Aston Martin DB5 po použití 007

Založil Foton, 19.01.2022, 14:45:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Foton

V roce 2018  vydalo lego set 10262 "James Bond™ Aston Martin DB5" https://www.lego.com/en-cz/product/james-bond-aston-martin-db5-10262
Když jsem viděl co má za špiónské funkce, zatoužil jsem po něm. A když ho Sariel  okomentoval "nevěřitelné stavební techniky od Mike Psiaki " https://youtu.be/WVdPf3kjSgw?t=1212, tak už mě svrběly ruce.
Ale ne dost na to abych set koupil. Projel jsem svoje zásoby a dokoupil nezbytné minimum. Barva nehrála roli, šlo o funkce a techniky.

A stavba byla BOŽÍ! Už dlouho jsem se u stavění tak nebavil. Myšlenky "to si snad dělá p...l, ne?"  běhali jedna za druhou.

Výsledkem je auto rezavějící v garážích MI6. Sice reazví, ale pořád má všechny funkce. Pár malých úprav s ohledem na mé možnosti. Největší je, že zadní okno není "Trans-Black Windscreen 2 x 10 x 3"  ale "Trans-Black Windscreen 3 x 10 x 3".
BTW: jak se reportuje špatný Part List na BL?

Originál, před předáním agentu 007


a po jeho vylovení, odbahnění a vysušení

Víc fotek a videí z stavby na https://photos.app.goo.gl/HXiZVpPJ45w6mB7RA


Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

yoshimaka

Tak tohle se mi zamlouvá. Nejen proto, že mi můj DB5 ještě nedorazil (a pořád v to doufám), ale sám mám zkušenost, že když se objevila jako novinka 42065, tak jsem si podle videonávodu na YT (na lego.com ještě nebyl k dispozici) postavil svůj vlastní a byla s tím spouta zábavy (a pak si to objednalo spousta kamarádů :-D).

Takže za mne palec nahoru, a tak mne napadá, že bych to snad ze svých zásob zvládnul v barvách EIA postavit také... Musím si udělat nějakou radost :-D

Edit: Bude to trochu větší výzva, vzhledem k situaci, že nejspíš nemám ani jedno z těch velkých skel.. (a nehodlám je kupovat)
Lust och fägring stor