(Vlastní) crown knights hrad

Založil richchie, 02.12.2013, 09:40:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

richchie

zdravim vsetkych,  nedavno sa mi podarilo splnit si svoj detsky sen a postavit vlastny hrad z lega. Inspiroval som sa niektorymi dielami ktore su prezentovane na tomto fore. Hrad som staval tak aby bol co najviac hratelny. Pri stavbe som bol limitovany kockami , a co je dolezitejsie - priestorom na uskladnenie. Do buducna by som ho chcel este vylepsit (stale je co vylepsovat - okruhle veze, lepsi teren atd atd.), na teraz sa vsak musim uspokojit s verziou ktoru Vam ponukam na prezretie. Verim ze sa Vam bude pacit, pripadne komenty a kritiku vitam :-)
P.S.: fotenie nebolo nikdy moja silna stranka tak sa ospravedlnujem za kvalitu fotiek.

link na hrad :
http://www.mocpages.com/moc.php/366747

hrad s dedinou :
http://www.mocpages.com/moc.php/374454

samotna dedina :
http://www.mocpages.com/moc.php/373844

TUKE

Veľmi pekne postavené. A to pole nemá chybu  ;)

richchie

par fotiek, zvysok na mocpages

Hardegon

Velmi hezký start na foru. Rozhodně se zkus zapojit do nějakého hradařského projektu.  ;)

richchie

#4
Citace od: Hardegon kdy 02.12.2013, 10:32:33
Velmi hezký start na foru. Rozhodně se zkus zapojit do nějakého hradařského projektu.  ;)

dakujem za uvitanie  :)  to co prezentujem mi zabera polku skrine, cize nic viac bohuzial v najblizsej dobe stavat nemozem...  kedze mam doma rocnu dcerku tak ani neni na to moc cas, no verim ze raz v buducnosti budem moct postavit nieco na sposob Owl castle alebo Orlika nad Humpolcem, pripadne podobnych top castle stavieb. Nateraz som rad ze som si mohol postavit aspon toto  :)

Aki

Na začátek super. Pokud budeš dále upravovat, tak se z toho stane určitě mistrovské dílo.
Líbí se mi uspořádání hrádku a obrovsky oceňuji interiéry. I tam je co vylepšovat, ale to že jsou kompletní a logické je opravdu super.
Na vesničce je suprový život, ale nelíbí se mi ta uniformost domků, tam bych zapracoval asi nejdřív. A pokud se pustíš do předělávky, tak se určitě snaž rozbít to pravoúhlé umístění vesnických staveb. U hradu to tolik nevadí, jako právě u té vesnice.
Každopádně, ale tleskám a vítám tě tu mezi námi.  ;)

richchie

tiez som rozmyslal ze domceky v dedine trosku pootocim, mozno sa k tomu raz dostanem. interiery hradu su robene tak aby bol vsade pristup pre minifiga, niekde by to chcelo este vylepsenie aby neboli tie interiery take fadne, no neboli uz kocky. taktiez by som chcel na hrade vylepsit teren, no uz teraz je vyska hradu maximalna mozna aby sa mi zmestil do skrine do policky  ;D  keby bolo miesto tak hrad vypada urcite inak, no takto som musel robit hrad tak aby sa mi zmestil do krabice (resp 2 krabic - hrad je rozlozitelny na 2 rovnake casti)

Foton

Moc se mi to líbí a to nejsem hradař. Oceňuji, že to nepřeháněl s "jinak barevnými" kameny ve zdech.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Izmael10

Veľmi pekné. Ešte by som upravil terén a prepracoval domy. Teším sa na ďalšie výtvory.  ;)

frantoka

Veľmi pekné, len tak ďalejˇ.  ;)

richchie

#10
viac krat tu zaznelo aby sa prepracovali domy. mohli by ste mi prosim sem hodit link na nejaky domcek ako by asi mal vypadat? ja pri tvorbe som pouzil len klasicke hrazdenie a jednoduche tvary. Co sa tyka otocenia domcekov, to urcite chcem v buducnosti aby neboli kolmo polozene ale sikmo.

Aki

Citace od: richchie kdy 02.12.2013, 15:03:04
nejaky domcek ako by asi mal vypadat? Ja pri tvorbe som pouzil len klasicke hrazdenie a jednoduche tvary.
Hrázdění i jednoduchost jsou v pořádku. Jde spíš o to aby to nevypadalo jak prefabrikovaná "Lukiho"  >:D stavba ze středověku. Tedy jinak: jednou ano, třikrát je už moc a to ani nemusíš mít domek vyvedený v jiných barvách. Jak na to? Třeba změň půdorys, k některému přistav nějaké přístavky, další změň na dílnu či stodolu, udělej ho v jiných rozměrech etc.
Taky by neškodilo třeba přidat podezdívku. Zkrátka něco tě už určitě napadne.  ;)

richchie

co je podezdivka?  podorys som rozmyslal zmenit no narazil som na problem so strechou, mam len klasicke slopes, lomene nemam  :(

Aki


richchie

#14
aha :-) diky za vysvetlenie. toto ma nenapadlo, skor som rozmyslal ze by boli domy poschodove , s tym ze dole by som pouzil gray a hore farebne kocky...podmurovka je myslena pre 1 poschodovy dom ?

Mr. Cube


richchie

aj sem pridam fotky co mi vyrobil Hacislav ked bol u mna na navsteve  :)
najskor detaily medieval village

richchie

a este par fotiek z pochodu mojich crownies  8)

blackjoe

Pěkně postavené , snad se mi podaří za čas nasbírat dostatečné množství kostek a budu moc stavět podobné stavby. ;)