Drak

Založil DarkDrago, 04.02.2013, 21:13:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

DarkDrago

Není hrdějšího a vznešenějšího zvířete nežli císařského draka z Poskarionu. Legendy tvrdí, že draci chrlí oheň, okupují horské vesnice, hromadí poklady a jejich potravou jsou princezny.
Možná tomu tak bylo dříve ve vašich zemích, ale v Poskarionu se legendy o dracích vyprávějí jinak. Kdysi bývali hrdým národem, který se dělil na dvě podoby. Na draky a Drakonyány, hrdé vládce a ochránce císařství. Nedávno sváděli odvážní dračí jezdci boje o znovu vzkříšené císařství a nyní jsou draci skoro zapomenutou rasou.
Ale jak vypráví proroctví, draci povstanou ve jménu ohně, vedeni Strážcem Poskarionského ohně a jeho bratrem pánem Temna, vybojují boje o znovu vzkříšení Drakonyánů, obnovu světa a pokusí se vyhnat samotnou temnotu.
Dračí páni s mocí ohně...

Hacislav

Ačkoliv  je to jistě zajímavý MOC, tak ho strašně shazuje nafocení.
Oranžové žárovkové světlo (špatně vyvážená bílá) v kombinaci červenou barvou draka a
oranžových zdí a pekelného šumu = ztrácejí se kompletně kontury a bolí s toho oči koukat na to déle.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

DarkDrago

Tak já doufám, že jsem od té doby trošku pokročil co se týče kvality  :D
Teď se snažím používat bílé, nebo zelené pozadí (klíčovací plátno), foťák mám stále stejný...no udělal jsem pár změn.
Podle všeho hlavní chybou bylo jak jsem zmenšoval fotky. Místo toho, abych zmenšoval obrázek, jsem zmenšoval jeho kvalitu, kvůli nahrávání na kostky. No od jisté doby používám k nahrávání rajče, takže fotky nijak neupravuji a je to o cosi lepší  ;D
Dračí páni s mocí ohně...

FilipS

Koukal sem na EXIF data z tvojí fotky, foťák máš v pohodě, jen nefoť na automatiku, ale dej si alespoň režim "P", v tomhle režimu můžeš pevně nastavit ISO a WB. ISO dej na co nejmenší hodnotu tj. 80 nebo 100. WB si pak nastav nejspíš na žárovku nebo custom. Počítej s tím, že expozice se prodlouží i na víc než sekundu, takže je nutný stativ, nebo nějaký malý stojánek.