Ziadost o radu

Založil supermachina, 07.04.2017, 15:55:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

supermachina

Kupil som si bmw 1200r  42063 a prekvapil ma text na boku...ze si mam vypytat dovolenie od rodicov...bolo mi to blbe ale ked to uz bolo na krabici!!! Tak som si vypytal suhlas od 70 rocnej matky, ci mozem otvorit krabicu a poskladat ju, naco sa dost divne pozrela na mna a suhlasila....tak neviem, ci som sa mal opytat v inom ako slovenskom jazyku (nakolko to upozornenie nie je v slovencine), alebo sa to maju pytat iba v krajinach kde sa hovori s jazykmi v ktorych sa to pise, a ten suhlas je na co? Aby som si ho mohol kupit alebo aby som si ju mohol postavit? Prip. sa matka na mna pozrela tak blbo, lebo uz dvadsat rokov nebyvam snou a som samostatne zarabajuci clovek....alebo im uz v TLG uplne "prepina" a nevedia, co uz maju pisat na krabice!

P.S.: nechapajucich chcem upozornit, ze toto tu pisem ako vtip alebo recesia. Tu pisuce deje sa nikdy nestali a aj postavy su vymyslene. Pri tomto pribehu neboli tyrane a usmrtene ziadne zvierata!

MiHo

Na krabici zpředu je napsáno, že určena pro věkovou kategorii 10 - 16 let. Dítě v tomto věku se tedy před otevřením krabice a zahájením stavby musí zeptat rodičů. Výrobce tak řeší situaci, kdy rodič si chce set postavit sám a dovolit dítěti příslušné věkové kategorie se na postavený model pouze koukat ve vitrínce dle známého pravidla: "Dětem lego do rukou nepatří."  ;D

papluh

#2
Je to trocha neintuitívny grafický návrh, ale ten text sa týka online appky LEGO Life, ktorá má logo napravo od neho.
Ten istý text sa vyskytuje aj v manuáloch na stránkach s reklamou na LEGO Life.
Tá appka je dostupná len v niektorých jazykoch, tak preto sú tam len tie.
Právna "logika" je v tom, že rodič je zodpovedný za to čobí jeho dieťa aj online...