Alternativní duel Tomik vs. Marty713

Založil Tomik, 16.01.2022, 18:30:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Oba modely pěkné, ale je vidět, že Marty z těch setů těží úplné maximum.
Poslední dvě kola u mě vyhrál. ;)

Anatyt

Za mňa v horskej chate tiež víťazí Marty. ;)

Marty713

#62
Moc díky, jsem rád, že se vám naše modely líbí. :) Ale i když jsme tohle téma pojmenovali duel, je to spíš "collab" než nějaký souboj. Na druhou stranu, kdyby bylo více účastníků, určitě bychom mohli na Kostkách opět nějakou soutěž uspořádat. ;)

Tome, ještě k tvému tulipánu. Hrozně se mi líbí ta čistota celé stavby. Vážně skvělý, jak se ti z hromady různobarevných kostek povedlo postavit poměrně velký a vlastně jen dvoubarevný model, který ale vůbec nevypadá nijak fádně. To bych nedal, tak jsem šel opět raději cestou více malých detailů.

Mimochodem u mě ta rostlina vlevo opravdu má být nějaký rozkvetlý kaktus. Rozhodně nic z Létajícího Čestmíra. :D

K tomu iglú, ještě jednou promiň za téma zadání. >:D Počítal jsem, že to bude těžší, ale určitě jsem tě tím nechtěl takhle trestat. Jednu poznámku si k tomu ale přesto dovolím, a to ohledně měřítka. Náš model měl být v měřítku k originálnímu A-modelu a tvůj sněžný skútr je velký skoro jako ty formule. Na druhou stranu je fakt, že nevím, jak velké dnes mohou být sněžné skútry. :laugh:

Jo a skútr jsem já stavěl ze dvou důvodů, jednak to byla v tomhle měřítku výzva, jednak jsem věřil, že budeš stavět klasiku - sněžný pluh. ;)

Na roboty se těším a taky musím vymyslet nějaké další téma. Všechna, která napsal @milanv  vypadají dobře, tak že by některé z těch?

milanv

Nevím, jak mi to mohlo utéct, ale chatu s iglú vidím až teď. Dobře jste se zapotili! Tomik má smůlu, že už víme, co umí, takže poznáme, že se trápil - jinde by mu to asi prošlo :) Navíc skútr se ti povedl, je vidět, kde ses cítil silnější!

Ale hlavně chata se Martymu povedla opravdu par excelence. Všechno tam krásně sedí: hokejový zápas je boží, skútr je pěkný, chata vypadá jednoduše, ale pěkně. Všechno má nějaký detail, který zaujme. Včetně vánočního věnce...
Pán na Žlutém hradě