Kostky v Plzni 2022

Založil Hardegon, 02.07.2021, 09:00:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

peki

Hlásím že začínáme také balit

peki

Dovolím si zde požádat o platby za aukci Lysá (pokud máte) vyúčtování zde

V Plzni bude další aukce  >:D

Tomik

Citace od: peki kdy 08.06.2022, 15:05:03
Hlásím že začínáme také balit
Doufám, že aspoň něco zbyde do pátku...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

martindavid

Musíte toho vzít víc,já nic nepeču protože  v náhradním bydlení nemáme troubu ;D

Chairudo

Má někdo zájem o litrové klímky z Legostore? (prázdné)  ;)



Kdo něčím tento víkend přispěje na dobrou věc, má u mě "libovolné" množství zarma.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

poMOCník

Plné by byly lepší, ale i tak bych si klidně pár vzal. Dají se stohovat / sloupovat na sebe?

milanv

Stohovat se dají jak prázdné (do sebe) tak plné (na"stud"). A když si vzpomenu, tak ti jich můžu taky pár vzít.
Pán na Žlutém hradě

Hardegon

Citace od: Hardegon kdy 07.06.2022, 23:30:58
Info o zavážení modelů:
Vjezd do areálu je zde: Zde
Projedete bránou, hned za ní doleva a na konci první budovy vpravo. Za rohem jsou skleněná vrata a to je cíl. Tam už je nákladní výtah.

Na místě jsou paleťáky a vozíky na převoz.

Parkování v areálu je možné, ale jen nachvíli. Pak auta přeparkujte, prosím, sem před obchod. Je to veřejné neplacené parkoviště 200m daleko.

Nemůžu tu nechat výtah otevřený. Volejte n 721 609 837 a doběhnu vám otevřít.

peki


peki

Poděkování Hardegonovic rodince za organizaci akce. Vše běželo jak má. Pohodová atmosféra, na akci halda kostkařů mraky spokojených návštěvníků a vo tom to  je.

Nebyla nouze o řadu vtipných momentek a i mlaďochy nabourané auto se nakonec ukázalo jako prkonina (když ťuknete co už měl poškozený nabourané má z toho dokonce radost :) )

Byl to krásný dvojvíkend. Mám několik nápadů mna oživení akcí. Rozjeli jsme provirorní foto koutek s perníčkem a Elfem. Mělo to velký úspěch. U soch to vyřaduje asistentku. DOmluvým se s Vasykem na přilepení některých částí.

Na Lipno jsou zabeleny a budou odeslány společné projekty:
ZOO (3 m) takže 7-8 modulů
Město celé
perníčci (loni měli úspěch) 
elfové
maxifigy perník,sněhulák a lefové s dárky

pitris47

Dobrý den!
Akce to byla parádní a lidičky kolem modelů byli skvělí. Chtěl bych poděkovat všem co mi byli nápomocní při prohlídce. Hodně mi to mi to pomohlo.

Tomik

Také se připojuju k poděkování Hardegonovi a celému organizačnímu týmu za uspořádání výstavy. Celé to proběhlo na pohodu a už se těším na další výstavu.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

milanv

Díky za krásnou akci. Povedlo se to nad moje očekávání: měl jsi to Marku krásně vymyšlené a všichni v organizaci akce udělali kus práce - klasicky tím, že všechno klapalo, tak si málokdo všimne, zatímco každá prkotina, kdyby neklapla, tak si všimne každý :) Já když vidím, jak do detailů to bylo vymyšlené a zařízené, jak všechno na sebe navazovalo... Super.

Já si to taky užil, bylo to prima a lidi byli neskutečně milí, a to i v Lysé - fakt nepamatuju dřív výstavu, kdy by se za celý víkend neobjevilo pár desítek prudičů, že by byli všichni tak milí. Tady jo. Nechápu, jak to děláte, ale objednali jste skvělé návštěvníky :D

Z organizačního hlediska je zajímavé, jak všichni jezdíme jako parta na výstavy společně, vidíme to stejné, a přitom když někdo začne svoje výstavy, tak stejné nejsou, zase jsou tam nové skvělé nápady. I za cenu podnikatelského rizika. Já třeba obdivuju ten nápad s obříma halama. To místo navíc dělá tak moc do pohody akce! Místo štrůdlů lidí bourajících do sebe dostatek místa pro každého, rodič vidí své dítě i na jiném stanovišti - to můžu potvrdit, že hodně rodičů využívalo a kvitovalo. Např. s jedním dítětem byli u nás a druhé mladší na dálku monitorovali v bazénku. Všichni si to ohromně pochvalovali.

Kvůli počasí i v tak velké hale to chtělo víc vzduchu (neotvírací okna jsou peklo) a po schodech se hodně menších dětí bálo chodit dolů. Ale víte co? Evidentně se výstava lidem hodně líbila, protože jsem neviděl nikoho z rodičů, kdo by kvůli tomu měl špatnou náladu - naopak děti povzbuzovali, že to je přeci prkotina, "to zvládnem" a za chvilku už se zase bavili nad něčím dalším. A to je přeci super vizitka, ne?
Pán na Žlutém hradě

Hardegon

Kamarádi kostkaři, moc Vám děkuju. Všem.

Musím se znovu omluvit všem, kterým jsem něco nedonesl, nedodal, slíbil, ale nesplnil a omlouvám se každému, kdo před instalací musel řešit zmatky se stolem či prostorem.
Doufám, že nakonec všichni odjížděli spokojení.

