po tom co to islo dole vodou.

Clone Wars sa vracia s 12timi novymi epizodami. Snad sa Bad Batch dostane aj do lego podoby - mali silny hrackovy potencial.

https://youtu.be/RI7WyhWZkzk

Jim to dlouho netrvalo :)

Faire

Tohle mě hodně potěšilo :) A překvapilo, s ohledem na to, že na konci roku myslím má začít SW: Resistance. Na Ahsoku a Rexe se hodně těším. Vlastně to dává smysl o ohledem na to, že na podzim bude mít Clone Wars rozšíření i Battlefront 2 (seriál ale bude nejdříve příští rok, jestli to dobře chápu).


Jezevec

Tak to se přidávám k radosti, konečně taky něco pořádného a na úrovni pro fanoušky :D Clone wars hlavně neměli nikdy rušit, jiný lepší seriál ze světa Star Wars stejně nikdy nebude. Jsem rád, že se vrací, ale chtělo by to obnovit a jet dál nové série. Což tak bude nebo toto je jen nějaká jednorázovka ve stylu pár dílů, spin-off? Někdo více znalý ať prosím osvětlí, díky :) Je asi čas na nějaký maratón existujících sérií hezky od začátku, dokud to dovolí prázdniny.  >:D :D
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

STARHAWK

Citace od: Darth kdy 20.07.2018, 17:50:33
Citace od: STARHAWK kdy 20.07.2018, 15:45:52

Ja im dam prachy uz len ked mi ponuknu nieco co ma znovu nadchne, co sa mi bude velmi pacit a bude SJW-free (to uz by sa malo stat buzz word ako gluten free)

Konecne dobre spravy zo sveta SW po tom co to islo dole vodou.

Clone Wars sa vracia s 12timi novymi epizodami. Snad sa Bad Batch dostane aj do lego podoby - mali silny hrackovy potencial.

https://youtu.be/RI7WyhWZkzk

Jim to dlouho netrvalo :)

Toto bola sprava co dost ludi zaskocila ale prijemne. CW zrusili znicoho nic na vrchole aj ked to stale malo dobru sledovanost a nahraqdili to Rebels, ktory uz taku sledovanost nemali co som zistil podla cisiel tusim na wiki.

Ono mi to pride ako ked konecne zacali rozmyslat hlavou alebo ta odpadlicka skupina v LF - tak ktora oponuje KK dostala napad pokracovat v CW - podlozili to sledovanostou/oblubenostou a zufali management ktoremu sa to rozpada pod rukami v tom vidi pozitivne ozivenie znacky.

Mozno to konecne prinesie zjednotenie fandomu ktori je rozdeleny po TLJ. CW maju v oblube oba tabory - proTLJ aj antiTLJ. Ma to aj dost velky potencial v hrackach (lego, figurky,blastery, kostimi clonakov ....) CW na rozdiel od Rebels malo dost vela setov a prichadzaju nove.
Uz sa tesim na Bad Batch v 3.75" super articulated verzii aj v legu.

Darth

#891
Citace od: Jezevec kdy 20.07.2018, 19:28:25
Tak to se přidávám k radosti, konečně taky něco pořádného a na úrovni pro fanoušky :D Clone wars hlavně neměli nikdy rušit, jiný lepší seriál ze světa Star Wars stejně nikdy nebude. Jsem rád, že se vrací, ale chtělo by to obnovit a jet dál nové série. Což tak bude nebo toto je jen nějaká jednorázovka ve stylu pár dílů, spin-off? Někdo více znalý ať prosím osvětlí, díky :) Je asi čas na nějaký maratón existujících sérií hezky od začátku, dokud to dovolí prázdniny.  >:D :D

Bude 12 epizod, které využijí co měli rozpracované na 6. Sérii. Ukončí tak Story arky a na konec Clone Wars plynule naváže Epizoda lll. Na víc sérii není prostor, časově jsme kousek před Elll. Jak bylo řečeno v traileru - some wars remain unfinished - until Now. Ukončí seriál jak to původně zamýšleli, než se do toho nacpala krysa..

STARHAWK

A teda by tam nemali byt filler epizody ak tomu dobre chapem - take tie ako ked parta droidov isla nieco slohnut pod vedenim rozpravajuceho maleho zabiaka :)

Tiez musim prehovorit polovicku, nech sa pustime do CW od zaciatku.

havlik.jakub666

Podle traileru tam bude dodělaná Špatná várka a pak obležení Mandalore. A pak ještě asi jeden příběh, což by mohla být dodělaná Krize na Utapau.
LEGO forever

germik

Chápu teda dobře, že ty rozdělané epizody co se povalují po netu budou dodělány? Že prostě neudělají jen nové díly? Ne že by sledování vznášejících se postav nebyla sranda >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

havlik.jakub666

Citace od: germik kdy 28.07.2018, 14:51:51
Chápu teda dobře, že ty rozdělané epizody co se povalují po netu budou dodělány? Že prostě neudělají jen nové díly? Ne že by sledování vznášejících se postav nebyla sranda >:D
V tom traileru je scéna ze Špatné várky, takže tu dodělají určitě. Scéna z Ahsokou je z Obléhání Mandaloru, což je původně plánované finále seriálu. Třetí příběh není známý, ale Krize na Utapau je asi nejpravděpodobnější.
LEGO forever

Mr. Cube

Mě by v této souvislosti zajímalo, jestli udělají sety s klasickýma figurkama, nebo budou mít "klonové ksichty".

STARHAWK

Citace od: Mr. Cube kdy 29.07.2018, 00:50:49
Mě by v této souvislosti zajímalo, jestli udělají sety s klasickýma figurkama, nebo budou mít "klonové ksichty".

Nooooo, to je dobra otazka. Dufam ze normlne a nie tie anime - dost blbo sa to kombinovalo a potom aj tak vydavali E2/CW tematiku s normal xichtikmi.

Darth

Citace od: Mr. Cube kdy 29.07.2018, 00:50:49
Mě by v této souvislosti zajímalo, jestli udělají sety s klasickýma figurkama, nebo budou mít "klonové ksichty".

Myslím, že tyto verze už skončily, u Rebels setů se už neobjevují a jsou tam normální obličeje (mám tedy jen jeden set, ale přijdou mi tam normální). A podle traileru jsou obličeje postav blíže zpracování v Rebels než v Clone Wars.

STARHAWK

Citace od: Darth kdy 30.07.2018, 08:12:34
Citace od: Mr. Cube kdy 29.07.2018, 00:50:49
Mě by v této souvislosti zajímalo, jestli udělají sety s klasickýma figurkama, nebo budou mít "klonové ksichty".

Myslím, že tyto verze už skončily, u Rebels setů se už neobjevují a jsou tam normální obličeje (mám tedy jen jeden set, ale přijdou mi tam normální). A podle traileru jsou obličeje postav blíže zpracování v Rebels než v Clone Wars.

Rebels mali zase svoje specifikum - stormtrooprov uplne nekompatibilnych, pri hlavnych postavach to nebolo take okate.