(vlastní) Vodní pevnost

Založil SobCZ, 18.06.2020, 11:40:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

SobCZ

Ahoj komunito,

po víc jak roce jsem dokončil na delší dobu svůj poslední projekt. Z lego room se stane baby room, ale tak v krabicích na mě zas lego určitě počká. :)

Jinak k samotnému projektu - pořád spíš než o sofistikované stavění je to takový jednoduchý stavění ala "žádný kudrlinky", na to nemám estetickou představivost, ani dostatek sofistikovaných kostek. Všechno je nicméně postaveno tak, aby bylo funkční (mechanismy, vnitřky, dveře, dokonce funkční výtah vedoucí z vnitřní pláže přímo do hradu, všude vedou schody nebo žebříky). Střechy jsou na většině budov oddělitelné nebo je udělaná vyklápěcí zeď, aby bylo možno koukat dovnitř.

Budu rád za vaše připomínky!



celé album na:

https://www.flickr.com/photos/143734001@N03/50018689051/in/album-72157714763281936/

Díky

Sob

PS: Jinak mám celkem dost všemožných castle figurek, kdyby chtěl někdo půjčit na nějakej větší projekt.. budu rád, když najdou využití :)
jsem ještě noob ;)

richchie

ahoj, stacila jedna fotka a hned som vedel o koho sa jedna podla typu stavby, pozrel som si na flickri ci som sa nemylil a nie :) mozem ale povedat ze zatial najlepsia tvoja stavba, to ze mas svoj vlastny styl stavania sa mi paci, ako som uz napisal, velmi pekne dielo a je vidiet ze sa kazdou dalsou stavbou zlepsujes, no zaroven si drzis svoj styl stavania co je chvalihodne :)

Petronel

Se mi to taky moc líbí tou jednoduchostí a celkovým provedením.
Další stavba co ikonicky připomíná ty 90kové Castle sety. Jak vystřižený z Lego katalogu té doby.  :D
To hlavně i díky té baseplate, skále a celé stavbě... Super!

Už by stačilo dopsat jen číslo setu a dát tomu tématické pozadí jak si s tím vždy vyhraje Togaran  >:D

PS: Hlavně neopouštěj svůj koníček kvůli "baby roomu". To by byla chyba. Určitě se najde nějaké řešení. Také jsem za to bojoval. :D
Člověk má mít taky své záliby a aspoň malý čas a prostor pro sebe a pro to co má rád.