(Vlastní kopie cizího MOCu :D ) - Lamborghini Countach

Založil tomaslambo, 18.05.2015, 10:29:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomaslambo

Zase jsem si na chvíli zaskočil na menší reverzní engineering. Tentokrát jsem zavítal na návštěvu k těmto dvěma stavitelům (Sardo a Polo-Freak) abych si okopíroval jejich Lamborghini Countach. Sardo jej postavil jako první, Polo-Freak okopíroval (s mírnými úpravami) a já za pomoci jejich fotek znova okopíroval (až na výjimky zatím bez úprav). Jediné co jsem změnil je podvozek (kola byla moc utopená) a otevírání dveří (zde to byla nutnost, jelikož nemám pneumatické tlumiče). V této podobě bude Lambo k vidění na výstavě ve Frýdku-Místku a potom si jej vezmu pěkně do parády, protože již teď mám pár nápadů na úpravu.   









Fotky ve větším rozlišení naleznete na mém rajčeti

allrad

Přestože jsem v techniku spíš pro funkční věci než dizajnový, tak tohle je opravdu krása. Zvlášť pohled na tu placku ze shora je opravdu působivý, moc pěkná práce, palec hore :)

Tomik

Vypadá to dobře a věřím, že ti to dalo dost práce postavit. Na první pohled jde poznat, že to je Countach. Jestli můžu navrhnout pár vylepšení, tak bych se zaměřil na obrovské díry v kapotě nad předními koly a díry uprostřed dveří. Karoserie je celkem dost vyplněná panely a beamy, takže tyhle místa přímo bijou do očí.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

tomaslambo

Na přestavbu jsem si ještě nenašel dost času (Daň za dítě ;D), ale šířka mi právě připadá v pořádku. Zespodu to možná jen tak působí, jednak je to trochu nešikovně vyfocené (perspektiva) a vzadu by tomu prospěli nějaké širší kola (disky by na to byly, ale neexistují na ně adekvátní gumy a nechce se mi to řešit tak jak to vyřešil Polo-freak)