Nové obaly Star Wars

Založil Micho, 31.03.2005, 16:11:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Micho

Nedá mi nenapísať. Včera som bol po dlhšom čase v košickom hyper Tescu (malý chcel pagáče a tam ich robia veľmi dobré) a samozrejme inšpekcia lego oddelenia musela byť. Prvykát som videl nové Star Wars sety a musím uznať, čo ma okamžite upútali - perfektne vylačené obaly na veľmi kvalitom lesklom papieri, ktrorý je aplikovaný na tvrdší kartón. Tie farby sú fakt úžasné - veľmi dobré odtiene a ich reprodukcia - super. Všimol som si to aj na nových setoch City - ale tu u SW v porovnaní s minulosťou viac šedými obalmi je ten rozdiel úplne markantný.

Proste je pravda, že dobrý obal predáva - a tu sa mi zdá sa to plní. Nie som síce taký SW ako mnohí z Vás, teda k obsahovej náplni obrázkom na krabiciach sa neviem vyjadriť, ale to prevedenie - super.

Pokiaľ lego všeobecne zlepší kvalitu reprodukcie tlače na obaloch - bude to len na osoh pre nich aj pre nás užívateľov.

Johny

Musím se priklonit k názoru, ze krabice prodává. Alespon u me. Nedávno jsem se pristihl, ze jsem zkousel ukecat Snowspeeder (item: 4500), a jen kvuli tomu, ze krabice byla original trilogy edition. Pritom mam starsi, ktery je take pekny. Mozna kdyby tam byly jini panacci, ale...