(Vlastní) Nepokoje v Krokodýlkově...

Založil kroko01, 30.12.2009, 16:41:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kroko01

Jelikož přišel čas jisté volnosti a odpočinku,tak mě  během obnovy lego města napadla možná scénka ... blíží se rok 2010 a všichni s napětím očekávají,kam a jakým způsobem bude směřovat jejich životní úroven'- to samé i v Krokodýlkově.. tady se ale obyvatelé města dozvěděli,že jsou nutná velká úsporná opatření a tak byly  s platností od 1.1.2010 zvýšeny všechny daně o 15 %, růst mezd zmrazen a bylo připraveno i hromadné propouštění mezi pracovníky městských podniků + další nepopulární škrty... a jelikož se to našim plátcům daní vůbec,ale vůbec nelíbí,tak vyhlásí generální stávku...během ní uspořádají ze začátku sice poklidnou,ale nepovolenou demonstraci,která nakonec bude muset být rozehnána silou...
kroko01

Póža

Mě se to líbí :-) ... není to žádná SUPER EXTRA MEGA stavba , ale má to vtip a ten cením víc než jakou to bylo děláno technikou :-)

kroko01

 ..tak v podstatě to byl jen okamžitý nápad...- pár domků,které jsou vidět v pozadí scénky ,by mělo být součástí města-to je v současné době ve výstavbě (vše závisí na stavu a množství stavebního materíálu a tak trochu i financí - a jsme symbolicky u toho,kam bude směřovat naše životní úroven' v příštím roce  ;D )
Při svém -budování- spíše předělávám originální vozidla,respektive se snažím vytvářet nová.. např. policejní obrněný transportér zn.Kajman  :)
kroko01

Icewalker

#3
Prostředí, obrněný vůz s ploty jako pluhem a vůbec celý policejní zátah mi připomíná akce, které se pořádaly v legoměstě mých bratranců. Nápad skvělý, po stavební stránce by se třeba budovy daly ještě vylepšit. Ale jak píšeš, je to o financích. Když strádá stavba, je potřeba to nahradit vdechnutím života, což se myslím podařilo :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Marty713

Nojo, když teď máme těch 20 let poté, proč ne. "Máme lego v ruce!" >:D
Pěkný, má to děj. ;)

Siegnord

  Moc se mi to líbí. Velmi pěkně netradičně máš zpracované budovy. A Kajman se taky povedl.  :D

kroko01

Citace od: Siegnord kdy 31.12.2009, 17:48:51
 ... Velmi pěkně netradičně máš zpracované budovy....

   ...mohl by jsi prosím trošičku blíže upřesnit,co tě případně zaujalo?Je to ve své podstatě 1. moje nějaká prezentace,stavím si jen tak pro radost,ale snažím se v poslední době už stavět cíleněji  a proto každý poznatek by se mohl hodit...
-plánuji ,že v dalších dnech zde trochu blíže představím Kajmana a možná ještě další vozítka-pokud by byl tedy zájem
kroko01

larson

Velice pěkné město. Líbí se mi ta hasičárna, chtělo by to víc fotek. Jinak ta oranžovo šedá se možná trochu bije s tou modro šedou budovou vedle. Zkus ještě přidat nějaké detaily na budovy. Každopádně další nové město vítám.