Pokud vás zajímají čísla, tak v přišlo v pátek cca 500 platících lidí a cca 950 za sobotu a 950 v neděli.
Celkem nějakých 3000 lidí určitě zase přišlo.
Jsme tedy na podobných číslech jako byly Kostky v Plzni 2019.
Kupodivu dostávám jen pozitivní zpětnou vazbu. A za to můžete taky vy!

Dostal jsem několik dotazů na další ročník. Já zatím vím napevno, že v roce 2023 nic nebude. Následující roky jsou ve hvězdách, ale spíš bych se klonil ke konceptu menší (možná lokální) akce. Čistě ze sobeckých důvodů méně lidí, méně peněz, méně stresu. Takovéhle akce jsou s Váma skvělé, ale už je nás hodně, modelů je hodně, jsou obrovské a už je to docela náročné zařídit všechno v souběhu normální práce, rodinného života atd.

Jako malé osobní úspěchy beru nalákání nových kostkařů na výstavu. Je super, že "tam někde" jsou další lidé, kteří mají co nabídnout a má to hodnotu.

Veliký veliký dík patří konkrétně kostkaři blackjoe, který s obrovskou ochotou dřel na výstavě dlouho do noci. Díky moc!

HD

Díky za super víkend. Oba jsme si to užili.  :)


Velmi pozitivně hodnotím kovové zábrany, které návštěvníci velmi často používali jako opěradla, děti jako prolézačky, ale působily bytelně a tak jsem neměl zbytečně velký strach modely nechat bez dozoru.


Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

peki

fotokoutek


maxifig


martindavid

Taky moc děkujeme za pohodovou akci,spousta nových nápadů  a  inspirací do budoucna,a velmi povedené aukce hlavně ta druhá byla docela bojová.
cesta domů byla jedna nádhera 350km jsme zvládli za 3h10min
Ps. po cestě jsme si vzpomněly že jsme tam někde nechali krabici s návody a zdroji k modelům.

peki

Citace od: martindavid kdy 13.06.2022, 11:27:13
Ps. po cestě jsme si vzpomněly že jsme tam někde nechali krabici s návody a zdroji k modelům.
Jo tu krabici jsem dával hardegonovi.

martindavid

Citace od: peki kdy 13.06.2022, 11:28:41

Jo tu krabici jsem dával hardegonovi.
Super díky moc spojím se s ním

Chairudo

Taky díky za super příežitost se opět se spoustou lidí setkat, i když letos to bylo pekelně horké  >:D Holt přes víkend dorazily tropické teploty  :)

Co jsme se na výstavě shodli že ty prostory na minulé Plzeňské akci nám přišly lepší, hlavně kvůli dobrému přístupu a větrání.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Hardegon

Majitel krabice se našel. Triko někomu nechybí? Šedé?

peki

Citace od: peki kdy 12.06.2022, 06:36:45
vyúčtování aukce

Aktualizoval jsem vyúčtování. prosím sečtěte si večerní aukci s aukcí vitrina a pošlete jen 1 celkovou platbu.
Důrazně žádám hradit každou akci zvlášť. Neposílat tedy v žádném případě 1 platbu za Lysou a Plzeň. KAždá akce se účtuje samostatně.

Prosím o včasné platby. Já se v mezičase vrhnu na Lugbulky. Takže budu taky nějaké peníze vracet.

Chikos

Přidávám se ke chvále akce i byt jsem si ji užil plnohodnotně pouze jeden den. Mě osobně se prostory velmi líbily. Jsem rád, že jsem konečně poznal tváře jednotlivých kostkařů z fóra a mohl tak konečně dlouze pokecat s některými z vás  :)

Tomik

Citace od: HD kdy 13.06.2022, 10:50:56
Velmi pozitivně hodnotím kovové zábrany, které návštěvníci velmi často používali jako opěradla, děti jako prolézačky, ale působily bytelně a tak jsem neměl zbytečně velký strach modely nechat bez dozoru.
S tímto souhlasím do poslední tečky. Kovové zábrany jsou mnohem lepší než nějaká šňůra a malým dětem často posloužily jako vítané prolézačky.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Artezs

Opravdu výborná akce, pro mne zážitek zcela první a konečně jsem, už to tady padlo, konečně... jsem poznal republikové kostkaře! Děkuji za vzpomínky na koleji alias tentokrát jako host bez univerzitní karty! :-D Velká gratulace Hardegonu.   

Matthes_CS

Fotky z akce.

Děkujeme s tátou za pěkně zorganizovanou akci.

milanv

Citace od: Matthes_CS kdy 13.06.2022, 16:41:44
Fotky z akce.
Díky za fotky. Myslel jsem, že se mi to už nestane, ale zase jsem objevil na nich něco, kam jsem se nestihl na výstavě dostat naživo :)

Můžu tě poprosit, jestli nemáš ještě fotku z našeho koutku, kde by byl vidět i Alf, jak tam hádá u Creationary? Ať má památku...
Pán na Žlutém hradě

Matthes_CS

Citace od: milanv kdy 13.06.2022, 16:58:12
Můžu tě poprosit, jestli nemáš ještě fotku z našeho koutku, kde by byl vidět i Alf, jak tam hádá u Creationary? Ať má památku...

Bohužel, jiné fotky nemám.

hobby

Skvělé stavby. Blahopřeji organizátorům a účastníkům akce 8)

Igorus

I já bych rád poděkoval hlavnímu organizátorovi Hardegonovi, jeho asistentovi BlackJoe a hlavně paní Hardegonové k báječné výstavě. Byť jiné prostory (ano, poněkud hůře  vyvřetlatelné) ale i tak parádní pokračování Kostek v Plzni. Tajně doufám, že z napevno se staně možná a nakonec se za rok sejdeme zase v Plzni. Díky Marku!