Vláčky

Založil Mates, 31.01.2005, 09:41:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mates

Ahoj,
nevím, zda jsem se náhodou nepřehlídl, ale nemohu najít odkaz na nějaké pomůcky, třeba pro začínající stavitele, které by jim (jako mě) pomohly s návrhy pro jejich vlastní LEGOLAND či v dnešní době velice oblíbenou vlakovou dráhou.
Dále by se pro oblast TRAINS (vláčků) mohl myslím klidně vytvořit samostatný oddíl, kde by mohly být návrhy plánků od stavitelů, kteří by měli zájem na zveřejnění svých "výtvorů".
Já osobně jsem si malinko změnil soubor REGISTRY.TDR u programu "Track Designer 2.0", které dám rád k dispozici dalším nadšencům  ;)
http://www.ngltc.org/train_depot/td.htm
:) Mates  :)

Micho

Výzva pre našich adminov: Prikláňam sa aj ja, keby bolo možné vytvoriť pre vlakárov samostatnú zložku napr. do častí diskusie o stavebnicích.

Teraz som napr. cez víkend urobil nejaké merania so 6 rušňami naraz, včera som to nahodil do PC, chce to trošku upraviť a výsledky možno ešte dnes večer by som nahodil do fóra. Rozmýšľam kde to vôbec vložiť, najlepšie novú tému - vo voľnej diskusii už je strašne veľa tém a začína sa v tom ťažšie orientovať. Aj témy okolo vlakov by sa mohli presunúť do nového bloku, aby boli na jednom mieste.

Mates

Díky za podporu, já bych k tématu TRAINS (vláčky) měl taky pár info.
Nejvíce mě mrzí, že není v ČR žádný vlakový klub, tak jak tomu je běžně na západě...samozřejmě to je i tím, že jsme limitování finanční stránkou  >:(, tedy já osobně ano...  :D

Micho

Sú tu aj ďalší, o ktorých viem, že ich téma vlaky zaujíma - napr. KLF, Maci. Predpokladám, že aj oni by privítali takéto riešenie.

Na Slovensku taký klub bohužiaľ tiež nie je. A práve cez túto ztránku som našiel ľudí ktorý k tomu majú čo povedať (aj k iným veciam). A sú tu vo všeobecnosti veľmi zaujímavé tématy a príspevky.

Jindroush

Máte tam diskusi o Trains. Pokud by si někdo myslel, že v centrálním linkovišti na homepage je potřeba přidat nějaké odkazy na trains stránky, ať dodá seznam ve formátu url, jméno, popis, popř. odkaz na ikonku nebo banner. Já jaksi Trains nehovím, takže, 'udělej/urob si sám'  8), já to bez problému zveřejním.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Micho

OK, dík veľký vezír za TRAINS. Presne tak som si to predstavoval. Je ešte pár tém, ktoré by sa tam dali presunúť. Preštujem po konzultácii s kolegami možno navrhneme.




Mates

To jsi hodný, že jsi vytvořil novou složku, jen bych Tě ještě poprosil o opravu popisu ... "Vše o LEGO vláččích"  :)

Zkusím dát dohromady, krom již zmíněného linku i další a pak bych to uveřejnil v nové sekci "Vláčků". Zda bych Tě pak poprosil, zda by jsi to vystavil, jako další nový oddíl v "Odkazech", který by byl primárně určen vláčkům, městům, software a odkazy na ostatní World cluby, kde je mnoho zajímavé inspirace.

Aki

Tak, že bys nám to rozdělil i podle dalších témat?  >:D Castle!!!!, City, atd?

Nemám nic proti vláčkařům, jen trochu žertuji. Ani těch hradních témat tu zatím není mnoho, ale třeba jednou..... :-*

Jindroush

No dyk, nemá asi smysl mít na každé téma samostatnou diskusi, když tam bude jeden příspěvek ročně. I když, jestli si myslíte, že to naplníte...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Jindroush

Citace od: Mates kdy 31.01.2005, 11:01:19
Zda bych Tě pak poprosil, zda by jsi to vystavil, jako další nový oddíl v "Odkazech", který by byl primárně určen vláčkům, městům, software a odkazy na ostatní World cluby, kde je mnoho zajímavé inspirace.

No, a když to budeš psát rovnou v takovémto formátu, tak to pro mě bude úúúplně nejjednodušší.

link "lugnet"
{
   kwd "eng", "info";
   name "Lugnet";
   url "http://www.lugnet.com";
   desc "Nejdůležitější diskusní server o LEGO, databáze stavebnic.";
   button "lugnet.gif";
}

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)