Space police soutěž #1 HLASOVÁNÍ

Založil Jindroush, 07.07.2009, 23:55:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Které tři modely se vám nejvíce líbí?

Model #1
12 (25.5%)
Model #2
19 (40.4%)
Model #4
14 (29.8%)
Model #5
6 (12.8%)
Model #6
35 (74.5%)
Model #7
23 (48.9%)
Model #8
17 (36.2%)
Model #9
8 (17%)

Celkem hlasů: 47

Jindroush

Zahajuji hlasování pro jeden z devíti (osmi) modelů přihlášených do této soutěže.
Pro občerstvení - pravidla jsou zde: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=24035.0

Všechny modely si nejdříve bedlivě prohlédněte zde: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=24074.0

Při tomto počtu zúčastněných se hraje o všechny tři setíky.
Je možno přidělit 3 HLASY.
Hlasování končí tuto neděli 12.7. ve 23:59.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Jindroush

#1
Takže výsledky jsou tady:

1. místo - Jindroush (model 6)
2. místo - Márty (model 7)
3. místo - JimB (model 2)

Blahopřeji vítězům - další pořadí a jména účastníků jsou přímo u jednotlivých modelů.
Výherce prosím o poštovní adresu plus preferenci setu. Pokud se v preferenci shodnou, zvítězí slepý los.

Děkuji účastníkům, děkuji těm, kdo aspoň podpořili hlasováním!
Ostatní - proberte se, konečně.  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

S.t.a.l.k.e.r.

#2
Blahoželám Veľkému vezírovi k víťazstvu.  ;) Model č. 6 u mňa nebol na prvom mieste, ale do trojice modelov, za ktoré som zahlasoval, sa dostal svojim nápadom.

Moje jasné tipy boli 2 a 8, o treťom som sa rozhodoval medzi modelmi 6, 7 a 9. Hlavne pri sedmičke by sa mi hodil komentár.

Hana129

Taky blahopřeji vítězi. ;)

ale i všem zúčastněným stavitelům co nevyhráli, ale nebáli se bojovat,  kvantitně jich sice nebylo hodně, ale kvalitně jo.

Nápad 6, byl taky jedním z mých favoritů. Jelikož jsem "sbírala" fotky, vím, že  pár uživatelů ,  mělo i popis dílka či dokonce příběh. Snad by bylo teď i  v hodné,  že by ten popis dílka co znázorňuje, přidali  stavitelé teď.  ;)


---.

Co mě překvapilo, je že se zde našlo méně než polovina(49!!)  ??? :'( průměrného počtu denně přihlášených uživatelů,  kteří  si našli chvilinku času k prohlídnutí dílek a ohodnocení stavitelů. 
Těm co se zúčastnili děkuji.

Shmade

Malá účast hlasujících mě taky překvapila, nevím čím to, téma má teď 404 shlédnutí, téma s modely 322, kde bych si troufnul říct, že počet unikátních shlédnutí se bude tomuhle číslu i docela blížit, protože v tom tématu se nic, co by vyloženě nutilo k opětovné návštěvě nedělo... 
Pro další soutěž hlasovacího typu bych jen udělal hlasování v tématu, kde jsou vystavené modely, podle mě by to mohlo přispět k většímu počtu hlasů. Vím, neni problém si otevřít na liště obě témata a přeskakovat při volbě toho nejlepšího díla mezi nimi, ale mě osobně to nebylo zas tak příjemné. I to zapamatování tří čísel modelů, které se mi líbí nejvíc je v době klikání na netu pro uživatele něco "nepříjemného". Rozhodnout se co se mi líbí víc je vždy těžké, zvláště když jsou díla tak vyrovnaná jako mi přišla v téhle soutěži, kdyby to bylo v jednom tématu pohromadě bylo by to prostě podle mě víc user friendly a tak by bylo hlasů třeba víc...

Gratuluji vítězi i ostatním na prvních místech, v mém top 3 byl krom vezírova modelu ještě model č. 1 a č. 7.

Šejmus

Nevím jak vy, ale já jsem skoro tuto soutěž přehlédl... jelikož nikdo nepřispíval příspěvky do ní, tak jsem ji nikdy neviděl na titulní straně (buď poslední komentáře, nebo komentáře v tématu)
Fool of a Took!

Jindroush

A ten velkej rudej nápis pod menu, kterej je tam pořád?  ::)

Jinak způsobů používání fóra je mnoho. Někdo (třeba já) čte všechno, takže přes novinky. Někdo si to proklikává přes jednotlivá nepřečtená subtémata, někdo si vyzobe pár zajímavostí a pak zmačkne 'vše přečteno'. Těch posledních 5 nebo kolik příspěvků je jen taková neužitečná legrácka.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Icewalker

Sláva vítězům, čest poraženým! Sešel se celkem slušný počet soutěžních příspěvků, a jak již bylo řečeno, dosti vyrovnaných.
Předně chci poděkovat za uspořádání této soutěže, a dále kolegům stavitelům za týdenní nervy při čekání na vásledek ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Marty713

I já bych rád poděkoval za uspořádání této soutěže (pro mě to byla soutěžní premiéra) a za skvělou domluvu s Hanou, která byla připravena obratem řešit jakékoli problémy (i ty úplně malinkaté).

A především děkuji všem, kteří si našli chvilku a ohodnotili svými hlasy naše modely (zvláště pak těm, kteří je dali mně :) ;)).

Já osobně jsem hlasoval pro modely č. 6, 7, 8. Každý z nich byl něčím jedinečný. 'Šestka' po právu vyhrála na celé čáře, gratuluji. Přesto musím říct, že tak silnou konkurenci nikdo z nás nečekal - o to víc mě překvapuje (a těší) získané 2. místo.

P.S. (to Stalker:) Viněta byla opravdu původně stavěná tak, aby některé její části vysvětloval komentář. Pravidla to bohužel nedovolovala, takže ji v brzké době budu prezentovat ve 'vinětách' s více fotografiemi a doprovodným textem.