På Kloss Hold Trondheim, Norsko 22-24.10.2021

Založil Chairudo, 27.08.2021, 22:13:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chairudo

Už jsem to nečekal ale rozjíždí se registrace na další krásnou akci v Norském Trondheim

Info z předchozích akcí zde

Vše co potřebujete vědět o letošní akci zde:
http://brikkelauget.no/diskusjon/viewtopic.php?f=51&t=8665&sid=ca3df927c53ef9811f7072303caecb72

Kolik se letos najde dobrodruhů?  :D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Chairudo

Akce je za námi a zde je maličký report:

Letošní účastníci této nádherné akce v norském Trondheim za Kostky přijeli moje maličkost, Danyboy, Slywalker a Bombero.

Tentokrát jsme to vzaji letecky a vzali ssebou jen menší modely, až na Vaška a Vojtu jejichž model se proslavil trošku jiným způsobem  >:D

Celá galerie fotek zde, i když né všech modelů, něco jsem určitě zapomněl. 

V severských státech Dánsko, Norsko a okolí se už covid neřeší, tak jsme s radostí na letišti v Oslu mohli sundat roušky, a nasadit až na jet zpátky do Prahy.

V pátek jsme se trochu prošli městem na oběd v proslulé točící se restauraci Tyholt Tower, byl to deštivý víkend, ale i tak to vypadalo pěkně. Pak hurá na instalaci která začla až po 15. hodině, pomohli jsme připravit stoly, ubrusy, zábrany a spoustu dalšího a navečer bylo všechno na místě.

Letos se devátého ročníku akce účastnilo 89 vystavovatelů z asi 12 zemí a za víkend byla návštěvnost 6636 lidí, čímž víc než o tisícovku překonali rekord.

Já si letos zaběhal v Ninjago figuríně, hodně se v tom člověk potí, ale byla to sranda  ;D příště zas.

Sobota Afol večeře, aukce, soutěže, přes den jsme měli talk show a přednášky (pro afoly)

Po výstavě byla zase Pizza, kluci zametli podlahu a frčeli jsme domů  :D

Snad jsem moc nezapomněl  :)

Další ročník bude už za 6 měsíců na konci Dubna a to bychom chtěli jet Autem a dodávkou ať si můžeme užít i nějaký ten den navíc, prohlédnout si víc Norska a po cestě se stavit třeba do Billundu.
Dám zase info a a třeba pojedeme ve větším počtu  ;)











YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Chairudo

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

danyboy

parádní akce, děkuji klukům za spoluúčast a snad se v dubnu vidíme >:D

milanv

A hodně zajímavé fotky! Díky moc za reportáž z akce, která vypadá opravdu pěkně a zajímavě. Máte i kontakty na další stavitele? Nemají třeba webovky s víc fotkama? Zajímalo by mě třeba, co je ten obří motor či co to je. Pak to mikroměsto a další...
Pán na Žlutém hradě

Chairudo

#5
mikroměsto je Bergen, obří motor netuším, ale seznam Afolů je ve vlákně o akci a většina lidí bude na Fejsbooku akce. Když se zeptáš tam, určitě se autor najde.

Je to nejlepší AFOL akce co znám a proto na ni taky strašně rád jezdím. Je na ní znát, že ji pořadatelé dělají srdcem a z ní taky čerpám většinu inspirací pro Olomouckou akci.

Letos kromě dalších drobností mě tam zaujal třeba informační stánek Lugu, kde dobrovolníci Lugu informovali návštěvníky o čem ta komunita vlastně je a mohli si na místě koupit i nějaké zboží Lugu - trička, košile, bundy možná i baťůžek... teď nevím co všechno tam měli.

To by se dalo udělat i u nás když na to bude vůle.
Jednou z věcí co si tam návštěvníci mohli objednat je gravírovaná figurka Lugu se jmenovkou s vyzvednutím na příští akci. = návštěvník objedná, zaplatí a za rok přijde znovu vyzvednout si figa :D

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr