iludo.cz - je to fake a nebo poctivý obchod?

Založil Marios, 02.12.2019, 15:22:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marios

Dobrý den,
narazil jsem při hledání nejlepší ceny za set Lego 10265 - Ford Mustang na obchod www.iludo.cz. Tam nabízí Lego kostky bez originální krabice za úplně jiné ceny než s origo krabicí. Například ten Mustang za 2000,- Kč místo cca 3000 Kč nebo Bugetti VEyron za 3000 Kč místo nějakých 9000 Kč.
Máte s tímto schopem někdo zkušenost, není to podvod? Jsou to originál kostky Lego a vše je v pořádku?
Díky za odpovědi.
Koupím TECHNIC sety: 8438 a 8455.

Pool

Nikde na stránkách nemá napsané, že by šlo o Lego, takže podvod to není. Obchod žádné Lego nenabízí, až u něho zboží objednáte, tak ho za zlomek ceny objedná z Číny a nechá ho doručit přímo na vaši adresu, proto tam je pak to pomalé dodání přímo od výrobce, jak to dotyčný zdůvodňuje.

Igorus

Platba předem, provozovatelem e-shopu je firma ORCHID FASHION TRADE s.r.o., vlastník je registrovaný na Seychelech, Green Grocer za 2499,-.

Tady bych nekoupil ani obyčejnou tužku.


Brickuška

A taky tam píšou, že jsou stavebni OEM... prostě na Ali objednají Lepin ;)
Lega v domě se mění na Brickušku ;) e-shop a kamenná prodejna na adrese Bolevecká 114, Praha 15, přidejte si nás na Facebooku, ať nezmeškáte žádné informace, soutěže či akce!

milanv

Marios: myslím, že si zasloužíte odměnu za to, že jste se nestyděl zeptat předem - tj. ta odměna bude, že nevyhodíte peníze oknem :) Kéž by takových jako vy bylo víc... (Nebo my to lépe propagovali, že umíme poradit?)
Pán na Žlutém hradě