(vlastní) červnové odpoledne poblíž Waterloo.

Založil šipka, 28.11.2021, 15:25:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

šipka

Píše se rok 1815. Je odpoledne 18. června, poblíž vesničky s názvem Waterloo.  Jeden z lokálních střetů Francouzké armády císaře Napoleona a sboru polního maršála vévody z Wellingtonu.

Tentokráte mocík z konce napoleonských válek, zatím obsahuje 162 figů  ;)

https://www.flickr.com/photos/127256529@N08/

Borun

Parádní téma. Úplně mně to vtáhlo do děje.Prohlížím si to pořád dokola.Super

yoshimaka

Lust och fägring stor

Daniel


poMOCník

I z těch fotek na mě dýchá ten otevřený prostor "prázdné" krajiny. Přitom je tam spousta detailů, ale neruší tenhle celkový dojem a je tak možné se soustředit na děj. Tady je myslím vidět, že není vždy nejlepší naplácat toho co nejvíc na co nejmenší plochu. Ale větší rozloha zase svádí k přílišnému zjednodušení a menší propracovanosti. Perfektně se ti povedla ta kombinace hodně detailních částí terénu a naopak zklidňujících ploch, kde téměř nic není, ale přitom to dává smysl. No a pak samozřejmě ten děj všude kolem... už si to prohlížím poněkolikáté.

Igorus

MOCík prej. To je model jak kráva. Ale je fakt, že ty tyhle velký diorámata umíš. Respektive mi přijde (a nechci dlouze uvažovat čím to konkrétně je), že s každým dalším modelem máš ten terén lepší a lepší. A když vyslechneš konstruktivní kritiku tak tu máme další super model do tvého portfolia  >:D ;D

barold

Nádherné zpracování. Nejvíc se mi líbí ty vikýře na statku, hádám, že je to díl ze střechy auta :)
Castle 1984-1992

Kuba