Lego ve sklepě?

Založil miroslav, 25.10.2019, 17:25:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

miroslav

Zdravím, mám Lego město cca 4x3m na zemi v rodinném obýváku. Což znamená, že nemůžu libovolně přestavovat a dostavovat (Na to stejně nemám kostky, protože ve 14 letech nemám peníze a odvahu nakoupit kostky přes internet a ještě pravděpodobně ze zahraničí). Další nevýhody jsou také prach, nedostatek místa a členové domácnosti, kteří chtějí z nějakého důvodu chodit k oknu a ke skříním (Teď mě napadlo jako řešení ostnatý drát, ale zkoušet to nebudu) takže Lego bývá skopáváno, čímž se dílky ničí a ztrácejí. Řešením se mi zdá přesunout Lego o patro níž do sklepa, kde by se věci odšouply ke stěně a Lego by se dalo na stoly (Buď z Ikey anebo (aby byla zábava) vyrobené podomácku (Co na tom přece může být těžkého...)) a přikrývalo by se igelitem. Sklep máme stejně velký jako obývák, ve kterém mám Lego teď, tudíž místa na rozvoj bude dost, ale... Bydlíme ve cca 100 let starém činžovním domě (Původně postavený pro zaměstnance TONAK) na severní straně. A severní strana+ starý dům=Vlhkost. Nebude vadit kostkám? Napadlo mě pořídit nějaký menší, levnější pohlcovač prachu/odvlhčovač. Pomohlo by to? Zároveň se omlouvám za kvalitu fotek (foceno přední kamerou na mobilu, zadní mi nefunguje) ale nechtěl jsem tady mít jen slohovku.
punk'n'bricks !!!

otaznik

Osobně bych sklep (ten tebou popsaný) bral jen jako opravdu poslední možnost. Kostkám případná vlhkost vadit moc nebude, ale kovové a papírové díly (samolepky, krabice, návody) budou trpět.

miroslav

Citace od: otaznik kdy 25.10.2019, 19:36:12
Osobně bych sklep (ten tebou popsaný) bral jen jako opravdu poslední možnost. Kostkám případná vlhkost vadit moc nebude, ale kovové a papírové díly (samolepky, krabice, návody) budou trpět.
Krabice a návody nemám v plánu stěhovat, kovových dílů moc nemám, takže to zas takový problém nebude, díky za brzkou odpověď.
punk'n'bricks !!!

Jezevec

Já bych se spíš zamyslel nad tím, jak pohodlně se ti bude stavět a hrát ve sklepě. To by byl pro mě faktor číslo jedna.
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.