Bourání velkého Lego modelu v Dánsku

Založil peki, 29.09.2019, 09:40:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Letošní akce v Dánsku popis akce zde, byla zpestřena jednou zajímavostí - bourání velkého modelu a následným odkupem kostek (1 Kg = 1 EUR). Někteří jako já a potom ti co přiletěli letadlem jenom zvědavě přihlíželi, jak je loď trhána na kusy pracovníky lega, kteří pomocí různých "kovových brick separátorů" dovedou vyrovyt i technic brick vit whole z obyčejné kostky 2 x4.

Po chvilce to vypadalo že se i jednotlivý AFOLOVé mezi sebou začnou trhat na kusy, vypadalo to jako když se smečka hladových lvů vrhne na čerstvě ulovenou gazelu. A to přesto že kostek bylo opravdu hodně, protože jak je vidět na certifikátu šlo opravdu o hodně velkou loď.

Stavba výstavy byla na několik hodin zcela paralizována.

Menší část lodi si vezeme s sebou i mi kostkaři.  Za nákup dostal každý i pamětní potištěnou kostičku.  Některé díly byly slepené, do se dávalo do kontejnerů na recyklaci, na parkovišti si s tím někdo podložil i auto.

Prodej šel na charitu.
Na dokreslení situace dodávám že druhý den hlásili organizátoři, že si někdo v noci z kamionu odnesl 200 Kg kostek, zapomněl je zvážit tak mu tímto sdělují že od něj očekávají štědrý příspěvek na charitu.

peki

pokr.

Robbed

Kostky 1EUR za kilo je super cena, ale ten model teda nic moc :( taková velká krychle na železné konstrukci, nedivím se, že to rozebrali :D

peki

Tak nakonec nikdo nic neukradl. Ano lo# nic moc.

Chairudo

Jen opravím, kilo stálo 5 Euro, tak kostky vyšly na cca 0,35 kč a v lodi bylo podle autora asi milion kostek  :)

Rozebrali jsme to asi za 3 hodiny byla pryč 8)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr