Uděláme radost LEGEM 2020

Založil Ryxe, 11.10.2020, 09:04:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ravenhorn

Já jinak beru cca 500 kč v ceně, kolik to koupím ne podle oficiální Lego ceny. Tj. když něco stálo 700 a je to za 500 Kč apod. tak to neřeším. :-)
Castle, Pirates a Star Wars.

Ravenhorn

#31
Tak jsem koupil lego (co stojí normálně 499 Kč) za trošku méně a nestanu se buřičem, co by chtěl dát za víc. Tentokrát to splním v limitu  ;)

Jen to dám pak na ten druhý azylový domov. ok?  >:D
Castle, Pirates a Star Wars.

Ryxe

Citace od: Ravenhorn kdy 06.11.2020, 12:17:12
Tak jsem koupil lego (co stojí normálně 499 Kč) za méně a tak teda nebudu buřič, co by dal za víc peněz. Tentokrát to splním v limitu  ;)

Jen to dám pak na ten druhý azylový domov. ok?  >:D

Super, díky moc 😉

Ryxe

Dnes jsme dělali evidenci dárečků, které už od Vás dorazily. Aktualizoval jsem tedy seznam (na první stránce) a barevně oddělil dárky co doposud přišly. Dárky, označené zelenou barvou už dorazily. Prosím, zkontrolujte si, zdali to sedí, abychom případné nesrovnalosti (kdyby jste to již poslali a zatím nedorazily) mohli včas řešit ;).

Moc bych chtěl všem poděkovat, jak sami vidíte, je toho opravdu pěkná hromada ;)

Ryxe

Dnes jsme měli balící odpoledne. Tedy já ani tak ne. Já jen dirigoval a fotil. Balila moje úžasná žena a Kubíček pomáhal😄. Dnešní zabalená várka poputuje za dětmi do Olomouce. Ještě je jeden dáreček na cestě, tak hned jak dorazí, budeme odesílat. Brzy se pustíme i do baleni dárečků pro azylový dům. Díky moc vám všem, co jste se zapojili. Jste super😉

skywalker007

Dnes jsem odeslal pár polybagů a 2 adventní kalendáře Friends. Omlouvám se za pozdní odeslání.

Ryxe

Dnes dorazil poslední setík. Už je zabaleno a zítra odesíláme směr Olomouc :-)

Ryxe

#37
Minulý čtvrtek jsme odesílali várku do Olomouce. Čekám na zprávu od paní Medkové, že zásilka dorazila v pořádku. Hned jak budu něco vědět, hodím sem info 😉

Ryxe

Kamarádi,
Moc rádi bychom Vám všem se Zuzkou poděkovali. Pro letošek máme hotovo. Tento týden jsme odesílali balík dárků do azylového domu v Uherském brodě a prý v pořádku dorazil. Dnes jsme s Kubou jeli předat dárky i do azylového domu v Počernicích, kde nás přivítaly dvě milé paní, které dárky dětem rozdělí. Věřím, že až se situace s Covidem vyřeší, budeme moci pro tamní děti uspořádat i herní Lego odpoledne. Děti mají v tomto zařízení super zázemí, herny, keramickou dílnu, krásnou zahradu a okolo sebe lidi, kteří se jim věnují.
Chtěli bychom vám všem, kamarádům, přátelům, kolegům poděkovat. Udělali jste letos opět spoustu radosti a jsme moc rádi, že spolu s vámi všemi se můžeme každoročně na tomto projektu podílet. Přejeme Vám i vašim blízkým krásné prožití vánočních svátků a hlavně všem zdraví.
Michal a Zuzka